#Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu, distracție în club cu fosta nevastă a lui Alex Bodi. Cum s-au pozat cele două / FOTO

30 ianuarie 2021   Monden

Bianca Drăgușanu s-a distrat alături de prietenele ei într-un club de fițe din Capitală, unde au curs râuri de șampanie și s-au distrat până în zorii zilei.

article img

Alături de blondă a fost și Iulia, fosta soție a lui Alex Bodi, care până nu demult i-a fost rivală în lupta pentru inima milionarului din Mediaș.

Acum, cele două chefuiesc până dimineață, iar cluburile de fiță din zona de Nord a Bucureștiului nu sunt ocolite de către cele două femei. Îmbrăcate în ținute extravagante, Iulia și Bianca Drăgușanu au chefuit până dimineață.

article img

Iată că cele două sunt de câteva luni prietene la cataramă și merg împreună peste tot, stând, de altfel, în același ansamblu rezidențial din zona de Nord a Capitalei.

Alex Bodi, un bărbat pentru care Bianca Drăgușanu a suportat multe

Cele două foste soții ale lui Alex Bodi s-au împrietenit în timpul relației Biancăi Drăgușanu cu afaceristul. De când milionarul în euro este anchetat în dosarul de proxenetism, trafic de persoane, minori și droguri pentru care se află și în arest la domiciliu, fosta prezentatoare tv și Iulia se înțeleg parcă și mai bine, cea din urmă fiind și parte din dosarul în care Bodi este anchetat.

Iulia ar fi depus plângere la DIICOT pentru că omul de afaceri ar fi obligat-o, în perioada în 2014, să practice prostituția în Germania, lucru pe care acesta îl neagă și susține că femeia a făcut asta de bună voie.

Până să se despartă de Bianca Drăgușanu pentru Daria Radionova, rusoaica din Londra, Alex Bodi, fosta prezentatoare Kanal D și Iulia formau un trio perfect și erau peste tot împreună. De când s-a despărțit de blondă, Alex Bodi a rămas cu milionara din Londra, iar Bianca cu fosta soție a afaceristului :D

În timpul relației cu Alex Bodi, ea a încasat câteva bătăi zdravene din partea afaceristului, ultima lăsând-o cu răni profunde pe corp.

article img

Vedeta tv a făcut imaginile publice pe Instagram, unde apărea plină de vânătăi atât în zona ochilor, cât și în zona nasului. În prezent, ea are o relație cu Gabi Bădălău, alături de care a fost și în Dubai, Maldive, dar și de sărbătorile de iarnă la munte în zona Brașovului.