Sondaj „Românii au talent”. Andra: „80% dintre telespectatorii se uită la emisiune pentru sânii mei”

Publicat:
4 minute

Andra este o artistă talentată, înzestrată de „Mama Natură” nu doar la capitolul voce, ci și la bust. Cântăreața este dotată la capitolul sâni, iar de acest lucru s-au convins și fanii, care, mulți dintre ei, se uită la „Românii au talent” doar pentru a-i admira decolteul frumoasei jurate. Gluma e glumă, dar procentul e cam mare, de vreo 80%.

Galerie imagini 1 / 8

Poate e de interes: Selena Gomez vs. Hailey Baldwin-Biber. Poftiți în interiorul vilelor de milioane de euro ale celebrităților

Publicul „Românii au talent”, publicul Andrei

Andra a fost invitata lui Bobonete în podcastul „DA BRAVO”, unde a povestit cu sufletul deschis. Soția lui Cătălin Măruță se știe că este sinceră, nu prea știe să mintă și când este întrebată despre anumite aspecte din viața ei, Andra spune tot.

Așa s-a întâmplat și în podcastul lui Bobonete, care a știut ce întrebări indiscrete să pună și cum să ajungă cu discuția pe anumite teme mai tabu pentru artistă, dar pe care nu a putut să le evite.

Și pentru că discutau ei, ca doi buni prieteni, despre odraslele României, despre cum la noi vedetele ajung vedete de pe OnlyFans, nu de pe TikTok. Ca să povestim pe larg, discuția a fost că Andra este fascinată de tinerele cu voci incredibile care se filmează și se postează pe rețeaua de socializare, iar Bobonete a intervenit și a întrebat-o cât fete a văzut ea să devină celebre de pe TikTok, nu de pe OnlyFans. Până la urmă, OnlyFans de azi e Fata de la Pagina 3 din trecut.

Ulterior, Bobonete a întrebat-o pe Andra dacă ar fi, prin absurd, o situație prin care ar trebui să facă OnlyFans, ce ar arăta pe platforma pentru adulți. Într-un mod jucăuș, Andra a dus conversația într-o altă direcție și a dat un răspuns amuzant, în ideea în care nu ar avea ce să arate, căci sânii oricum îi arată la „Românii au talent” pe bani mai puțini.

La final de subiect, Andra i-a spus lui Bobonete că a primit un sondaj de la fani prin care mărturiseau că se uită la „Românii au talent” doar ca să-i vadă decolteul.

„La un moment dat era un sondaj făcut pe net, mi-au trimis niște fani mai demult. Și era așa: pentru ce vă uitați la Românii au talent: pentru talentați, pentru nu știu ce și pentru sânii Andrei. Era procentul de 80%, sau ceva de genul ăsta. Și de atunci vorbeam cu Batista Bondi. Din câte ținute am, una să fie cu decolteu, cât de cât să păstrăm fanii care se uită pentru asta. Evident, e o glumă, mereu am fost pudică, dar pe genul ăsta, să nu-mi arăt burtica, să se vadă lucruri. Dar niciodată nu am făcut topless de față cu cineva, chiar dacă am stat bine la capitolul ăsta.”, a spus Andra, în podcastul lui Bobonete.

Trebuie să recunoaștem, podcastul a fost savuros, iar Andra și Bobonete chiar au avut o vorbă ca între prieteni, de parcă n-ar fi fost filmați.

„Românii au talent”, o emisiune care promovează curajul și talentele

Show-ul „Românii au talent” a putut fi văzut pentru prima dată la TV pe 18 februarie 2011. Pro TV este postul care l-a produs în România, sub franciza lui Simon Cowell, fondatorul emisiunii de talente.

Emisiunea a fost prezentată, încă de la început, de Pavel Bartoș și Smiley, iar din juriu au făcut parte mai multe personalități, printre care Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre, Smiley, Florin Călinescu, Alexandra Dinu, Bebe Cotimanis, Mihaela Rădulescu, Dragoș Bucur, Mihai Bobonete.

În prezent, emisiunea „Românii au talent” este prezentată de Smiley și Bartoș, cu juriul format din Andra, Bobonete, Andi Moisescu și Dragoș Bucur.

Ultimul sezon „Românii au talent” a fost câștigat de Rareș Prisacariu, un tânăr talentat de doar 7 ani.

Pe noi poți să ne urmărești pe Facebook și Instagram.

Mai multe pentru tine