Micutzu, prima reacție după scandalul de pe Calea Victoriei / Video

18 august 2021   Monden

Micutzu a postat pe Youtube reacția lui cu privire la altercația pe care a avut pe Calea Victoriei. „Șoc! Groază! Scandal fără margini! Circ&panaramă” se numește clipul postat pe platforma video, în care Cosmin Nedelcu vorbește despre ce s-a întâmplat cu adevărat pe Calea Victoriei, duminică, 15 august.

article img
Cosmin Nedelcu, alias Micutzu. Sursa foto: captură Youtube

Micutzu a reacționat, după ce a fost implicat într-un scandal de pomină. Totul a pornit după ce un bărbat a început să îl jignească, ulterior să îi arate scene obscene. Lucrurile au degenerat în momentul în care bărbatul, împreună cu alți 4 indivizi, au intrat în conflict fizic cu Cosmin Nedelcu, după ce i-au îmbrâncit iubita și au scuipat-o. La fața locului a fost chemată Poliția locală.

article img
Micutzu, pe numele lui real Cosmin Nedelcu. Sursa foto: captură Digi24.ro

Reacția lui Micutzu după scandalul de pe Calea Victoriei

„Treaba este simplă: mergeam pe Calea Victoriei cu iubita mea și un prieten pictor, un om trecut de 50 de ani. Mă îndreptam către club, voiam să ajung la ziua unui prieten. Și cum mergeam eu așa, pe dreapta era o terasă. Un băiat de acolo a început să facă niște miștouri la adresa mea.

Am mers mai departe și i-am arătat un deget, lucru care l-a enervat și mai mult. Am traversat spre club, foarte aproape de trecere. Omul a început să mă înjure și să-mi spună ceva de genul: măcar treci, grasule, pe la trecere. Nu am mai putut să înghit toate c…turile astea.

Dacă nu îți place ceva, spune-o în mod civilizat. În momentul în care îmi înjuri familia, pe Internet, îți pot da block. Sunt ani întregi de când se întâmplă asta. În mine s-au strâns niște frustrări”, a spus, printre altele, actorul Cosmin Nedelcu.

„Într-adevăr, s-a pus un punct în seara de duminică. Atunci am lăsat, pe trotuar, pungile de cadou pe care le aveam în mână, ca să mă întorc la băiatul respectiv și să-i zic că nu e normal să vorbească așa cu mine. I-am arătat degetul.

La un moment dat, s-a ridicat de la o masă un asociat al locului respectiv, pe modul bodyguard în fața mea. S-a pus în fața mea agresiv. Eu nu am reacționat agresiv, ci i-am zis să se dea la o parte să vorbesc cu prietenul lui. Iubita mea i-a spus să se liniștească, iar el a împins-o. I-am zis că dacă mai pune mâna pe ea îl omor. Apoi i-a dat o flegmă pe mână. În acel moment, am văzut negru și am reacționat.

article img
Micutzu, alături de iubita lui, Dumitrița Razlog. Sursa foto: Instagram

A reacționat și el și a dat câțiva pumni în aer, dar i-a dat câțiva pumni și prietenului meu pictor. Prietenul meu avea o sacoșă în mână și a aruncat-o spre geamul care s-a spart, geamul aparținând localului la care băiatul în negru era asociat”, a mai spus Micutzu.

Micutzu are o relație de mai bine de 4 ani cu Dumitrița Razlog

Cosmin Nedelcu este îndrăgostit de aproape jumătate de deceniu de iubita lui, de profesie inginer, o ardeleancă din Cluj care a făcut față glumelor lui sărate.  Micutzu este actor de comedie, cunoscut pentru aparițiile lui în Comedy Central România, 5GANG, Băieți de oraș și iUmor.