Vladuta Lupau, dupa externarea din spital: „Am trecut prin operatii dificile”

2 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția Actualitate.net

Vladuta Lupau si-a deschis sufletul in fata fanilor de pe internet, dupa ce i-a ingrijorat cu pozele in care aparea la perfuzii. Artista a dat primele explicatii despre ce s-a intamplat.

article img

Artista de muzica populara din zona Ardealului a ajuns pe masa de operatie. Ea a fost dusa la spital tocmai de sotul ei, Adrian Rus, care i-a fist alaturi in tot acest timp.

Vladuta Lupau a postat, initial, doua poze cu ea pe InstaStory, in care aparea cu branula in mana si intr-un salon de spital. Singurul lucru pe care vedeta l-a spus a fost ca este bine.

article img

Fanii s-au alarmat, iar la doua zile dupa ce si-a pus pe jar comunitatea de aproape 500 de fani, Vladuta Lupau a venit cu explicatiile mult asteptate.

„In ultimele 4 luni am trecut prin doua operatii destul de dificile, (Nu sunt estetice) fiecare fiind o reusita. Sper!

Vreau doar sa va multtumesc pentru mesaje si va spun ca in spatele fiecarui artist/persoana publica sta un om. Si unele povesti trebuie sa ramana nespuse. Nu totul este pentru vizualizari si rating. Va iubesc”, a scris Vladuta Lupau pe Instagram.

Vlăduța Lupău este o cântăreață de muzică populară, însă a cochetat și cu muzica lăutărească. Este căsătorită cu fostul portar U Cluj Adrian Rus, împreună cu care are un băiețel. Artista a povestit de multe ori despre problemele sale de sănătate, de faptul că a pierdut o sarcină, dar și despre cât de mult își dorea să rămână însărcinată.

Vlăduța Lupău a devenit mamă în 2022

În cele din urmă, Vlăduța Lupău și-a văzut visul cu ochii, căci a rămas gravidă. Ea l-a născut pe Iair, un nume biblic ales deloc întâmplător. Cântăreața nu credea că va mai rămâne gravidă vreodată, așa că a considerat nașterea fiului ei o minune.

Băiețelul s-a născut pe 6 august în Cluj Napoca, iar cel care a făcut publică informația a fost chiar Adrian Rus, fericit din cale afară.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine