Cristina Cioran, mărturisire neașteptată despre Laurette, după ce mulatra a fost bătută în camera de hotel

4 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

Cristina Cioran a postat pe Facebook un mesaj, după ce Laurette a fost bătută cu bestialitate în camera de hotel. Fosta prezentatoare Acces Direct îi ia apărarea mulatrei și îi roagă pe cei care instigă la ură să încerce să o înțeleagă pe brunetă, indiferent de context.

article img
Cristina Ciorna. Sursa foto: Facebook

Cristina Cioran le-a cerut fanilor de pe internet sa nu o judece aspru pe Laurette. Mulatra a luat o bătaie sora cu moartea după ce nu s-ar fi înțeles la preț cu un bărbat cu care ar fi întreținut relații sexuale. Bruneta ar fi acceptat să facă sex pe bani contra sumei de 5.000 de euro, însă ar fi primit doar 300.

După ce a văzut că bărbatul nu a vrut să-i dea mai mult de 300 de euro, Laurette ar fi început o luptă fizică cu cel care ar fi plătit sutele de euro pentru o partidă de sex. Motivul pentru care bărbatul nu ar fi vrut să-i dea bani a fost simplu: nu merita mai mult de 300 de euro, în opinia lui. Asta este ce a ieșit, până acum, la iveală, din spusele acestuia după ce a fost anchetat.

article img
Laurette a mai fost bătută în trecut și de tatăl fiicei sale, Mihai. Sursa foto: Facebook

Cristina Cioran a îndemnat femeile din România să nu meargă prin camere de hotel cu persoane pe care nu le cunosc pentru a scăpa de o situație similară cu cea în care a ajuns Laurette. Mulatra susține că este nevinovată și că nu s-a întâlnit cu bărbatul pentru a face sex pe bani, ci pentru a se cunoaște mai bine.

Ei ar mai fi avut o întâlnire în urmă cu ceva timp, iar a doua întâlnire s-a consumat la hotel, într-o locație cunoscută de brunetă.

„Fetelor, nu mergeți la hotel cu necunoscuți! Încercați să cunoașteți oamenii înainte să vă lansați în activități erotice! Eu nu comentez motivele pentru care Laurette s-a dus acolo… nu o judec și aș vrea nici voi să nu o faceți!
Aș vrea doar să spun că nu este primul incident! Sunt însă femei care se ascund, decid să nu spună… poate de rușine, poate de teama… judecata oamenilor poate fi foarte dura! Cum cunoști un om?
Nu-l cunoști niciodată cu adevărat dar măcar pe terenul tău poți controla lucrurile!!! LE: vă rog să nu mai fiți rai!!!! (Pentru cei care sunt) ea recunoaște că a greșit! Dar nimic nu justifica violenta!”, a fost mesajul Cristinei Cioran.

Mesajul Cristinei Ciorna vine ca un semnal de alarmă, însă nu toți prietenii ei virtuali au apreciat faptul că i-a ținut partea mulatrei Laurette, mai ales că aceasta este acuzată de prostituție.

Bruneta a luat o bătaie cruntă în camera de hotel în care s-ar fi dus pentru a întreține relații sexuale pe bani. Ulterior, după ce a fost alarmată Poliția, Laurette și avocatul ei s-au dus la IML (Institutul de Medicină Legală) pentru a dovedi că a fost agresată fizic printr-un certificat eliberat de medici.

La Capatos, în urmă cu câteva zile, filmul tragediei din camera de hotel a fost făcut public. Laurette striga ca din gură de șarpe după ajutor. „Deschideți ușa, că mă omoară. Aoleu, deschideți ușa”, urla mulatra.Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine