Cristina Ich, schimbare de look surprinzătoare, la câteva zile după ce și-a făcut breton. Arată ca o zeiță / FOTO

3 februarie 2021   Monden

Cristina Ich este una dintre cele mai frumoase femei din România, are un chip perfect, fără să fi apelat la medicul estetician. Iubita lui Alex Pițurcă și-a tuns părul în urmă cu câteva zile, iar acum și-a schimbat din nou look-ul.

article img
Cristina Ich, la puțin timp după ce și-a făcut prima schimbare de look. Sursa foto: Instagram

Frumoasa moldoveancă a optat pentru o frizură cu breton, îndrăznind astfel s-și tare părul din față, lucru pe care tot l-a evitat, deși își dorea această schimbare. De remarcat este că noul look o prinde foarte bine pe șatenă, care are trăsături unice. 

Citește și: Uimitor cu ce se ocupă acum Lucian Viziru. Fratele lui Augustin Viziru s-a lansat pe Youtube cu o serie de clipuri neașteptate/ VIDEO

Cristina Ich și-a schimbat look-ul de două ori într-o săptămână

Vedeta apare într-o ipostază nouă la doar câteva zile după ce cu mari emoții și-a schimbat look-ul. De data aceasta, bretonul este îndreptat și tuns foarte scurt. Cel mai probabil, Ich a ales un breton fals pentru această ședință foto.

article img
Cristina Ich și-a schimbat din nou look-ul. Sursa foto: Instagram

Cum a devenit celebră Cristina Ich

Cristina Ich este un influencer din Republica Moldova care a devenit celebră în România după ce a apărut în clipurile lui BRomania. Bruneta are peste 800 de mii de oameni care o urmăresc pe Instagram, unde face campanii de promovare pentru diferite branduri de cosmetice și haine.

Citește și: Gestul îndrăzneț al lui Nick Rădoi care ar putea reaprinde scandalul între Ilie și Ioana Năstase

Ea s-a lansat în mediul online cu discuții despre femei și bărbați, relații, dar și ce cosmetice folosește pentru a-și menține frumusețea. Ce-i drept, în cazul ei, a fost înzestrată de la Mama Natură cu un chip angelic, moștenire de la mama sa, care este la fel de frumoasă. De fapt, toată lumea o aseamănă cu Angelina Jolie și chiar i se spune Angelina Jolie de România.

article img
Cristina Ich, alături de mama ei. Sursa foto: Instagram

Tânăra este într-o relație cu Alex Pițurcă, căruia i-a oferit un copil în noiembrie 2019, pe Noah, un băiețel care seamănă foarte bine cu ea.

În 2020, Cristina Ich a fost desemnată influencerul anului de către People Choice!. De asemenea, a fost desemnată și Elle New Media Awards Winner 2020 - Lifestyle Category. În prezent, ea câștigă foarte mulți bani din meseria din influencer, care a devenit o profesie după modelul surorilor Kardashian.