Modul atipic în care Hailey Bieber a anunțat că este însărcinată. Justin Bieber, gest neașteptat pe social media

5 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Daria Andries

Justin Bieber și Hailey Baldwin așteaptă primul lor copil împreună. Căsătoriți din septembrie 2018, după două luni de logodnă, artistul și modelul Victoria Secret au anunțat sarcina într-un mod inedit. Hailey apare într-o rochie albă din dantelă, dezvăluindu-și, astfel, burtica de gravidă.

Hailey Bieber este însărcinată cu primul copil

Hailey Bieber este însărcinată. Justin Bieber urmează să devină tată

Hailey Bieber (27 de ani) și Justin Bieber (30 de ani) așteaptă primul lor copil împreună, iar anunțul a fost făcut pe Instagram, cu o serie de imagini și clipuri senzaționale din timpul unei ședințe foto inedite. Potrivit People, modelul Victoria Secret se află în cel de-al doilea trimestru de sarcină.

Hailey Bieber este însărcinată cu primul copil, iar anunțul a fost făcut după ce vedeta de peste hotare a trecut peste lunile dificile, ajunsă acum la șase luni de sarcină.

Hailey Bieber este însărcinată în șase luni, însă silueta ei este perfectă și nu a avut de suferit, doar burtica de gravidă fiindu-i evidentă în pozele și filmulețele făcute publice de Justin pe Instagram.

Fondatoarea brandului „Rhode” apare în imagini îmbrăcată într-o rochie albă din dantelă, cu voal pe cap, alături de Justin Bieber pe un câmp în natură, în timp ce focusul este pe burtica de gravidă și pe verighete.Hailey Bieber este însărcinată, iar vestea a bucurat milioane de fani. Foto: Instagram
1 / 4

Celebrul cuplu s-a căsătorit în septembrie 2018, într-o vilă din New York, la doar două luni după ce s-au logodit. Ulterior, Justin și Hailey au realizat petrecerea de nuntă alături de familie și prieteni în Bluffton, sudul Californiei.

În octombrie, Hailley a apărut pe coperta revistei GQ Hype, moment în care au apărut și primele zvonuri despre sarcină. „În ultima vreme, toată lumea spune că sunt însărcinată. Și asta s-a întâmplat de nenumărate ori și în trecut. Acest lucru este destul de supărător, pentru că, la naiba, nu pot să fiu și eu balonată o dată fără să fiu însărcinată? Ar fi fost o minciună să spun că nu dau doi bani pe ce se spune ...”, a spus Hailey în interviul dat revistei GO Hype.

Hailey și Justin vor să-și țină copiii departe de camerele de luat vederi

„Când va veni ziua în care acest lucru va fi adevărat, tu, la fel ca tot internetul, veți fi ultimii care veți afla.”, a mai spus Hailey, care fix așa a și făcut.

De altfel, Hailey și Justin doresc să-și crească viitorii copii departe de lumina reflectoarelor. „Este, de asemenea, un lucru privat, intim. Este ceva care o să vină când o să vină.”

„Este, sincer, la sfârșitul zilei, atât de amuzant cum de atâtor oameni le pasă. Lasă-mă să fac ce vreau cu corpul meu, iar voi faceți ce vreți cu trupurile voastre.”, a spus Hailey.

Într-un interviu în emisiunea Ellen DeGeneres Show, Justin Bieber a declarat că nu pune presiune pe soția sa și îi respectă alegerile, oricare ar fi ele. „Voi avea mulți copii, câți se poate de mulți. Dar da, este corpul ei și face ce vrea cu el. Cred că și ea vrea câțiva copii.”, a declarat Justin Bieber.Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine