Filmarea terifiantă cu Laurette în timp ce strigă după ajutor din hotelul în care a fost bătută cu bestialitate „Deschide, că mă omoară”

12 martie 2021   Monden

Laurette Atindehou a fost victima unei agresiuni fizice în urmă cu două zile, miercuri, 10 martie, într-un hotel din Centrul Vechi al Bucureștiului. Filmarea cu mulatra în timp ce urlă disperată după ajutor, temându-se pentru viața ei, a fost făcută publică de Dan Capatos.

article img

Laurette: „Deschide ușa că mă omoară. Aoleu, deschide”

Fostul model a fost bătută și la un pas să-și piardă viața, după cum a și declarat, într-u hotel din București, unde a a ajuns în compania unui domn. Potrivit informațiilor apărute până acum, Laurette ar fi ajuns în ipostaza respectivă după ce a acceptat să aibă raporturi sexuale pe bani pe suma de 5.000 de euro. După ce actul s-ar fi consumat, bărbatul din cauză i-ar fi dat vedetei doar 300 de euro. Atunci ar fi izbucnit un scandal imens, iar cei doi s-au luat la bătaie.

Citește și: Jurnalista Valentina Pufulescu, mărturisiri despre boala care o macină pe interior. Maladia ascunsă de care suferă mii de femei din România

Bărbatul cu care Laurette s-a întâlnit a început să o bată cu bestialitate, mulatra strigând după ajutor terifiată. Ușa era închisă pe dinăuntru și astfel că nimeni nu putea intra. Două angajate ale hotelului au venit la camera în care se afla vedeta, asistând la urletele de disperare ale acesteia, care cerea să se deschidă ușa pentru a fi salvată.

Un clip în care Laurette urla după ajutor din cameră a fost făcut public de Dan Capatos în emisiunea Xtra Night Show, de la Antena Stars. Laurette a intrat în direct, în convorbire telefonică, pentru a aduce lămuriri în acest caz.

„Nu știu ce era afară. În momentul în care el s-a luptat cu mine și am încercat să deschid ușa, m-am târâit cu el peste mine, iar când a văzut că am luat cheia din mână m-a mușcat din mână și a aruncat-o. Avea sânge la gură din cauza asta. El a declarat ala Poliție că eu m-am dus acolo pentru servicii de altă natură. S-a dat către presă din spusele lui. Dar nu există așa ceva. Voi mă cunoașteți de atâta timp. Din mesajele mele pe care o să le pun la dispoziție o să vedeți cum a fost discuția mea cu el. Eu m-am dus acolo cu tot alt gând, să vorbim altceva. Iar în momentul în care am ajuns acolo s-a schimbat, devenise alt om față de cel pe care îl cunoscusem.”, a declarat Laurette la Xtra Night Show.

„Singura problemă a noastră a fost că polițiștii ăștia, primii, au venit și nu au făcut nimic. Iar el a ieșit în ușă dezbrăcat, putea să se îmbrace.”, a fost remarca lui Dan Capatos.

„Domnișoara Laurette, de aici, de pe canapea, așa se vede, că v-ați dus acolo pentru așa ceva. Probabil o să luați o amendă pentru practicarea prostituției. De ce v-ați întâlnit prima dată într-un loc public, iar a doua oară într-o cameră la hotel?”, a spus unul dintre invitații lui Capatos.

„El mi-a zis să mergem să vedem la apartament, apoi eu i-am zis să mergem la un hotel, să fiu într-un loc pe care îl cunoșteam, unde mă simțeam în siguranță”, a fost răspunsul lui Laurette.

Reacția neașteptată a lui Laurette pe Instagram, după ce a fost acuzată că a întreținut raporturi sexuale pe bani

Deși are o relație de iubire, Laurette s-a dus să se întâlnească cu domnul misterios despre care se spune că s-ar fi înțeles cu mulatra pentru a întreține raporturi sexuale pe suma de 5.000 de euro, vedeta primind doar 300. motiv pentru care ar fi început scandalul dintre ei, scrie cancan.ro.

Citește și: Bianca Drăgușanu, pe masa de operație pentru noi intervenții estetice. Cum se va transforma fosta prezentatoare Kanal D

Chiar dacă neagă acuzațiile și susține că nu e adevărat, Laurette și-a înșelat, practic, iubitul, acceptând să se întâlnească și cu un alt bărbat. După întreaga tavatură, ea a postat pe Instagram o fotografie înc are apare cu iubitul ei, căreia i-a făcut o declarație de iubire. Acesta este un semn că cei doi s-au împăcat, ori că partenerul ei de viață este alături de ea în aceste momente grele.

article img

După bătaia încasată în hotelul din Capitală, Laurette a fost la IML (Institutul de Medicină Legală), pentru a scoate certificat medico-legal care să dovedească faptul că a fost agresată fizic.

Laurette este din Brăila, s-a născut în 1983, are terminată facultatea de Drept li a devenit cunoscută în showbiz pentru calitățile ei de model. Ea a participat la  Top Model of the World, unde a reprezentat România. Ea a urcat pe podium pentru cei mai cunoscuți creatori de modă din România, printre care Cătălin Botezatu, Oana Săvescu, Liza Panait, Laura Olteanu, Mihai Albu ori Rita Mureşean. De altfel, a fost prezentă la mai multe ediții Bucharest Fashion Week.