Cristina Ich a încins internetul cu o serie de imagini în lenjerie intimă transparentă / Foto

5 mai 2021   Monden

Cristina Ich a pozat în lenjerie intimă, iar ulterior a postat fotografiile pe Instagram. Ședința foto face parte dintr-o campanie în care moldoveanca de peste Prut s-a implicat. Este vorba despre o firmă de desuuri pentru femei, iar vedeta a devenit imagine brandului.

article img
Cristina Ich. Sursa foto: perfecte.ro

Cristina Ich, în lenjerie intimă pe Instagram

Alex Pițurcă are o soție perfectă, cu un trup de zeiță și un chip armonios, asemănător cu cel al Angelinei Jolie. Fără să o lăudăm fără sens, Cristina Ich a fost înzestrată cu anumite calități fizice de care profită și pentru care este intens apreciată.

Imaginile cu Cristina Ich în lenjerie intimă nu mai sunt o surpriză pentru nimeni, ea pozând în costume de baie și în alte desuuri de-a lungul timpului. Este însă o surpriză că vedeta s-a recuperat formidabil după naștere și și-a recuperat trupul de gazelă dinainte să rămână însărcinată. Cristina Ich a devenit mamă pentru prima dată pe 26 octombrie 2019. 

Faimoasa influenceriță nu este doar o femeie frumoasă, ea a reușit să se îmbogățească prin propriile forțe și a devenit celebră în România datorită talentului său actoricesc, în clipurile lui BroMania, dar și pentru că aborda subiecte despre viață, infidelitate, relații sau prietenii pe rețelele de socializare. Ea este urmărită de aproape un milion de oameni pe Instagram.

Și pentru că a devenit una dintre cele mai apreciate femei de pe Instagram în România, Cristina Ich a fost votată de către fani drept Romanian Social Media Star of 2020 la E! People’s Choice Awards. De altfel, o celebră revistă de modă a numit-o Elle New Media Awards Winner 2020 - Lifestyle Category. Ea a pozat de nenumărate ori pentru revista glossy și a fost coperta pentru anumite luni calendaristice.

Cristina Ich este mama unui băețel pe nume Noah care i-a moștenit perfect trăsăturile feței. Vedeta se află într-o relație de câțiva ani cu Alex Pițurcă, fiul fostului selecționer al României, Victor Pițurcă. Cei doi formează un cuplu discret, dar foarte închegat și fericit.

Alex și Cristina își cresc băiețelul în apartamentul pe care cei doi și l-au cumpărat în zona Dorobanți din Capitală, locul preferat de majoritatea persoanelor publice din România. Și totodată locul în care se află cele mai multe cafenele de fițe pe metru pătrat, dar și locații scumpe, care pornesc de la sute de mii de euro până la milioane și zeci de milioane de euro.

După modelul Dorian Popa, Cristina Ich vrea să-și schimbe numele din buletin

Vedeta tv a anunțat că s-a gândit serios la schimbarea numelui din buletin, după ce Dorian Popa și-a adăugat un prenume care l-a făcut celebru pe Youtube și Instagram. Artistul a renunțat la prenumele Ion și și-a pus Hâtz, cel care i-a adus mult succes.  Pe același model, Cristina Ich dorește să renunțe la numele Cristina Micu în favoarea numelui Christina Ich, cel care i-a adus popularitatea și cu care toată lumea o asociază.

„E o poveste atât de lungă și plictisitoare, dar s-a lipit de mine, mi s-a parut că e mai interesant, toată lumea mă cunoaște de Christina Ich, că dacă spun numele meu real nu este sonor pentru nimeni. ( n.r. numele de pe rețelele de socializare) În curând și în acte, toată lumea așa mă cunoaște”, a declarat Cristina Ich.