Verdict Adi Constantin 2024. Cum să fii splendidă tot timpul. Iată cele mai hot sfaturi pentru a avea un păr superb

3 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Alexandra Marin

Hairstylistul Adi Constantin vine cu sfaturi noi pentru cele mai hot tendințe în materie de păr. Totodată, specialistul are și câteva trucuri pentru cele care nu au noroc de o podoabă capilară bogată. Iată care sunt trendurile anului 2024 în materie de păr.

Adi Constantin anunță tendurile anului 2024 în materie de păr

Trendurile anului 2024 în materie de păr sunt pregătite din timp, odată cu tendințele în modă. Pentru că, nu-i așa, estetica părului trebuie să fie în concordanță cu vestimentația, stilul și, desigur, în funcție de eveniment.

Hairstylistul Adi Constantin a dezvăluit pentru Actualitate.net care sunt noutățile în materie de culoare și lungime a părului.

Adi Constantin dă verdictul în privința coafurilor și culorilor de păr, pentru anul 2024

„Extensiile tresa full head pe clips rămân un factor important în stilizarea sezonului de primăvară-vară 2024, mai ales când vine vorba de evenimente, iar asta pentru că aportul de lungime și grosime creează un glam desăvârșit. Coafurile devin, astfel, de lunga durata!”

Extensiile tresa full head pe clips. Foto: Freepik.com

„Extensiile tape-in din prisma comodității rămân, la rândul lor, în trend, benzile adezive sunt îmbunătățite, realizate din latex, fără posibilitatea de a deteriora materialul, fiind mai rezistent, iar extensiile pot fi refolosite de multe ori!”

Extensiile tape-in sunt o variantă folosită și în 2024

„Genul acesta de breton drept compact revine în tendințe primăvara acestui an. „Bretonul capac” i se mai spune și este sugerat pe genul de lungime medie, pe un păr filat în valuri la 60 de grade, astfel obținem o mișcare flexibilă a părului, fiind o tunsoare foarte ușor de aranjat”

Foto:freepik.com

„Bobul Italienesc celebrul bob scurt face furori sezonul acesta devenind tunsoarea vedeta ! printre celebritățile sonore de peste hotare devine cea mai dramatica și abordată tunsoare Glamour a acestui an !

Bobul se poartă anul acesta, aka bobul din anii 20. Important e să vă accesorizați frizura cu ținuta. Foto: freepik.com

Culoarea anului trecut se află în continuare în vogă, cu celebra actrița Mega Fox în prim plan, cea care a și dat startul în 2023.

Actrița a fost copiată de multe femei de pe glob, iar la doar câteva zile de la schimbare ei de look, majoritatea fetelor au optat pentru acest trend răvășitor. Printre acestea s-au numărat chiar și vedetele din peisajul mioritic, dar și cele de peste hotare.

View this post on Instagram

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

View this post on Instagram

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Începând cu vara acestui an, nuanțele pământii naturale lipsite de reflexii vor fi sugerate de către marii stiliști din State Unite, însă doar pe perioada verii, alături de blondul vanilie, deoarece din toamnă revin în forța nuanțele arămiu coniach și castaniu.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine

Lovitură pentru Cristina Cioran. Decizia judecătorilor a doborât-o. Mesajul îngrijorător al prezentatoarei TV pe Instagram: „Lasă, mami, că suntem noi două, cât mai suntem împreună...” Actualitate
Lovitură pentru Cristina Cioran. Decizia judecătorilor a doborât-o. Mesajul îngrijorător al prezentatoarei TV pe Instagram: „Lasă, mami, că suntem noi două, cât mai suntem împreună...”
Cât de mult s-a schimbat viața Gianinei Corondan, prezentatoarea cu ochi de cristal Divertisment
Cât de mult s-a schimbat viața Gianinei Corondan, prezentatoarea cu ochi de cristal
120 de ani s-au scurs în 10 luni. Podul de la Brăila de jumătate de miliard de euro intră iar în reparații Actualitate
120 de ani s-au scurs în 10 luni. Podul de la Brăila de jumătate de miliard de euro intră iar în reparații
România, ca în Vestul Sălbatic. Tânăr din Baia Mare, împușcat în stradă de un adolescent de 16 ani Actualitate
România, ca în Vestul Sălbatic. Tânăr din Baia Mare, împușcat în stradă de un adolescent de 16 ani
Cum reacționează Israelul după atacul Iranului. Liderii lumii condamnă: „Este o escaladare gravă a situației, în niciun caz acceptabilă, de înțeles sau de tolerat” Actualitate
Cum reacționează Israelul după atacul Iranului. Liderii lumii condamnă: „Este o escaladare gravă a situației, în niciun caz acceptabilă, de înțeles sau de tolerat”
15 aprilie, ziua în care s-a născut marele Leonardo da Vinci. A fost acuzat de sadomie, iar Freud l-a făcut homosexual.
Pictorul renascentist a avut o dorință neobișnuită la moartea sa Interesant
15 aprilie, ziua în care s-a născut marele Leonardo da Vinci. A fost acuzat de sadomie, iar Freud l-a făcut homosexual. Pictorul renascentist a avut o dorință neobișnuită la moartea sa
Motivul pentru care emisiunea „În gura presei” a fost scoasă din grila de programe. Reacția lui Mircea Badea: „Atac ilegal și neprovocat” Actualitate
Motivul pentru care emisiunea „În gura presei” a fost scoasă din grila de programe. Reacția lui Mircea Badea: „Atac ilegal și neprovocat”
Kate Middleton, diagnosticată cu o nouă afecțiune, după ce a aflat că suferă de cancer Actualitate
Kate Middleton, diagnosticată cu o nouă afecțiune, după ce a aflat că suferă de cancer
Adevărul despre românul din Tecuci care îi spală mașinile Regelui Charles. Cine este, de fapt, Eugen Tudose: „De la 12 până la 14 ani am trăit fără curent electric” / „În Londra am dormit două săptămâni într-o stație de mijloc de transport”. Exclusiv Actualitate
Adevărul despre românul din Tecuci care îi spală mașinile Regelui Charles. Cine este, de fapt, Eugen Tudose: „De la 12 până la 14 ani am trăit fără curent electric” / „În Londra am dormit două săptămâni într-o stație de mijloc de transport”. Exclusiv