Adela Popescu, confirmată COVID-19! Primele declarații despre starea de sănătate

9 septembrie 2021   Monden

Adela Popescu nici bine nu s-a întors din maternitate în platoul Vorbește lumea, că și a fost nevoită să renunțe la aprițiile tv din platou din cauza COVID-19. Prezentatoarea tv a fost diagnosticată cu noul coronavirus. 

article img

Printr-un anunț pe Instagram, Adela Popescu a mărturisit că a fost infectată cu COVID-19. Chiar cu o zi înainte de anunțul public, vedeta a făcut un test simplu, după ce a avut bănuiala că a luat virusul de la alte persoane. Din păcate, rezultatul testului a fost pozitiv. 

Adela Popescu nu va mai prezenta „Vorbește lumea”, o perioadă, astfel că ea va fi alături de public și colegii ei de acasă.  Cele 14 zile vor trece rapid, iar vedeta Pro TV se va întoarce în platou, alături de cei doi colegi ai săi, dar și restul echipei de producție.

„Dragii mei, ieri seară am făcut un test și rezultatul a fost cel pe care am vrea să-l evităm cu toții. Chiar dacă am fost confirmată pozitiv, vreau să vă asigur că mă simt bine și că o să ne revedem curând. Vă pregătim noi surprize, chiar și așa: cu băieții în studio și cu mine de acasă. Aveți grijă de voi și fiți cu ochii pe Vorbește Lumea!”, a transmis Adela Popescu. 

Întâmplarea face ca înainte de a-și face testul, Adela Popescu a fost în platoul Pro TV, unde s-a întâlnit, îmbrățișat și stat la povești cu mai toți colegii, invitații și s-a plimbat nestingherită, fără să știe că este infectată cu COVID. După ce și-a făcut testul, vedeta a anunțat public, prin intermediul emisiunii Vorbește lumea că trebuie să stea în izolare până când boala va trece. De altfel, starea ei generală de sănătate este bună deocamdată și o putem vedea la fel de jovială de ... acasă, pe Instagram și rețelele de socializare.