Alex Bodi, eliberat din arestul la domiciliu

3 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

Alex Bodi a fost eliberat din arestul la domiciliu, însă i s-a întocmit măsura controlului judiciar. Afaceristul este liber, însă trebuie să vină săptămânal la Poliție pentru a da cu subsemnatul.

article img

Alex Bodi. Sursa foto: Realitatea.net

În aceste condiții, milionarul nu poate părăsi țara, dosarul în care este judecat fiind în continuare pe masa autorităților. Sursele Actualitate.net au declarat că Alex Bodi a trecut prin focurile iadului în ultimele zile, după ce procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) au cerut arestarea iubitului Dariei Radionova, pe motiv că ar fi vândut două autoturisme de lux Lamborghini Aventador și Lamborghini Urus, care erau puse sub sechestru.

După două zile în care a stat în tensiune, Alex Bodi a reușit să scape de arestul la domiciliu, dar și de propunerea de arestare preventivă cerută de DIICOT. Omul de afaceri este liber, însă procurorii pot face recurs în ceea ce privește decizia judecătorilor.

article img

Informația că Alex Bodi este liber a devenit publică. Sursa foto: curteadeapelcraiova.eu

La începutul lunii noiembrie, milionarul din Mediaș a fost trimis în judecată, împreună cu alte 29 de persoane, au constituit un grup infracțional într-un dosar greu de proxenetism, trafic de persoane, minori, droguri, şantaj, sustragere de sub sechestru, spălarea banilor şi mărturie mincinoasă.

Potrivit procurorilor, Alex Bodi este acuzat că ar fi recrutat mai multe tinere pe care le-ar obligat să se prostitueze. Omul de afaceri a declarat că acuzațiile sunt nefondate, iar timpul va demonstra că nu este vinovat.

DIICOT a cerut arestarea lui Alex Bodi în acest dosar, ceea ce înseamnă că afaceristul ar putea petrece 10 ani după gratii, dacă procurorii reușesc să obțină dovezi clare care să-l incrimineze pe milionar.

Prima ieșire după 3 luni de arest la domiciliu

Afaceristul a reușit să scape de arestul la domiciliu, iar în drum spre casă, după ce a ieșit victorios din sala de judecată de la Târgu Jiu, s-a pozat pe autostradă, într-unul dintre autoturismele de lux pe care le deține.

Actualitate.net a aflat că milionarul intenționează ca în următoarea perioadă să petreacă cât mai mult timp cu familia, în special cu cele două fiice ale sale, care l-au vizitat în toată această perioadă.

Alex Bodi poate rămâne liber dacă în următoarele 24 de ore procurorii DIICOT nu vor face recurs la decizia judecătorilor de a-l pune pe afacerist în măsura controlului judiciar. Dacă probele nu vor fi suficiente, omul de afaceri va putea rămâne liber.

Milionarul nu poate pleca încă din casă, iar asta pentru că decizia arestului la domiciliu expiră pe 16 aprilie, chiar dacă pe 6 aprilie a primit vestea că va fi liber.

article img

Alex Bodi, în drum spre București, după victoria din sala de jdecată

Alex Bodi, mariaj cu probleme cu Bianca Drăgușanu

Milionarul din Mediaș a fost timp de trei ani într-o relație de iubire cu Bianca Drăgușanu, alături de care a trăit clipe de neuitat. Cei doi s-au iubit pătimaș, însă au avut și multe momente de tensiune, certuri care s-au terminat cu bătăi pe care diva le-a încasat de la afacerist.

Omul de afaceri a terminat relația cu faimoasa blondă la finalul lunii octombrie 2020.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine