Alex Bodi a fost arestat! Primele declarații despre ce s-a întâmplat

2 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

Alex Bodi a fost arestat! Milionarul a făcut primele declarații pe contul de Instagram, unde a adus lămuriri.

article img

Alex Bodi a fost arestat preventiv. Sursa foto: Cancan.ro

Alex Bodi a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, după ce milionarul nu a respectat măsura controlului judiciar în dosarul în care este acuzat de proxenetism, trafic de droguri și prostituție.

Milionarul susține că nu s-a prezentat o singură dată la secția de Poliție de care aparține cu domiciliu pentru a da cu subsemnatul, cum este precizat în măsura controlului judiciar dispusă. Afaceristul din Mediaș a declarat pe contul de Instagram că a lipsit motivat din cauza unor probleme de sănătate.

Deși a adus documentația necesară care să ateste că nu s-a putut deplasa la secția de Poliție n cazul măsurii controlului judiciar, autoritățile au dispus arestarea sa pentru 29 de zile.

„Spuneam că ăsta este primul live din viața mea. Am recurs să fac asta pentru a lămuri anumite lucruri. Este adevărat ce se întâmplă, mă îndrept acum către autorități, care mă așteaptă la mine acasă. Nu sunt arestat pentru că am făcut ceva, ori că au apărut alte dovezi în dosarul în care sunt anchetat. Singurul motiv pentru care s-a dispus arestarea mea preventivă a fost pentru că eu la un anumit termen nu m-am prezentat, însă am adus adeverință de la medic. Însă nu a fost suficient și s-a dispus arestarea mea preventivă. Nicidecum arestul la domiciliu, ori un avertisment în acest sens”, a spus Alex Bodi pe Instagram, într-un live.

„Am specificat exact motivul pentru care s-a dispus arestarea mea. O să trecem și peste asta, am trecut și peste altele mai grele. Partea proastă este că suferă acum familia mea, prietenii apropiați, prietenii adevărați. Au de suferit oamenii care mă iubesc. Dar totul trece, este trecător. Sper că am lămurit lucrul acesta. Ca să nu se înțeleagă că am făcut ceva greșit, ori că sunt acuzații noi. În sfârșit, un episod nou în viața mea, altă bătălie pe care o să o câștig. Sănătatea la toatălumea și toate cele bune.”, a mai spus Alex Bodi.

Milionarul se află în arest preventiv pentru a doua oară

La începutul lunii noiembrie 2020, Alex Bodi a fost reținut 29 de zile în dosarul de proxenetism în care este anchetat. Ulterior, el a fost plasat în arest la domiciliu pentru cinci luni. Chiar înainte de Paște, în aprilie 2020, afaceristul din Mediaș a fost eliberat din arest sub măsura controlului judiciar.

De atunci și până în prezent, Alex Bodi a fost nevoit să dea cu subsemnatul la secția de Poliție săptămânal. În cazul neprezentării, acesta risca arestarea preventivă, lucru care s-a și întâmplat. Milionarul a declarat că a lipsit motivat, pe caz de boală, însă documentația adusă în acest sens nu a fost suficientă pentru procurorii DIICOT.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine

Cât de mult s-a schimbat viața Gianinei Corondan, prezentatoarea cu ochi de cristal Divertisment
Cât de mult s-a schimbat viața Gianinei Corondan, prezentatoarea cu ochi de cristal
120 de ani s-au scurs în 10 luni. Podul de la Brăila de jumătate de miliard de euro intră iar în reparații Actualitate
120 de ani s-au scurs în 10 luni. Podul de la Brăila de jumătate de miliard de euro intră iar în reparații
România, ca în Vestul Sălbatic. Tânăr din Baia Mare, împușcat în stradă de un adolescent de 16 ani Actualitate
România, ca în Vestul Sălbatic. Tânăr din Baia Mare, împușcat în stradă de un adolescent de 16 ani
Cum reacționează Israelul după atacul Iranului. Liderii lumii condamnă: „Este o escaladare gravă a situației, în niciun caz acceptabilă, de înțeles sau de tolerat” Actualitate
Cum reacționează Israelul după atacul Iranului. Liderii lumii condamnă: „Este o escaladare gravă a situației, în niciun caz acceptabilă, de înțeles sau de tolerat”
15 aprilie, ziua în care s-a născut marele Leonardo da Vinci. A fost acuzat de sadomie, iar Freud l-a făcut homosexual.
Pictorul renascentist a avut o dorință neobișnuită la moartea sa Interesant
15 aprilie, ziua în care s-a născut marele Leonardo da Vinci. A fost acuzat de sadomie, iar Freud l-a făcut homosexual. Pictorul renascentist a avut o dorință neobișnuită la moartea sa
Motivul pentru care emisiunea „În gura presei” a fost scoasă din grila de programe. Reacția lui Mircea Badea: „Atac ilegal și neprovocat” Actualitate
Motivul pentru care emisiunea „În gura presei” a fost scoasă din grila de programe. Reacția lui Mircea Badea: „Atac ilegal și neprovocat”
Kate Middleton, diagnosticată cu o nouă afecțiune, după ce a aflat că suferă de cancer Actualitate
Kate Middleton, diagnosticată cu o nouă afecțiune, după ce a aflat că suferă de cancer
Adevărul despre românul din Tecuci care îi spală mașinile Regelui Charles. Cine este, de fapt, Eugen Tudose: „De la 12 până la 14 ani am trăit fără curent electric” / „În Londra am dormit două săptămâni într-o stație de mijloc de transport”. Exclusiv Actualitate
Adevărul despre românul din Tecuci care îi spală mașinile Regelui Charles. Cine este, de fapt, Eugen Tudose: „De la 12 până la 14 ani am trăit fără curent electric” / „În Londra am dormit două săptămâni într-o stație de mijloc de transport”. Exclusiv
VIDEO Șase morți în urma unor înjunghieri în masă. Un bebeluș de 9 luni și mama lui, tăiați. Liderii din întreaga lume, inclusiv Regele Charles și Papa de la Roma, îngroziți: „A fost un carnagiu” Actualitate
VIDEO Șase morți în urma unor înjunghieri în masă. Un bebeluș de 9 luni și mama lui, tăiați. Liderii din întreaga lume, inclusiv Regele Charles și Papa de la Roma, îngroziți: „A fost un carnagiu”