Zodiile protejate de Divinitate. De cine este vegheat fiecare nativ în parte

5 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția Actualitate.net

În lumea mistică a astrologiei, fiecare zodie este asociată cu o divinitate sau o entitate cosmică care le protejează și influențează personalitatea și destinul. Acest lucru adaugă o dimensiune fascinantă în interpretarea și înțelegerea zodiilor.

Semnele zodiacale. Foto: freepik.com

Berbec (21 martie - 19 aprilie) Marte

Zodia Berbecului este guvernată de Marte, zeul războiului și al pasiunii. Persoanele născute sub această zodie sunt adesea curajoase, energice și pline de determinare. Marte le oferă protecție și o forță interioară care îi ajută să înfrunte cu încredere provocările vieții.

Taur (20 aprilie - 20 mai) - Venus

Taurul este guvernat de frumoasa zeiță Venus, care simbolizează dragostea, frumusețea și abundența. Această zodie este protejată de armonie și se bucură de confortul și luxul pe care îl oferă Venus. Taurii sunt cunoscuți pentru simțul lor estetic și dragostea pentru lucrurile de calitate.

Gemeni (21 mai - 20 iunie) - Mercur

Mercur, zeul comunicării și al inteligenței, guvernează zodia Gemenilor. Această divinitate le conferă abilitatea de a comunica eficient și de a învăța rapid. Gemenii sunt deschiși către noi idei și experiențe, reflectând influența lui Mercur.

Rac (21 iunie - 22 iulie) - Luna

Racii sunt sub protecția misterioasei și sensibilei Luni. Luna simbolizează emoțiile și intuiția, iar cei născuți sub această zodie sunt adesea legați puternic de sentimentele lor și au o sensibilitate aparte. Luna le oferă protecție în lumea lor interioară bogată.

Leu (23 iulie - 22 august) - Soarele

Leul este guvernat de mărețul Soare, care simbolizează puterea, leadership-ul și vitalitatea. Leii sunt protejați de energia pozitivă a Soarelui și sunt deseori lideri naturali, strălucind în societate și adunând admiratori în jurul lor.

Fecioară (23 august - 22 septembrie) - Mercur

Similar cu Gemenii, Fecioara este protejată de Mercur, zeul comunicării. Cu toate acestea, în cazul Fecioarelor, Mercur le oferă o abilitate specială de a analiza și a organiza. Această zodie este cunoscută pentru atenția sa la detalii și pentru abilitatea de a rezolva problemele în mod eficient.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie) - Venus

Balanța este, de asemenea, protejată de Venus, asemenea Taurului. Această zodie simbolizează echilibrul, frumusețea și relațiile armonioase. Balanțele sunt adesea atrași de artă și estetică și sunt în căutarea echilibrului în toate aspectele vieții lor.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie) - Pluto

Scorpionul este guvernat de Pluto, zeul transformării și al misterului. Această zodie este profundă și pasională, căutând mereu să dezvăluie secretele și să se reinventeze. Pluto le oferă puterea de a trece prin transformări profunde și de a se regenera.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie) - Jupiter

Săgetătorii sunt sub protecția expansivului Jupiter, zeul norocului, al înțelepciunii și al aventurii. Această divinitate le conferă o dorință de a explora lumea și de a căuta înțelepciunea. Săgetătorii sunt adesea optimiști și plini de viață.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie) - Saturn

Capricornul este guvernat de Saturn, zeul timpului și al muncii asidue. Această zodie este protejată de disciplină și perseverență, căutând să obțină succesul prin efort și rigoare.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie) - Uranus

Vărsătorul este sub influența revoluționarului Uranus, zeul schimbării și al inovației. Această zodie este protejată de dorința de a schimba lumea și de a aduce idei noi și progresive în societate.

Pești (19 februarie - 20 martie) - Neptun

Peștii sunt guvernați de Neptun, zeul viselor, al inspirației și al spiritualității. Această divinitate le oferă o conexiune profundă cu lumea interioară și o capacitate de a înțelege aspectele spirituale ale vieții.

În concluzie, fiecare zodie are o divinitate sau o entitate cosmică care o protejează și o influențează. Aceste conexiuni adaugă un element misterios și fascinant în studiul astrologiei și în înțelegerea personalităților umane. Cu toate că astrologia este adesea privită ca o formă de divertisment, mulți oameni găsesc confort și înțelegere în conexiunile lor cu divinitățile zodiacale și în interpretarea semnelor astrologice.


Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine