Vladuta Lupau, din nou pe mana medicilor. Artista este la perfuzii in spital

27 aprilie 2021   Monden

Vladuta Lupau si-a ingrijorat fanii cu ultimele inagini postate pe InstaStory. Artista apare conectata la o perfuzie, in spital, fara nicio alta explicatie.

article img

Cantareata de muzica populara din zona Ardealuluj a reusit fara sa vrea sa creeze panica in comunitatea ei de pe Instagram. Vedeta apare la spital, unde a ajuns, cel mai probabil, ca si datile trecute, din cauza epuizarii si oboselii.

article img

Singurele detalii pe care Vladuta Lupau le da despre cum se simte este un ok, pentru a-i asigura pe admiratorii ei ca situatia nu este chiar critica, insa a dorit sa le transmita ca a ajuns la spital.

Nu este pentru prima data cand artista a ajuns pe mana medicilor. In urma cu cateva luni, fin cauza obiselii, cantareata a avut nevoie de perfuzii cu vitamine pentru a se pune pe picioare, dupa ce a fost la un pas sa lesine.

Vlăduța Lupău cântă de la 4 ani

Artista de muzică populară din regiunea Ardealului a urcat pe scenă de la o vârstă fragedă. Deși a urmat studiile Facultății Veterinare, cu un Master în domeniu, cântăreața a avut mereu o înclinație către muzică și s-a dedicat acestei meserii. 

Ea este una dintre cele mai iubite artiste de la noi, făcându-se remarcată cu melodiile sale de muzică de petrecere, dar și populară. Vlăduța Lupău a avut colaborări cu mai mulți artiști români și este chemată frecvent la emisiunile tv de la noi din țară. 

De altfel, cântăreața este urmărită pe Instagram de aproape 500 de mii de oameni.