Vacanță de vis în Insulele Canare! Cât costă cea mai ieftină cazare la un hotel de 5 stele în Tenerife?

4 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

Insulele Canare se numără printre cele mai vizitate locații din lume. Paradisul central se află în Tenerife, cea mai mare insulă din arhipelagul Canare din Oceanul Atlantic, Spania. Actualitate.net a realizat o listă cu un top de 10 locații de lux - top cele mai populare hoteluri din Tenerife.

Prețurile pentru cazare în Tenerife diferă de la hotel la hotel. De exemplu, pentru un hotel de cinci stele cu all inclusive, un turist poate plăti, pentru un weekend, între 1328 de lei și 1134 de lei. Prețurile diferă, însă! Cea mai ieftină cazare pentru un city break în perioada 2-4 iunie costă 188 de dolari. Tot pe Tripadvisor puteți vedea mai multe oferte de preț.

Tenerife, insula de vis din arhipeleagul Canare, Spania

Dacă vrei să pleci în vacanță în Tenerife,  contează foarte mult perioada în care alegi să vizitezi insula din arhipeleagul Canare. Vara, prețurile sunt mai ridicate, în comparație cu primăvara, toamna sau iarna.

Vacanța în Tenerife poate fi cu adevărat o experiență unică, iar dacă alegi să stai într-un hotel de lux, s-ar putea ca șederea ta să fie și ea cu totul de multe stele.

Potrivit Tripadvisor, cele mai populare hoteluri de pe Insula Tenerife sunt cele menționate mai jos, unde puteți viziona și videouri din interiorul locațiilor, experiențe trăite de diferiți vloggeri din lume și împărtășite pe Youtube.

1. H10 Atlantic Sunset

2. Bahia Principe Fantasia Tenerife

3. Vincci Seleccion La Plantacion del Sur

4. Iberostar Selection Sabila

5. Royal Hideaway Corales Beach

6. Bahia del Duque

7. Barceló Tenerife

8. Hard Rock Hotel Tenerife

9. Iberostar Selection Anthelia

10. Royal River Luxury Hotel

Noi am făcut un top 10 cele mai populare hoteluri din Tenerife, însă lista continuă. Așa că dacă vreți să vedeți mai multe proprietăți din paradisul de la malul Oceanului Atlantic puteți intra pe Tripadvisor.

Alte locații interesante de cinci stele în Tenerife, hoteluri care dețin piscine proprii, locuri de joacă pentru copii, dar și un meniu variat de mâncare.

Iberostar Bouganville Playa

Gran Melia Palacio de Isora

Iberostar Grand El Mirador

Dreams Jardin Tropical

Barceló Santiago - Adults Only

Hotel Botanico & The Oriental Spa Garden

Best Jacaranda

Ce poți să vizitezi în vacanța din Tenerife?

Insula Tenerife face parte din arhipeleagul celor șapte insule Canare, fiind și cea mai mare ca dimensiune, dar și cea mai vizitată.

Dacă plănuiești să-și faci vacanța în Tenerife, trebuie să știi că experiența va fi cu adevărat unică, pentru că vei descoperi peisaje fantastice. Mai jos atașăm o fotografie realizată cu un simplu iPhone, nemodificată, complet naturală. Cam așa se văd plajele din Tenerife.

Galerie imagini 1 / 3

Vulcanul Teide merită vizitat, însă țineți cont că trebuie să vă faceți rezervare cu câteva luni înainte. Solicitările sunt multe. Priveliștea de la cei 3.718 de metri este de poveste, efectiv stai deasupra norilor.

Un contrast fantastic, roci stâncoase și nisip din Sahara. Mai jos de Teide, după ce coborâți fantasticul vulcan, există o zonă în care ai impresia că te afli în deșert. Noaptea, peisajul este și mai superb.

Galerie imagini 1 / 2

Mai puteți vizita Siam Park - cel mai mare aquapark din Europa, Loro Park - cea mai mare și frumoasă grădină zoologică din lume, cuprinde 14 hectare.

Plaja Los Gigantes, unde majoritatea turiștilor își fac selfiuri, o zonă cu adevărat pitorească.

Satul Masca cu doar 100 de locuitori. Casele sunt situate cumva pe munte, înconjurat de prăpăstii. Orășele San Cristobal de la Laguna, Puerto de la Cruz, Orotava, Candelaria.

Plaje destinate turiștilor sunt Playa del Duque, Los Guios din Los Gigantes, Playa de la Arena, Playa Jaquita, Playa Alcala, Playa Teresitas – plajă cu nisip din Sahara, El Medano, Los Cristianos și Las Americas.

Pe noi poți să ne urmărești pe Facebook și Instagram.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine