Mihai Voropchievici: „Zodiile Alpha vor profita de toate oportunitățile. Aceste trei zodii vor străluci în 2024. Au ajutor de la Jupiter, planeta norocului”

7 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Daria Andries

Lidia Fecioru a vorbit despre femeile Alpha, femeilor care vor pune stăpânire pe tot în anul 2024, iar MIhai Voropchievici a vorbit despre zodiile Alpha, la Adevăruri Ascunse, de la Antena 3.

Mihai Voropchievici - Ne legăm de femeile Alpha, spunem și noi că în anul 2024 sunt zodii Alpha, care știu ce vor, știu cum să acționeze, știu să profite de toate oportunitățile care le apar în drum și, mai au și un ajutor, au planeta Jupiter, a norocului și a abundenței. Acest lucru ... planeta le va ghida pașii acestor zodii despre care vorbim exact spre conul abundenței. Unde găsesc tot ce au nevoie. Dar ... norocul este factorul prioritar pentru aceste zodii.

Astfel, nativii care vor reuși sunt numai aceia care reușesc să-și pună în prim plan viitorul, știu cu ardoare ce dorințe au și găsesc toate modalitățile să și le îndeplinească. Și spune că va norocul va abunda în 2024, dar cei mai mulți vor avea pare de momente de neuitat. E posibil ca aceste zodii să-l aibă în memorie foarte mulți ani. Hai să vedem ce trebuie să facă prima zodie care trebuie să fie zodia Alpha. Cine ar putea fi prima zodie Alpha?

Mihai Voropchievici, zodia Alpha Berbec, prima zodie din horoscop

Berbecul, de la ea pleacă zodiacul. Se zice că zodiacul a făcut o listă cu zodiile norocoase, iar pe primul plan se află Berbecul în 2024. Nativii din această zodie au parte de multe reușite și pe plan personal, dar și profesional. De ce? Pentru că sunt plini de pasiune și determinați, iar Berbecul va face ca tot ce îi stă în putință să pună în aplicare pentru a-și vedea visul cum se transformă în realitate.

Pentru Berbec, nimic nu este greu în 2024. Nici ceilalți ani trăiți n-au fost, dar acum, orice provocare din 2024 vine cu o lecție pe care așteaptă să o învețe. Sunt deschiși. Sunt unele momente când se pierd cu firea, dar atunci își amintesc cât de de important e să muncească și să-și recunoască greșelile.

Prima parte a anului va fi marcată de câștiguri substanțiale pentru nativii zodiei. Berbecii reușesc să atragă banii în viața lor cu ușurință, lucru care îi va face să muncească și mai mult. Atunci când nu mai fac față, Berbecii se retrag, își vor găsi liniștea și puterea în prieteni și familie. Totodată, Berbecii vor avea nevoie de tot sprijinul pe care-l pot primi pentru a ieși din impas.

Cea de-a doua jumătate a anului 2024 va fi marcată pe plan personal. Prima parte și personal, și profesional. Dar în a doua se ocupă mai mult de familie, iar de acolo își va trage seva, armonia.

Mihai Voropchievici, a doua zodie Alpha din 2024 - Leu

Am ajuns la o zodie de foc. Se numește Leu, care muncește pentru ce-și dorește. Leul nu face compromisuri și se dedică proiectelor sale. Leii, în general, uită că în viața personală e la fel de importantă ca viața profesională. Totuși, în 2024, și Jupiter și zeița, sau planeta, Venus, le vor oferi nativilor din Leu mai multe lecții ceea ce înseamnă iubirea. Și când de importantă este aceasta, mai ales pentru ei. Leii nu trebuie să-și piardă speranța, dacă întâmplător poate să dispară iubirea pentru o perioadă scurtă de viață.

Prima jumătate a anului 2024 va fi marcată de multe lecții importante. Leii, care sunt guvernați de Soare, lucru care îi face să fie energici și dornici să exploreze necunoscutul, vor avea parte în 2024 de șansa de a cunoaște o persoană importantă în 2024. Și o legăm pentru Lei, pentru că în jocul viitorului apăruse un factor din ăsta prioritar, o dragoste care se poate concretiza cu rămânerea în spațiul atmosferic, nu în spațiul personal. Persoana asta importantă va fi un om care le va schimba complet perspectiva de viitor nativilor Lei, care sunt niște nativi încăpățânați, dar extrem de afectuoși și muncitori. Deci ... Leul e pe cai mari, e Leu, e a doua zodie Alpha.

Mihai Voropchievici, zodia Alpha - Săgetător

A treia zodie Alpha e tot o zodie de foc, Săgetătorul. Nativii din săgetători nu se lasă mai prejos și țin pasul cu celalate zodii. Aceste zodii vor străluci în 2024. Dar, așa cum știm noi, Săgetătorul are factorul de noroc mult mai mare decât celelalte două zodii. șansa de noroc în 2024. Ei sunt norocoșii.

Săgetătorii au șansa în 2024, și în prima parte, și în a doua parte a anului, să călătorească mult mai mult și să viziteze locuri pe care cândva doar le visau. Deci, visele Săgetătorului în ceea ce privește călătoriile sau alte locuri se transformă în realitate. Este anul cu cele mai multe aventuri pentru Săgetători. Făceți-vă prieteni Săgetători. Iar dacă sunteți bărbați ... Sau invers, dacă sunteți ... Dar ele știu să-și facă, nu e o problemă.

Săgetătorii reușesc să se implice în proiecte care îi vor purta în multe regiuni ale lumii. Mai mult, Săgetătorii vor avea șansa să experimenteze arta cunoașterii, a unor culturi noi, a unor oameni noi, să cunoască oameni noi care să le transforme cu totul viața. Deci, veți da de Guru, pe unde unde umblați voi, Săgetătorii.

Lucrurile se anunță extrem de selective și de productive pentru toate aceste trei zodii, dar, în special, Săgetătorii vor vedea că Universul este de partea lor pe tot parcursul anului.

Numai foc și pară e în anul 2024. Noi, ăștia cu aer trebuie să ne dăm bine pe lângă ăștia cu zodiile de foc, să întreținem aerul cald, călduț, mai răcoros câteodată. Să mergem și noi cu ei în deplasările astea frumoase.

Și, de ce nu? Ți-am zis, ciclic apar niște oportunități ca astea și dacă le-ai ratat, nu mai vin. E ca și trenul.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine