Povestea din spatele scuzelor lui Justin Timberlake adresate lui Britney Spears și Janet Jackson. Cu ce a greșit artistul?

14 februarie 2021   Monden

Pe 12 februarie Justin Timberlake a postat pe contul său de Instagram un scurt text în care și-a cerut scuze atât fostei sale iubite, Britney Spears, cât și lui Janet Jackson. 

Nu multă lume cunoaște adevăratele motive care l-au determinat pe Timberlake să își ceară scuze public. Deși fanii au încercat pe cât posibil să afle totul despre artistul lor preferat, există anumite aspecte, de domeniul trecutului, care au trecut neobservate la momentul respectiv.

Motivul scuzelor lui Justin Timberlake

article img
Justin Timberlake și Britney Spears. Sursa foto: instagram

Acuzații la adresa lui Britney Spears

În perioada 1999-2002, Justin Timberlake și Britney Spears au format unul din cele mai cunoscute cupluri mondene. Deși relația afișată publicului era parcă desprinsă din filmele de dragoste, odată cu despărțirea celor doi, Timberlake a lansat numeroase acuzații la adresa lui Britney Spears, conform cărora aceasta nu ar fi fost tocmai fidelă.

Ba mai mult, imediat după despărțire, acesta a lansat melodia Cry me a river, în care descrie relația eșuată dintre el și Britney.

În videoclipul piesei, apare o femeie care seamănă izbitor cu Britney Spears, aspect care susține teoria conform căreia piesa i-ar fi fost dedicată fostei sale iubite.

După lansarea documentarului Framing Britney Spears pe Hulu, fanii artistei au reacționat din nou la acuzațiile lui Justin Timberlake, pornind o adevărată polemică pe diferite rețele de socializare.

Super Bowl 2004 - Justin Timberlake - Janet Jackson

Faimosul eveniment sportiv Super Bowl i-a adus împreună pe Justin Timberlake și Janet Jackson pe aceeași scenă. Cei doi au cântat piesa Rock ur body, iar coregrafia implica ruperea unei părți mici din jacheta lui Janet Jackson pentru a marca ideea din spatele piesei.

Totuși, din motive necunoscute, jacheta lui Janet Jackson s-a rupt mai mult decât ar fi trebuit. Așadar, artista a arătat fanilor mai mult decât ar fi trebuit din zonele sale intime.

La puțin timp după incident, Justin Timberlake a declarat că ar avea doar 10% din vină pentru ce s-a întâmplat la Super Bowl.

De ce și-a cerut scuze Justin Timberlake?

În ceea ce privește relația cu Britney Spears, Justin Timberlake și-a cerut scuze pentru modul în care a tratat-o pe aceasta în spațiul public în perioada de după despărțire. Scuzele lui Justin Timberlake către Janet Jackson sunt motivate de incidentul de la Super Bowl 2004.