Kourtney Kardashian a născut un băiețel. Mulți zic că numele ales pentru bebeluș poartă ghinion. Ce semnifică, de fapt

7 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția Actualitate.net

Kourtney Kardashian a născut un băiețel sănătos, însă vedeta de la Hallywood a întâmpinat probleme de sănătate pe parcursul sarcinii. Travis Barker și Kourtney Kardashian au sărbătorit recent nașterea primului lor copil împreună, un băiețel numit Rocky 13 Barker. Amândoi părinții au fost foarte activi pe rețelele sociale, exprimându-și bucuria pentru această sărbătoare în familia lor.

Kourtney Kardashian a născut un băiețel. Nașterea lui Rocky 13 Barker, un eveniment așteptat cu nerăbdare

Travis Barker, toboșarul faimoasei trupe Blink-182, și Kourtney Kardashian, vedeta reality-show-ului "The Kardashians", au devenit părinți. Această veste a fost confirmată de surse pentru People și TMZ și a adus multă bucurie în viața cuplului.

Vedeta a născut într-un spital privat din Los Angeles. Cuplul a anunțat pentru prima dată că urmează să devină părinți în iunie, în timpul unui concert al trupei Blink-182, unde Kourtney Kardashian a ținut o pancardă pe care scria „Travis, sunt însărcinată”.

Gestul ei l-a făcut pe Travis să sară de pe scenă și să o îmbrățișeze cu entuziasm. Cu toate acestea, existau speculații că cei doi ar putea folosi porecla lor de cuplu celebru, "Kravis", pentru copilul lor, însă Travis a pus capăt acestor zvonuri recent.

În ciuda faptului că nu au făcut încă o declarație oficială privind nașterea, postările lor de pe rețelele sociale, pline de entuziasm și fericire, au confirmat vestea pentru fanii lor. Bebelușul, numit Rocky 13 Barker, este acum un membru al celei mai faimoase familii din lume, alături de surorile și frații săi vitregi.

Nașterea lui Rocky 13 Barker adaugă un nou capitol în povestea uneia dintre cele mai cunoscute familii din lume. Kardashian este cunoscută pentru emisiunea de reality-show "The Kardashians", care a oferit o privire în viața sa, precum și a celorlalți membri ai familiei sale. Cu toate acestea, serialul nu a reflectat recenta experiență medicală a lui Kardashian.

În septembrie, fondatoarea Poosh a dezvăluit că a trecut printr-o intervenție chirurgicală de urgență pentru a salva viața fiului ei. Ea a împărtășit această veste într-o postare emoționantă pe Instagram, subliniind intensitatea momentului. „Nu cred că cineva care nu a trecut prin această experiență poate înțelege adevărata frică pe care am simțit-o.”, a scris ea la acea vreme, scrie Huffpost.com.

Kourtney Kardashian și Travis Barker au ales numele bebelușui: Rocky 13 Barker

Într-un episod recent al podcastului "One Life One Chance" el a dezvăluit numele ales pentru băiatul lor: "Rocky 13 Barker." Cu toate că acesta a fost un moment de glumă, este clar că atât Travis, cât și Kourtney sunt foarte bucuroși de venirea pe lume a micuțului Rocky, căruia chiar i-a rămas numele menționat.

Pe parcursul sarcinii dificile, Travis Barker a fost alături de Kourtney Kardashian. El a făcut tot posibilul pentru a fi lângă ea și a oferi suport, chiar renunțând temporar la angajamentele sale pentru a se asigura că soția sa se simte în siguranță și protejată.

Relația dintre Travis Barker și Kourtney Kardashian a fost una care a captivat atenția fanilor de la început. Cei doi au fost prieteni buni și vecini în comunitatea lor închisă din Calabasas, California, înainte de a-și dezvolta relația romantică. Travis a pus capăt speculațiilor și a cerut-o în căsătorie pe Kourtney în octombrie 2021, iar cei doi au oficiat ceremonia de căsătorie în Santa Barbara, California, în anul următor.

Atât Travis Barker, cât și Kourtney Kardashian sunt deja părinți experimentați. Travis împarte custodia a doi copii cu fosta sa soție, Shanna Moakler: are un fiu, pe Landon, în vârstă de 20 de ani, și pe fiica sa, Alabama Barker, în vârstă de 17 ani. De asemenea, el a fost o prezență importantă în viața fiicei vitrege a lui Shanna, Atiana De La Hoya.

Pe de altă parte, Kourtney Kardashian are trei copii cu fostul său partener, Scott Disick: Reign Aston, în vârstă de 8 ani, Mason Dash, în vârstă de 13 ani, și Penelope Scotland, în vârstă de 11 ani. Cu experiența lor anterioară în creșterea copiilor, Travis și Kourtney sunt pregătiți să ofere dragoste și îngrijire noului lor membru de familie, Rocky.

Kourtney Kardashian a născut un băiețel pe nume Rocky 13. De ce cifra 13 este considerată cu ghinion?

Numele fiului  celebrei Kourtney Kardashian și al lui Travis Barker este Rocky Thirteen, adică Rocky 13. Numărul 13 este considerat adesea ghinionist, însă rockerul este de altă părere.

The musician stated at the time, „Rocky George a cântat la chitară în trupa played Suicidal Tendencies, iar 13  este cel mai tare număr din toate timpurile.”, a spus Travis. De altfel, artistul a mai spus că s-a inspirat și din peliculele jucate de Sylvester Stallone, filmul Rocky fiind descris de către Travis Barker „cel mai tare film din toate timpurile.”.

În privința numelui au fost discuții inclusiv în familie. Alabama Barker, fiica lui Travis Barker, și-a schimbat inițial părerea despre numele Rocky 13 ales de tatăl ei. La început, ea a dezaprobat numele și a spus că este "atât de rău", încât trebuie schimbat.

Cu toate acestea, la patru luni după aceste declarații, într-un interviu pentru E! News, Alabama, în vârsta de 17 ani, a declarat că acum consideră că numele este "cool" și că îl iubește pe Rocky.

Ea a menționat că familia lor are, oricum, nume neobișnuite, dar și autentice, făcând referire la fratele ei, Landon, și la cei trei copii ai lui Kourtney Kardashian: Mason, Penelope și Reign. Alabama a spus că îi place cu siguranță numele Rocky acum.

Travis Barker a recunoscut că numele a fost considerat "rău" la început, dar a explicat de ce l-a ales. Ulterior, el a indicat data nașterii copilului său ca fiind în de Halloween sau în prima săptămână din noiembrie.

Kourtney Kardashian a dezvăluit că ea și Travis au conceput copilul lor în mod natural, după ce au oprit tratamentul de fertilizare in vitro. Ea a numit sarcina "planul lui Dumnezeu".Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine