Filmarea terifiantă cu Laurette în timp ce strigă după ajutor din hotelul în care a fost bătută cu bestialitate „Deschide, că mă omoară”

4 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

Laurette Atindehou a fost victima unei agresiuni fizice în urmă cu două zile, miercuri, 10 martie, într-un hotel din Centrul Vechi al Bucureștiului. Filmarea cu mulatra în timp ce urlă disperată după ajutor, temându-se pentru viața ei, a fost făcută publică de Dan Capatos.

article img

Laurette: „Deschide ușa că mă omoară. Aoleu, deschide”

Fostul model a fost bătută și la un pas să-și piardă viața, după cum a și declarat, într-u hotel din București, unde a a ajuns în compania unui domn. Potrivit informațiilor apărute până acum, Laurette ar fi ajuns în ipostaza respectivă după ce a acceptat să aibă raporturi sexuale pe bani pe suma de 5.000 de euro. După ce actul s-ar fi consumat, bărbatul din cauză i-ar fi dat vedetei doar 300 de euro. Atunci ar fi izbucnit un scandal imens, iar cei doi s-au luat la bătaie.

Citește și: Jurnalista Valentina Pufulescu, mărturisiri despre boala care o macină pe interior. Maladia ascunsă de care suferă mii de femei din România

Bărbatul cu care Laurette s-a întâlnit a început să o bată cu bestialitate, mulatra strigând după ajutor terifiată. Ușa era închisă pe dinăuntru și astfel că nimeni nu putea intra. Două angajate ale hotelului au venit la camera în care se afla vedeta, asistând la urletele de disperare ale acesteia, care cerea să se deschidă ușa pentru a fi salvată.

Un clip în care Laurette urla după ajutor din cameră a fost făcut public de Dan Capatos în emisiunea Xtra Night Show, de la Antena Stars. Laurette a intrat în direct, în convorbire telefonică, pentru a aduce lămuriri în acest caz.

„Nu știu ce era afară. În momentul în care el s-a luptat cu mine și am încercat să deschid ușa, m-am târâit cu el peste mine, iar când a văzut că am luat cheia din mână m-a mușcat din mână și a aruncat-o. Avea sânge la gură din cauza asta. El a declarat ala Poliție că eu m-am dus acolo pentru servicii de altă natură. S-a dat către presă din spusele lui. Dar nu există așa ceva. Voi mă cunoașteți de atâta timp. Din mesajele mele pe care o să le pun la dispoziție o să vedeți cum a fost discuția mea cu el. Eu m-am dus acolo cu tot alt gând, să vorbim altceva. Iar în momentul în care am ajuns acolo s-a schimbat, devenise alt om față de cel pe care îl cunoscusem.”, a declarat Laurette la Xtra Night Show.

„Singura problemă a noastră a fost că polițiștii ăștia, primii, au venit și nu au făcut nimic. Iar el a ieșit în ușă dezbrăcat, putea să se îmbrace.”, a fost remarca lui Dan Capatos.

„Domnișoara Laurette, de aici, de pe canapea, așa se vede, că v-ați dus acolo pentru așa ceva. Probabil o să luați o amendă pentru practicarea prostituției. De ce v-ați întâlnit prima dată într-un loc public, iar a doua oară într-o cameră la hotel?”, a spus unul dintre invitații lui Capatos.

„El mi-a zis să mergem să vedem la apartament, apoi eu i-am zis să mergem la un hotel, să fiu într-un loc pe care îl cunoșteam, unde mă simțeam în siguranță”, a fost răspunsul lui Laurette.

Reacția neașteptată a lui Laurette pe Instagram, după ce a fost acuzată că a întreținut raporturi sexuale pe bani

Deși are o relație de iubire, Laurette s-a dus să se întâlnească cu domnul misterios despre care se spune că s-ar fi înțeles cu mulatra pentru a întreține raporturi sexuale pe suma de 5.000 de euro, vedeta primind doar 300. motiv pentru care ar fi început scandalul dintre ei, scrie cancan.ro.

Citește și: Bianca Drăgușanu, pe masa de operație pentru noi intervenții estetice. Cum se va transforma fosta prezentatoare Kanal D

Chiar dacă neagă acuzațiile și susține că nu e adevărat, Laurette și-a înșelat, practic, iubitul, acceptând să se întâlnească și cu un alt bărbat. După întreaga tavatură, ea a postat pe Instagram o fotografie înc are apare cu iubitul ei, căreia i-a făcut o declarație de iubire. Acesta este un semn că cei doi s-au împăcat, ori că partenerul ei de viață este alături de ea în aceste momente grele.

article img

După bătaia încasată în hotelul din Capitală, Laurette a fost la IML (Institutul de Medicină Legală), pentru a scoate certificat medico-legal care să dovedească faptul că a fost agresată fizic.

Laurette este din Brăila, s-a născut în 1983, are terminată facultatea de Drept li a devenit cunoscută în showbiz pentru calitățile ei de model. Ea a participat la Top Model of the World, unde a reprezentat România. Ea a urcat pe podium pentru cei mai cunoscuți creatori de modă din România, printre care Cătălin Botezatu, Oana Săvescu, Liza Panait, Laura Olteanu, Mihai Albu ori Rita Mureşean. De altfel, a fost prezentă la mai multe ediții Bucharest Fashion Week.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine

Cât de mult s-a schimbat viața Gianinei Corondan, prezentatoarea cu ochi de cristal Divertisment
Cât de mult s-a schimbat viața Gianinei Corondan, prezentatoarea cu ochi de cristal
120 de ani s-au scurs în 10 luni. Podul de la Brăila de jumătate de miliard de euro intră iar în reparații Actualitate
120 de ani s-au scurs în 10 luni. Podul de la Brăila de jumătate de miliard de euro intră iar în reparații
România, ca în Vestul Sălbatic. Tânăr din Baia Mare, împușcat în stradă de un adolescent de 16 ani Actualitate
România, ca în Vestul Sălbatic. Tânăr din Baia Mare, împușcat în stradă de un adolescent de 16 ani
Cum reacționează Israelul după atacul Iranului. Liderii lumii condamnă: „Este o escaladare gravă a situației, în niciun caz acceptabilă, de înțeles sau de tolerat” Actualitate
Cum reacționează Israelul după atacul Iranului. Liderii lumii condamnă: „Este o escaladare gravă a situației, în niciun caz acceptabilă, de înțeles sau de tolerat”
15 aprilie, ziua în care s-a născut marele Leonardo da Vinci. A fost acuzat de sadomie, iar Freud l-a făcut homosexual.
Pictorul renascentist a avut o dorință neobișnuită la moartea sa Interesant
15 aprilie, ziua în care s-a născut marele Leonardo da Vinci. A fost acuzat de sadomie, iar Freud l-a făcut homosexual. Pictorul renascentist a avut o dorință neobișnuită la moartea sa
Motivul pentru care emisiunea „În gura presei” a fost scoasă din grila de programe. Reacția lui Mircea Badea: „Atac ilegal și neprovocat” Actualitate
Motivul pentru care emisiunea „În gura presei” a fost scoasă din grila de programe. Reacția lui Mircea Badea: „Atac ilegal și neprovocat”
Kate Middleton, diagnosticată cu o nouă afecțiune, după ce a aflat că suferă de cancer Actualitate
Kate Middleton, diagnosticată cu o nouă afecțiune, după ce a aflat că suferă de cancer
Adevărul despre românul din Tecuci care îi spală mașinile Regelui Charles. Cine este, de fapt, Eugen Tudose: „De la 12 până la 14 ani am trăit fără curent electric” / „În Londra am dormit două săptămâni într-o stație de mijloc de transport”. Exclusiv Actualitate
Adevărul despre românul din Tecuci care îi spală mașinile Regelui Charles. Cine este, de fapt, Eugen Tudose: „De la 12 până la 14 ani am trăit fără curent electric” / „În Londra am dormit două săptămâni într-o stație de mijloc de transport”. Exclusiv
VIDEO Șase morți în urma unor înjunghieri în masă. Un bebeluș de 9 luni și mama lui, tăiați. Liderii din întreaga lume, inclusiv Regele Charles și Papa de la Roma, îngroziți: „A fost un carnagiu” Actualitate
VIDEO Șase morți în urma unor înjunghieri în masă. Un bebeluș de 9 luni și mama lui, tăiați. Liderii din întreaga lume, inclusiv Regele Charles și Papa de la Roma, îngroziți: „A fost un carnagiu”