Jurații „Românii au talent”! Bobonete către Andra: „Spune-le oamenilor de ce dormi noaptea cu chiloți pe tine”. Motivul neașteptat

Publicat:
3 minute

Andra a fost pusă la grea încercare de Bobonete în podcastul „DA BRAVO”. Pe Bobonete nu-l întrece nimeni la tupeu, iar de asta ne-a convins din stand up-urile pe care le face, dar și din emisiunea „Las Fierbinți”, unde joacă un rol pe care îl interpretează cu foarte mare ușurință.

Ce să mai, olteanul e oltean și n-ai ce-i face! Numai că olteanul se întâlni cu ardeleanul, iar din discuția lor a ieșit un iureș mare.  Cu un singur clic puteți asculta și voi șirul de întrebări indiscrete. Noi le scriem, oricum, mai jos.

Andra a discutat vrute și nevrute în podcastul lui Bobonete, însă una dintre întrebările pe care juratul „Românii au talent” i le-a adresat artistei a stârnit uimirea pe fața vedetei.

Andra nu se aștepta ca Mihai Bobonete să o întrebe despre un detaliu atât de intim, cu un limbaj atât de clar, însă s-a văzut în fața faptului împlinit și a trebuit să răspundă.

Întrebarea pusă de Mihai Bobonete frumoasei Andra a sunat chiar așa: „Hai să le spunem și noi oamenilor de ce dormi tu chiloți pe tine de fiecare dată, că ei nu știu?”

Andra a izbucnit în râs și a spus: „dar de ce trebuie să știe lumea”, însă Bobonete nu s-a lăsat, așa că a continuat: „Ba da, trebuie să știe lumea”

Andra a cedat, așa că a răspuns cu zâmbetul pe buze: „Dorm întotdeauna cu chiloții pe mine și cu pijama, și cu pantaloni. În cazul în care vine cutremurul să am chiloți pe mine. Să nu mai stau să îmi iau chiloți, să fug direct.”

„Deci îți e frică să nu cumva să fii singura care iese din casă în fundul gol. Să nu te vadă vecinii așa, să nu fii tu singura dezbrăcată.”, a continuat Bobonete.

„Da. Și de mică am chestia asta. De copil gândeam chestia asta și așa a rămas. Se pare că nu s-a schimbat nimic.”, a încheiat Andra râzând.

Galerie imagini 1 / 8

Andra este căsătorită cu Cătălin Măruță și au doi copii

Cu o carieră fantastică în domeniul muzical, Andra a fost unul dintre copiii minune ai României. Impecabilă, remarcată doar pentru vocea ei, Andra a devenit ușor una dintre cele mai bune artiste de la noi din țară. Tatăl ei, Mihai Alexandru, i-a fost manager și cel care i-a îndrumat mereu pașii în industrie. Andra s-a lansat în muzică populară, după care a început să cânte muzică ușoară. Pudică și ușor timidă, Andra nu a făcut exces de apariții sexy, singurele poze nud fiind cele alături de soțul ei, Cătălin Măruță, în revista Tango - Marea Dragoste, în 2011.

Andra și Măruță s-au căsătorit în 2008, după doi ani de relație. Sunt părinții lui David Măruță, în vârstă de 12 ani, și a Evei Măruță, în vârstă de 7 ani.

Cântăreața este vedetă Pro TV, este jurată „Românii au talent”, iar în trecut a făcut parte și din juriul „Vocea României”. Andra are numeroase hituri muzicale, însă vă lăsăm mai jos ultimul single lansat în colaborare cu Andrei Bănuță - Nu m-am gândit la despărțire.

Pe noi poți să ne urmărești pe Facebook și Instagram.

Mai multe pentru tine