Cât de superbă este Anca Dinicu însărcinată. Cine este bărbatul cu care urmează să aibă un copil

4 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Daria Bogdan

Anca Dinicu este însărcinată, iar anunțul a fost făcut pe 1 iunie de către celebra actriță pe Instagram. „Jumătatea” lui Bendeac din emisiunea „Băieți de oraș” de la Antena 1 a dezvăluit și cine este iubitul ei, totodată și bărbatul cu care urmează să aibă primul copil.

Anca Dinicu este însărciantă și urmează să devină mamă

Anca Dinicu (34 de ani), devenită cunoscută pentru rolul Ginei Felea din emisiunea de divertisment de la Antenă, însă activitatea ei ca actriță nu s-a oprit acolo, ci a continuat să aibă spectacole la teatru, multe dintre ele împreună cu Mihai Bendeac. De altfel, Anca Dinicu apare în diferite campanii publicitare, fiind urmărită pe Instagram de peste 200 de mii de oameni.

Cum arată Anca Dinicu însărcinată

Anca Dincu este însărcinată a trecut cu brio peste primul trimestru de sarcină, așa că a anunțat că este gravidă într-o zi cu totul specială. Pe 1 iunie, actrița și iubitul ei au făcut publică vestea că urmează să devină părinți.

Anca Dinicu apare într-o fotografie în care este îmbrăcată sport, purtând o bluză crem, cu părul prins, machiată discret. În spatele ei se află iubitul ei, Păun Georgian, și el îmbrăcat sport, hanorac cu gluga pe cap și ochelari. Ambii foarte serioși în anunțul important pe care l-au făcut.

„De ziua copilului vă spun că așteptăm un copil. Eu și cu tipul ăsta din spatele meu. Mai bine să aflați de la mine decât de la vreo mătușă care a auzit de la o nepoată. Bun, acum că știți, stau liniștită. Sărbătoriți frumos copilul din voi cu orice ocazie. La mulți ani!”, a scris Anca Dinicu pe social media.

Anca Dinicu arată superb gravidă
1 / 3

Cine este iubitul actriței Anca Dinicu, bărbatul cu care urmează să aibă un copil?

Anca Dinicu este însărcinată cu primul copil, iar tatăl bebelușului din burtică se numește Georgian Victor Păun, sportiv de performanță.

Iubitul Ancăi Dinicu este din Calafat, Dolj, are 30 de ani și este baschetbalist. Victor Georgian Păun este legitimat la la clubul BC SCM Timisoara, club cu care a jucat în Liga Națională de Baschet a României, de altfel și unul dintre jucătorii autohtoni care a făcut parte din toate categoriile de vârstă la lotul național.

Victor Georgian Păun are și o afacere pentru sportivi, „Retreat Ca Sportivii”, Primul Retreat din România, dedicat sportivilor de performanță cât și persoanelor pasionate de sport!

Păun Georgian o face mamă pe Anca Dinicu
1 / 2


Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine