Laurenţiu Reghecampf, declarații tranșante după ce a fost acuzat că nu-și vede fiul: „Relația mea cu Bebe nu este ...” Exclusiv

6 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Larisa Ciută

Laurenţiu Reghecampf (48 ani) a fost ținta mai multor speculații, în ultima perioadă, în legătură cu relația pe care o are cu fiul lui, Laurențiu Jr. (15 ani), alintat și Bebeto. Mai multe persoane din anturajul Anamariei Prodan (50 de ani) au declarat pe la diverse publicații că antrenorul de fotbal nu și-a mai văzut fiul de trei ani, dar și că îi interzice fostei soții să facă publice imagini cu fiul lor. Actualitate.net l-a contactat pe Laurenţiu Reghecampf, care a oferit un punct de vedere ferm, lăsând să se înțeleagă că lucrurile nu stau chiar cum se spune.

Reghe este acuzat că nu ține legătura cu fiul lui, Bebeto. Colaj: Actualitate.net

Fiul lui Reghe și al Anamariei Prodan, declarații la TV: „Îmi e dor de el”

Anamaria Prodan și Laurențiu Laurenţiu Reghecampf au un conflict care pare să nu se mai termine. Deși lucrurile păreau așezate între cei doi, mai ales că antrenorul urmează să devină pentru a doua oară tată în noua lui familie, iată că declarațiile agentului FIFA din emisiunea „Prodanca. Punct şi de la capăt”, de la Antena Stars, au încins apele.

În aceeași emisiune reality show apare chiar și Laurenţiu Reghecampf Jr., care a fost întrebat despre tatăl lui, dacă îi este dor de el, dar și alte întrebări incomode pentru copil, după cum se poate urmări și pe filmare.

„Tare, la fel ca înainte. Nu, acum e mai tare ca înainte, pentru că acum suntem cu toții mari și putem face mai multe chestii. O să râdeți foarte mult. Cu mama, cu surorile mele, cu Nuți, în special.”, a spus Bebeto, întrebat cum e viața în familie în acest moment.

„Nu prea. Nimic. Momentan, mimic. Mama ne dă totul. Obiecte, nu am nevoie de nimic.”, a spus Bebeto, după ce a fost întrebat dacă îi lipsește un lucru în momentul de față.

Reporterul emisiunii l-a întrebat pe fiul Anamariei Prodan dacă îi este dor de tatăl lui, Laurenţiu Reghecampf, iar băiatul a spus că „da, adică da. Normal. Dar, asta este acum, ce să facem.”.

Apoi, Laurențiu Reghecampf Jr. a fost întrebat dacă s-a obișnuit fără tatăl lui. „Da, păi, ce să facem, trebuie să ne mișcăm. Adică trebuie să ne mișcăm în față, nu putem să ne oprim.”, a mai spus adolescentul de 15 ani, care a debutat în liga 4 de fotbal, iar acum joacă la echipa de fotbal din Snagov.

Întrebările pe care fiul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf le-a primit sunt dureroase, dat fiind contextul dintre cei doi părinți, dar mai ales cum au degenerat lucrurile între cei doi după separare.

Emisiunea „Prodanca. Punct și de la capăt” în care Bebeto vorbește despre Laurențiu Reghecampf a fost făcută publică în urmă cu o lună. În imagini apare și Anamaria Prodan, care intră în camera fiului ei, pe care îl alintă și apoi vede că tabloul de pe noptieră al lui Reghe Jr. cu tatăl lui este pus cu fața în jos și îl ridică

„Am văzut ceva foarte frumos, dar nu știu de ce de fiecare dată este așa. El trebuie să rămână aici, că așa este frumos. Măcar în casă, o singură amintire a copilului meu. Să rămână acolo, căci este o bucățică tăiată din el.”, a declarat în emisiune Anamaria Prodan la Antena Stars. De altfel, Bebeto a apărut și în filmul „Complotul blondelor”. Iată că aceste apariții nu au fost pe placul lui Reghe, care nu mai dorește să-și vadă fiul la TV.

Laurenţiu Reghecampf, reacție categorică despre relația cu fiul lui

Actualitate.net a luat legătura cu antrenorul de fotbal, care a fost acuzat că nu și-a mai văzut fiul de trei ani. Relația dintre Bebeto și Reghe a avut de suferit în urma plecării de acasă a antrenorului de fotbal. Departe de tot ce înseamnă media, acesta a încercat să fie în continuare tată pentru Laurențiu Jr.

Actualitate.net l-a întrebat pe Reghe dacă este adevărat dacă nu și-a mai văzut fiul și îi interzice acestuia apariția în show-urile televizate. Răspunsul lui Laurențiu Reghecampf:

„Nu mă interesează ce declară ea sau avocații ei. Relația mea cu Bebe nu este pentru presă, fiecare este liber să creadă ce dorește 🙏 Nu am nimic de declarat. Mulțumesc.”, a răspuns Laurențiu Reghecampf pentruActualitate.net.

Fiul lui Reghe a debutat în fotbal: „Domnul despre care mă întrebați nu mi-a dat nici măcar un mesaj de felicitare”

Pe 1 Decembrie 2023, Laurențiu Reghecampf Jr. a debutat în fotbal, la seniori. Bebeto a jucat primul meci dintre Olimpic Snagov şi ACS LPS HD Clinceni, meci din Liga a 4-a a Ilfov.

Bebeto le-a mulțumit antrenorilor, dar și mamei sale, însă nu și tatălui său, pentru care a avut cuvinte dure.

„Sunt foarte fericit și recunoscător antrenorilor mei, lui Tomy Neubert, care se ocupă suplimentar de mine, lui Roberto Iancu, care face pregătire individuală cu mine, conducerii echipei Olimpic Snagov, care mi-a dat această șansă atât de mare, mamei mele care trăiește pentru mine și pentru surorile mele, surorilor mele pe care le iubesc enorm și tuturor celor care au avut încredere în mine.

Mulțumesc colegilor mei care mă ajută zi de zi și mă susțin. Azi este despre mine, mama si surorile mele. Domnul despre care mă întrebați (n.r.- Laurențiu Reghecampf) nu mi-a dat nici măcar un mesaj de felicitare sau un mesaj de la mulți ani în toți anii ăștia! Vă rog să nu mai asociați imaginea mea și a familiei mele cu acest domn.”, a declarat Bebeto Reghecampf, conform digisport.ro.

Anamaria Prodan a postat pe Instagram un mesaj emoționant în ziua în care fiul ei a debutat în fotbal. Ea a fost prezentă și la meci, pe care l-a urmărit cu sufletul la gură.

View this post on Instagram

A post shared by ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

Laurențiu Reghecampf are trei copii cu trei femei diferite. Mariana Pfeiffer (57 de ani) este prima femeie care l-a făcut tată pe Reghe, dar și prima lui soție. Luca Reghecampf are 23 de ani și locuiește în Capitală.

Al doilea mariaj al lui Reghe a fost cu Anamaria Prodan, care s-a sfârșit în 2021, după 15 ani de relație și 13 de căsătorie. Cei doi îl au pe Bebeto (Laurențiu Jr.), care în septembrie împlinește 16 ani.

Cel de-al treilea fiu al lui Reghe este micuțul Liam, care are împlinește 2 ani în mai 2024. Urmează să vină pe lume și ce de-al patrulea copil al lui Reghe, tot un băiat.

Reghe are o relație cu Corina Caciuc, care ar fi început în timpul mariajului cu Anamaria Prodan. Cei doi s-au îndrăgostit atât de puternic încât antrenorul de fotbal și-a părăsit familia pentru a începe o nouă viață alături de tânăra din Hunedoara.

În prezent, Reghe este antrenor la clubul de fotbal Al-Tai din Arabia Saudită.

View this post on Instagram

A post shared by Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine

Cât de mult s-a schimbat viața Gianinei Corondan, prezentatoarea cu ochi de cristal Divertisment
Cât de mult s-a schimbat viața Gianinei Corondan, prezentatoarea cu ochi de cristal
120 de ani s-au scurs în 10 luni. Podul de la Brăila de jumătate de miliard de euro intră iar în reparații Actualitate
120 de ani s-au scurs în 10 luni. Podul de la Brăila de jumătate de miliard de euro intră iar în reparații
România, ca în Vestul Sălbatic. Tânăr din Baia Mare, împușcat în stradă de un adolescent de 16 ani Actualitate
România, ca în Vestul Sălbatic. Tânăr din Baia Mare, împușcat în stradă de un adolescent de 16 ani
Cum reacționează Israelul după atacul Iranului. Liderii lumii condamnă: „Este o escaladare gravă a situației, în niciun caz acceptabilă, de înțeles sau de tolerat” Actualitate
Cum reacționează Israelul după atacul Iranului. Liderii lumii condamnă: „Este o escaladare gravă a situației, în niciun caz acceptabilă, de înțeles sau de tolerat”
15 aprilie, ziua în care s-a născut marele Leonardo da Vinci. A fost acuzat de sadomie, iar Freud l-a făcut homosexual.
Pictorul renascentist a avut o dorință neobișnuită la moartea sa Interesant
15 aprilie, ziua în care s-a născut marele Leonardo da Vinci. A fost acuzat de sadomie, iar Freud l-a făcut homosexual. Pictorul renascentist a avut o dorință neobișnuită la moartea sa
Motivul pentru care emisiunea „În gura presei” a fost scoasă din grila de programe. Reacția lui Mircea Badea: „Atac ilegal și neprovocat” Actualitate
Motivul pentru care emisiunea „În gura presei” a fost scoasă din grila de programe. Reacția lui Mircea Badea: „Atac ilegal și neprovocat”
Kate Middleton, diagnosticată cu o nouă afecțiune, după ce a aflat că suferă de cancer Actualitate
Kate Middleton, diagnosticată cu o nouă afecțiune, după ce a aflat că suferă de cancer
Adevărul despre românul din Tecuci care îi spală mașinile Regelui Charles. Cine este, de fapt, Eugen Tudose: „De la 12 până la 14 ani am trăit fără curent electric” / „În Londra am dormit două săptămâni într-o stație de mijloc de transport”. Exclusiv Actualitate
Adevărul despre românul din Tecuci care îi spală mașinile Regelui Charles. Cine este, de fapt, Eugen Tudose: „De la 12 până la 14 ani am trăit fără curent electric” / „În Londra am dormit două săptămâni într-o stație de mijloc de transport”. Exclusiv
VIDEO Șase morți în urma unor înjunghieri în masă. Un bebeluș de 9 luni și mama lui, tăiați. Liderii din întreaga lume, inclusiv Regele Charles și Papa de la Roma, îngroziți: „A fost un carnagiu” Actualitate
VIDEO Șase morți în urma unor înjunghieri în masă. Un bebeluș de 9 luni și mama lui, tăiați. Liderii din întreaga lume, inclusiv Regele Charles și Papa de la Roma, îngroziți: „A fost un carnagiu”