Cum arată perla portocalie în valoare de 250.000 de lire sterline descoperită de un pescar / FOTO

8 februarie 2021   Știri externe

O perlă portocalie foarte rară a fost găsită din întâmplare de un pescar obișnuit. Specialiștii susțin că bijuteria valorează peste 250 de mii de lire sterline. Hatchai Niyomdecha a descoperit minunăția în Nakhon Si Thammarat, Thailanda.

article img
Hatchai Niyomdecha a fost extrem de fericit după găsirea perlei portocalii. Sursa foto: Viral Press

În primă fază, bărbatul nu a realizat cât de importantă este această perlă portocalie, însă apropiații i-au dat asigurări că perla este cât se poate de rară și foarte scumpă.

Citește și: Imobiliare.ro a expus datele personale a peste 200.000 de utilizatori

După ce a dat norocul peste el, pescarul a invitat mai mulți prieteni în locuința sa, unde a dat o petrecere pe cinste. Vecinii au făcut reclamație, iar polițiștii au venit la fața locului. 

În casa pescarului norocos s-au găsit droguri, iar bărbatul a fost arestat. 

Cum arată perla rară descoperită de un pescar valoarează 250.000 de lire sterline

article img

Mai mulți oameni de afaceri s-au arătat în achiziționarea perlei portocalii găsite în apele din Thailanda. Mai mulți potențiali cumpărători din China s-au arătat interesați de achiziționarea bijuteriei rare și chiar au stabilit întâlniri cu pescarul pentru a stabili vânzarea perlei.

Din păcate, având în vedere că bărbatul a fost arestat pentru consum de  droguri și nerespectarea restricțiilor pandemiei va fi greu ca acesta să aibă acces la întâlniri cu potențialii cumpărători.

Cum a descoperit perla valoroasă

Hatchai Niyomdecha, pescarul din Thailanda, a povestit că a avut o premoniție, că în urmă cu câteva zile înainte să găsească perla a avut un vis pe care nu a putut să-l uite.

Bărbatul susține că un om bătrân a venit în visul lui și l-a îndemnat să meargă pe plajă, pentru că va avea parte de o surpriză. Acum, găsirea perlei îi va schimba viața în totalitate. 

„Un om bătrân îmbrăcat în alb, cu o mustață mare, a venit la mine și mi-a zis să merg către plajă pentru că am de primit un cadou. Cred că mă îndruma să găsesc perla”, a declarat thailandezul.

Pescarul norocos din Thailanda nu face parte dintr-o familie bogată, iar cei 250.000 de lire sterline îl va ajuta să aducă mai multă stabilitate financiară în casa sa.