ActualitateDivertismentStil de viațăTehnologieInteresant

Cum să te tunzi în funcție de zodie? Nativilor din Berbec li se potrivesc tunsorile scurte și îndrăznețe

Publicat:
5 minute

Tunsorile pot fi adaptate în funcție de preferințele personale și de stilul individual al fiecăruia, nu neapărat în funcție de zodie. Cu toate acestea, unele persoane cred în influența zodiacului asupra personalității și aspectului fizic, astfel că pot prefera anumite stiluri de tunsori care se potrivesc mai bine cu caracteristicile asociate semnului lor zodiacal.

Fiecare zodie are personalitatea ei, așa că și stilul în care se aranjează, cum se tunde și cum se îmbracă poate fi influențat de semnul zodiacal. Sursa foto: Freepik.com


Fiecare om are propria personalitate, iar alegerile pe care le face sunt influențate de experiența de viață pe care o are, dar și de mediul în care trăiește. Însă fiecare persoană se află sub un semn zodiacal, care reprezintă parte din ceea ce suntem, potrivit astrologilor.

Astfel, și tendințele în modă și în materie de tunsori sunt influențate de zodii/ Însă aceste sugestii sunt doar orientative și fiecare persoană ar trebui să își aleagă tunsorile în funcție de preferințele personale și de ce li se potrivește cel mai bine, indiferent de zodie.

Sugestii generale pentru tunsori în funcție de zodie:

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Nativii din această zodie au tendințe de lider și energie puternică. Tunsorile scurte și îndrăznețe sunt recomandate pentru Berbeci, cum ar fi un pixie sau un bob scurt, ar putea potrivi personalitatea lor dinamică.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Taurii sunt persoane practice și senzuale. Tunsorile lungi și naturale, cu straturi subtile sau bucle, ar putea reflecta natura lor pământeană și stabilă.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Curioși și versatili. Tunsorile jucăușe și schimbătoare, cum ar fi un lob (bob lung) sau tunsori în straturi, ar putea corespunde spiritului lor jucăuș și adaptabil.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Sensibili și protectivi. Tunsorile care adaugă volum și textură, cum ar fi un bob ondulat sau un lob îndrăzneț, ar putea evidenția latura lor blândă și grijulie.

Leu (23 iulie - 22 august)

Încrezători și carismatici. Tunsorile dramatice și strălucitoare, cum ar fi un pixie cu franjuri lungi sau un bob asimetric, ar putea reflecta energia lor puternică și prezența pe scenă.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Ordnung und Perfektion (ordine și perfecție). Tunsorile precise și elegante, cum ar fi un bob drept sau un lob cu vârfuri ascuțite, ar putea se potrivi personalității lor atente la detalii.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Diplomatici și esteticieni. Tunsorile echilibrate și rafinate, cum ar fi un lob clasic sau un bob cu breton, ar putea evidenția gustul lor pentru frumos și armonie.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Puternici și pasionali. Tunsorile misterioase și îndrăznețe, cum ar fi un bob lung și negru sau un pixie tuns în mod drastic, ar putea reflecta natura lor intensă și determinată.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Aventurieri și optimiști. Tunsorile îndrăznețe și neconvenționale, cum ar fi un pixie cu nuanțe vibrante sau un lob dezordonat, ar putea corespunde spiritului lor liber și aventuros.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornii sunt amatori de tradiție și stabilitate. Tunsorile clasice și elegante, cum ar fi un bob simetric sau un lob texturat, ar putea evidenția atenția lor pentru aspectul profesional și conservator.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Nonconformiști și inovatori. Tunsorile originale și neașteptate, cum ar fi un bob asimetric sau un lob cu șuvițe colorate, ar putea reflecta spiritul lor inventiv și nonconformist.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Sensibili și creativi. Tunsorile romantice și etereale, cum ar fi un bob ondulat sau un lob cu șuvițe subtile, ar putea corespunde naturii lor visătoare și intuitive.



Ne găsești și aici: Google News Google Play

Mai multe pentru tine

Actualitate
Anamaria Prodan tună și fulgeră după ce Laurențiu Reghecampf a acuzat-o că i-a făcut cadouri lui Dan Alexa și a vândut bunuri comune de aproape 700 de mii de euro: „Un penibil, a ajuns ca un măscărici ieftin”. Exclusiv
Divertisment
Andreea Marin, adevărul despre relația cu Ion Țiriac. Cine pe cine a părăsit, de fapt
Stil de viață
Zodia care poate ajunge pe culmile succesului
Divertisment
Andreea Liptak face lumină, la 12 ani după ce a fost pusă pe tușă de PRO TV: „Nu mi-am dorit niciodată să fiu Andreea Esca”
Actualitate
Andreea Liptak spune adevărul despre „divorțul” de PRO TV. Motivul pentru care a părăsit, de fapt, pupitrul știrilor: „PRO TV nu a recunoscut niciodată asta”
Actualitate
Ce au făcut socrii lui Mihai Albu, după ce au aflat că designerul are cancer. Reacția neașteptată a Iuliei Albu. Exclusiv
Divertisment
Ana Porgras, cu încrederea zdruncinată după competiția „Survivor All Stars”. Ce a dărâmat-o atât de tare
Cadrele didactice, invitate să învețe metode de integrare cu blândețe și impact pentru copiii cu nevoi speciale, în cadrul evenimentului „Galeria terapiilor, ediția a 3-a la Brașov”
Stil de viață
Carmen Iohannis și Andreea Marin, sub lupa hairstylistului vedetelor Adi Constantin