Andreea Marin, dezvăluire dramatică: la un pas să moară, după ce a pierdut două sarcini!: „Aveţi un litru de sânge în abdomen”

13 martie 2021   Monden

Andreea Marin și-a văzut visul cu ochii, după ce a rămas însărcinată cu Violeta și a dus sarcina până la sfârșit. Ea are o fiică superbă de 13 ani din mariajul cu Ștefan Bănică Jr., însă până atunci a pierdut două sarcini din cauza cărora era să moară.

Andreea Marin, dramă fără margini, după ce a pierdut două sarcini

article img
Andreea Marin. Sursa foto: Instagram

Fosta Zână a Surprizelor a trecut prin clipe grele, momente prin care nu își dorește să treacă nicio femeie. Andreea Marin a povestit într-un interviu că a fost la un pas de moarte, după ce o sarcină cu probleme i-a provocat hemoragie internă.

Dacă medicii nu interveneau la timp, vedeta tv ar fi murit. Prima sarcină pierdută s-a întâmplat în perioada în care prezentatoarea tv era la cârma emisiunii Surprize Surprize. Dintr-o dată, jurnalistei i s-a făcut rău și a ajuns de urgență la spital. Andreea Marin a povestit prin ce clipe terifiante a trecut atunci.

Citește și: Filmarea terifiantă cu Laurette în timp ce strigă după ajutor din hotelul în care a fost bătută cu bestialitate „Deschide, că mă omoară”

„Lucram la ştiri, când, într-o dimineaţă, mi s-a făcut rău. Cu o oră mai devreme făcusem sport. Nimic nou, efortul obişnuit de fiecare zi. Durerea a venit ca din senin, ca un cuţit împlântat în stomac. Apoi, o mână nevăzută a tras cuţitul în jos. „Aveţi un litru de sânge în abdomen.

Socotiţi dumneavoastră dacă e grav sau ba.» În maximum o jumătate de oră trebuie să fiţi pe masa de operaţie.' „Şi dacă nu?!', am zis eu, de colo, încercând să-mi adun ultimele fărâme de curaj. „Dacă nu… muriţi, domnişoară. Dar dacă da, mai aveţi cel puţin 50 la sută şanse să fiţi pe viitor mamă. Nu neglijaţi această şansă”, a mărturisit Andreea Marin.

A doua sarcină pierdută s-a întâmplat în timpul mariajului cu Ștefan Bănică Jr. Chiar de ziua ei, fosta Zână a Surprizelor se afla pe masa de operație, cu gândul și speranța ca sarcina extrauterină avută să fie poziționată în partea în care a fost tăiată de medici cu ani în urmă.

Din fericire, Andreea Marin a avut noroc, a ieșit cu bine din operație. Până la urmă, vedeta a fost binecuvântată cu o nouă sarcină, de această dată validă, pe care a dus-o la bun sfârșit. Violeta Marin Bănică s-a născut pe 15 decembrie 2007, într-o dimineața friguroasă, dar care le-a umplut sufletele de bucurie celor doi părinți, în special vedetei tv.

„Chiar de ziua mea, eram pe masa de operaţie şi, pentru prima oară după foarte mulţi ani, simţeam frica. Verdictul medicului nu era nou, dar mai dureros ca niciodată: sarcină extrauterină.

În minutele următoare, şansele mele de a fi mamă atârnau de hazard, ca la ruleta rusească, totul depindea de un singur amănunt: pe care parte s-a dezvoltat sarcina, cea sănătoasă sau cea ciuntită în urmă cu ani.

Nu-mi găseam liniştea şi mintea mea derula la nesfârşit: şi dacă e pe partea sănătoasă, bisturiul îmi va reteza, odată cu ea, şi ultima şansă”,  a dezvăluit Andreea.

Citește și: Cristina Cioran, mesaj tranșant după ce Laurette a fost bătută în camera de hotel

Andreea Marin a fost greu încercată de viață. Pe lângă această traumă a pierderii celor două sarcini, vedeta și-a pierdut și mama, la doar 9 ani, într-un accident auto. Mama divei a murit chiar în brațele ei.

Fosta Zână a Surprizelor a povestit detalii intime despre viața ei, dar și despre cât de greu a trecut peste dispariția mamei sale într-un podcast pentru Damian Drăghici, pe Youtube.

A fost căsătorită de două ori

Andreea Marin are două mariaje eșuate la activ, unul cu Ștefan Bănică și altul cu Tuncay Ozturk. Cu artistul a fost căsătorită în perioada 2006-2013. Au divorțat după un scandal tumultos, după ce Bănică a înșelat-o cu Lavinia Pârva, pe care o cunoscuse la Dansez pentru tine și care i-a devenit din amantă soție și chiar mama celui de-al treilea copil, un băiețel.

În anul divorțului de Ștefan Bănică, Andreea Marin s-a căsătorit cu Tuncay Ozturk, un medic terapeut din Turcia, pe care l-a cunoscut la clinica cu care avea contract peste hotare. Culmea este că la început cei doi au fost medic-pacient, după care prieteni, iubiți și ulterior soț și soție. Mariajul lor a durat doar un an. Poate diferența de vârstă de 12 ani și-a spus cuvântul în relația lor. Tuncay avea doar 27 de ani când s-a căsătorit cu Zâna.

În prezent, Andreea Marin are o relație de câțiva ani cu Adrian Brâncoveanu, care nu a fost dornic de aparițiile publice niciodată și s-a menținut rezervat în această privință.

În ceea ce privește partea profesională, fosta Zână a Surprizelor este director de comunicare pentru Prime Time World Broadcast, companie internațională de producție TV din Madrid, care realizează programe în prime time pentru Societatea Națională Română de Televiziune TVR1 și Antena 1. 

Andreea Marin este prima jurnalistă din România care a escaladat vârful Kilimanjaro, „Acoperișul Africii”, și co-producător al documentarului „Kilimanjaro 2001”, TVR, cu un scor de audiență ce a clasat-o pe primul loc, pe 1 decembrie 2001, scrie Wikipedia.