Gabi Bădălău, scuipat și înjurat de Claudia Pătrășcanu. Scene violente la Agigea, cu cei doi copii în casă

28 februarie 2021   Monden

Gabi Bădălău a povestit la Antena Stars că a trecut prin clipe grele, vineri, după ce a fost nevoit să accepte comportamentul soției sale. Claudia Pătrășcanu l-ar fi scuipat, înjurat și ar fi provocat un scandal monstru în fața casei din Agigea, unde locuiește cu cei doi copii. Micuții au asistat din casă la întregul circ de pe stradă.

article img

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu tună și fulgeră la tv

Milionarul și cântăreața s-au transformat în dușmani din doi îndrăgostiți. În continuare căsătoriți, cei doi au dus războiul din tribunale în emisiunea lui Capatos, unde fiecare vine cu propriul adevăr.

Artista și omul de afaceri sunt în proces de divorț, însă lupta cea grea este pentru custodia celor doi copii. Atât Claudia Pătrășcanu, cât și Gabi Bădălău doresc custodie exclusivă, fără să mai fie nevoiți să ceară acordul celuilalt părinte pentru a pleca din țară sau a face orice altceva.

Citește și Gina Pistol, acuzată că și-a făcut operații estetice în sarcină. Răspunsul uimitor al prezentatoarei Chefi la cuțite

Fiului senatorului PSD Niculae Bădălu a declarat că a avut parte de clipe de coșmar, vineri, după ce încă soția lui l-a tratat urât și nu l-a lăsat să-și ia cei doi copii, deși prin lege este dreptul lui. Gabi Bădălău a făcut declarații pe marginea subiectului.

„Era week-end-ul meu, trebuia să iau copiii vineri și să-i duc duminică înapoi. Claudia nu a binevoit să-mi dea copiii și cam asta s-a întâmplat.

Băiatul cel mare mi-a zis că vrea să mai stea la mami. Și băiatul cel mic a zis că el vrea să stea la mine. Cel mic mi-a zis apoi că pe cel mare îl învață Claudia să zică că nu vrea să stea la mine. Copiii au intrat în casă și nu au mai ieșit de acolo.

Eu am stat la mașină 40 de minute și ea m-a blocat pe telefon. Am sunat-o de pe telefonul șoferului ca să mă lase să-mi iau la revedere de la copii.

A ieșit ea la poartă în mare scandal și țipete și a făcut acel gest: m-a scuipat în ochi! Ea se aștepta să reacționez, dar m-am abținut. Apoi mi-a zis să mă duc la pușcărie sau să mor. Eu nu știu ce vrea femeia asta”, a declarat Gabi Bădălău la Xtra Night Show.  

Citește și: Dana Budeanu a dezvăluit drama pe care o poartă în suflet de doi ani. Suferința pe care o va ține în suflet toată viața / Video

După scandalul de vineri, Gabi Bădălău a făcut o nouă plângere Claudiei Pătrășcanu, care acum s-a ales cu un nou dosar penal. 

„Am apelat la Protecția copilului, dar vineri la ora 5 nu mai era nimeni. Nu mai am cui să mă adresez pentru că doamna de la asistență socială nu se mai ocupă de caz, deoarece Claudia i-a făcut plângere penală. I-am făcut un dosar de nerespectare a ordonanței judecătorești”, a spus Gabi Bădălău, la Extra Night Show, de la Antena Stars.

S-au despărțit după episoadele de infidelitate ale milionarului

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu s-au căsătorit chiar pe 14 februarie 2015, zi în care și-au botezat la trei luni și primul copil, pe Gabriel Alexandru. Cei doi au fost fericiți mulți ani, asta până când omul de afaceri să înceapă să plece de acasă și să-și înșele soția cu diferite vedete din showbiz.

În 2017, pe 24 ianuarie, Claudia Pătrășcanu a devenit pentru a doua oară mamă. Artista l-a adus pe lume pe Nicolas Mihail, iar cei doi foști soți erau mai fericiți ca oricând.

Doi ani mai târziu, prin 2019, au început să apară problemele în familia celor doi soți. Gabi Bădălău a început să plece de acasă, să lipsească cu nopțile, apoi cu săptămânile, după care a început să se afișeze cu diferite femei, printre care și Daniela Crudu. Ultima escapadă amoroasă a fost cu Bianca Drăgușanu la munte, după care în Dubai și Maldive. Dragostea lor se consumă în continuare.