Alex Bodi

Despre Alex Bodi

Alex Bodi este un om de afaceri din Mediaș, devenit celebru în România după mariajul cu Bianca Drăgușanu. Potrivit informațiilor apărute în media românească, averea afaceristului este în jur de 20 de milioane de euro, bani pe care îi are investiți, în mare parte, în ceasuri de lux, mașini cu mulți cai putere, vile și domenii prin diferite locații ale țării. 

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu s-a născut în Mediaș, tatăl său este inginer, iar mama lucrează în menaj în Spania. Alex Bodi face parte dintr-o familie modestă. Mai are o soră, care este stabilită tot în Spania, acolo unde se află și prima soție, cea care i-a dăruit și primul copil. Raluca este asistentă medicală și a avut o relație de câțiva ani cu milionarul. Au rămas în relații bune, iar Jacqueline, fiica lui, îl vizitează frecvent. 

Alex Bodi a plecat pentru prima dată în Spania la 18 ani, a jucat fotbal și a lucrat pe șantier. A încercat mai multe locuri de muncă pentru a-și duce existența. Mai târziu, cu banii strânși, afaceristul și-a deschis un club, însă a început să vândă și aur cu acte false. A rămăs fără tot ce avea, iar părinții și-au vândut apartamentul și cele trei mașini din Spania pentru a-l ajuta să-și revină financiar. „Au fost momente când nu aveam ce să mananc. Am fost pus in multe situatii urate. Am avut o cumpană, chiar doua, ultima a fost mai dificilă, desi crederam ca nu o sa se mai termine”, a povestit, la un moment dat, Alex Bodi, pentru Antena Stars. 

Afaceristul s-a pus pe picioare și a început să vândă mașini, după care l-a cunoscut pe Joseph, un milionar croat care deține mai multe mine de aur în Africa, cu afaceri extinse în Stuttgart, Germania. Compania în care este anagajat Bodi a înființat prima cripto-bancă licențiată din lume, cu sediul în Miami, cu un capital de 100 de milioane de dolari. 

Compania a înființat prima cripto-bancă licențiată din lume, cu sediul la Miami, cu un capital de 100 milioane de dolari, scrie capital.ro. Mai departe, banca deține licența unei mine de aur în Madagascar evalută la 1,1 miliarde de dolari. Alex Bodi ar vinde aur anual de peste un milion de euro, ceea ce înseamnă în ju de 10 milioane de euro de la înființarea sa. 

Alex Bodi este implicat activ în turism, având o firmă în Spnia cu obiectiv de activitate „exploatarea spațiilor comerciale de agrement, de catering și de afaceri de toate tipurile-alte tipuri de cazare”.  În Mediaș, omul de afaceri deține un hotel de patru stele evaluat la 3 milioane de euro. Momentat, imobilul este închis pentru că se află în paragină și urmează să fie restaurat.

Milionarul mai deține următoarele achiziții: SUV Lamborghini Urus cu motov V8 twin-turbo de 4.0 litri, care dezvolta 650 de cai putere si 850 Nm, Lamborghini Aventador SV, un Ferrari Pista 488, Rolls-Royce Wraith cu motor V12, o limuzină Mercedes-Maybach S 650 cu motor V12, Mercedes-AMG G 63 cu V8, plus un avion privat în valoare de 13 milioane de dolari. 

În zona Tunari, nordul Bucuerștiului, Alex Bodi deține o vilă pe care vrea să o vândă cu 875.000 de euro.