Aplicația prin care poți cumpăra biletele de tren CFR, dar și pentru alte mijloace de transport în comun

4 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

Un nou parteneriat între CFR Călători și 24pay facilitează achiziționarea biletelor de tren la nivel național direct prin aplicația 24pay. Prin acest parteneriat, călătorii pot efectua plăți oricând, obținând informații despre rute și orar, și pot prezenta biletele conductorului direct de pe telefon.

Biletele de tren pot fi achiziționate acum și prin 24pay. Sursa foto: Unsplash.com

Digitalizarea Călătoriilor cu Trenul: 24pay își extinde oferta

CFR Călători, operatorul de servicii feroviare din România, a anunțat recent un parteneriat strategic cu aplicația 24pay, oferind călătorilor o alternativă nouă și convenabilă de a achiziționa bilete de tren. Aceasta inițiativă vine în sprijinul utilizatorilor care preferă digitalizarea și facilitează achiziționarea biletelor, indiferent de locația lor în țară, anunță 24pay, într-un comunicat de presă.

Conform declarațiilor, utilizatorii aplicației 24pay pot acum accesa secțiunea „Transport – Tren CFR Călători”, selectând informații despre călătoria lor, inclusiv stația de plecare și sosire, data, clasa vagonului și numărul de călători. În plus, toate detaliile călătoriei sunt puse la dispoziție în aplicație, permițând astfel o experiență fluidă și fără probleme pentru utilizatori.

O caracteristică notabilă a acestei colaborări este posibilitatea de a beneficia de tarife reduse. Pentru a accesa aceste tarife, călătorii trebuie să obțină un ID sau un card fizic de la CFR Călători o dată pe an, informații care pot fi apoi introduse în aplicație.

Utku Ogrendil, CEO la PayPoint România și 24pay, a menționat: „Acest parteneriat marchează încă un pas important în misiunea noastră de a simplifica plățile pentru toată lumea, oferind acces la un e-wallet complet, accesibil și ușor de utilizat.” Acest sentiment a fost întărit de Traian Preoteasa, Directorul General al CFR Călători, care a subliniat angajamentul companiei de a răspunde cerințelor pasagerilor și a se adapta la tendințele digitale în continuă schimbare.

De asemenea, 24pay, o platformă care deja servește peste 1,5 milioane de utilizatori, nu se limitează doar la servicii de transport. Aplicația oferă posibilitatea de a achita facturi, de a plăti pentru servicii de parcare, de a realiza reîncărcări electronice și chiar de a accesa diverse servicii de entertainment. Cu o extindere semnificativă la nivel național, 24pay este disponibilă în 19 orașe din întreaga țară, consolidându-se ca fiind un instrument esențial pentru numeroase servicii digitale.

În concluzie, parteneriatul dintre CFR Călători și 24pay reprezintă un pas înainte semnificativ în digitalizarea serviciilor de transport în comun din România, răspunzând astfel la nevoile și cerințele actuale ale călătorilor.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine