Simona Florescu, mărturisiri tulburătoare: „Dichi apare și ne cere lucruri”

3 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

Simona Florescu suferă după moartea lui ion Dichiseanu. Chiar dacă nu mai formau un cuplu, cei doi au rămas în relații foarte bune de prietenie. Ea i-a fost alături maestrului în ultima perioadă din viața acestuia.

article img

Simona Florescu, în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV

Simona Florescu: „Dichi apare și cere tot felul de lucruri”

Au trecut 5 luni de la dispariția marelui actor Ion Dichiseanu iar familia acestuia trăiește ca și cum el ar fi încă lângă ei. În exclusivitate în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, Simona Florescu, fosta soție a marelui actor, a povestit cum este viața fără…Dichi.

„Chiar și azi noapte l-am visat. Cel mai mult Ioana îl visează. Cere tot felul de lucruri, Ioanei i-a cerut lucruri în vis și ea a cumpărat si a dat de pomană. Se interesează de ce se întâmplă în casă. Și Anastasia l-a visat, el îi așeza jucăriile de fiecare dată. Noi ne gândim că el e acolo, undeva, ne veghează și este un ax al vieții noastre. Nu este ușor, dar încercăm să ne ocupăm timpul cu diverse activități ca să trecem mai ușor peste situațiile vieții noastre”, a mărturisit Simona Florescu, în emisiunea Exclusiv VIP, de la Prima TV.

Citește și: Cum mai arată Olivia Steer? Uite cât de mult s-a transformat soția lui Andi Moisescu de când a devenit raw-vegană / Foto

Întreaga familie îi păstrează memoria vie marelui actor și simte prezența lui continuă. „El este cu noi, iar noi facem planuri pentru el. Și-ar fi dorit să mai joace într-un film, să scoată un album. Noi continuăm planurile lui ca și cum ar fi aici. Ioana pregătește o carte, o voi lasă pe ea să povestească. Stau foarte mult la povești cu Ioana și Adrian, ne uităm la filme, ne uităm pe casete. Ne aducem aminte de toate trasnăile pe care le făcea Dichi”, a mai spus fosta soție la lui Ion Dichiseanu.

Și, pentru că în această luna Ion Dichiseanu și-ar fi sărbătorit ziua de nastere, Simona Florescu este tristă. Pandemia i-a dat planurile peste cap. „Pe 20 octombrie ar fi fost ziua lui Dichi. Era obișnuit la noi să avem casa plină de musafiri sau mergeam la restaurant.  Am fi vrut și acum să mergem la un restaurant, din păcate, restricțiile nu ne dau voie. Și nu numai restricțiile, dar și temerile noastre”, a povestit Simona la Exclusiv VIP, emisiunea difuzată de Prima TV de luni până vineri, de la 16.00.

Ion Dichiseanu a murit pe 20 mai, la 87 de ani

Marele artist a trăit câteva luni de coșmar înainte să moară. După ce a fost internat într-un spital privat, Ion Dichiseanu a contactat o bacterie periculoasă care i-a afectat plămânii. După câteva luni de luptă intens, organismul cineastului a cedat. Ion Dichiseanu a murit la Spitalul Floreasca din Capitală. Medicii au încercat să-i salveze viața, însă organele marelui actor au cedat pe rând.

Ion Dichiseanu a fost căsătorit cu Simona Florescu, împreună cu care a făcut o fată. Pe Ioana Dichiseanu. Cei trei s-au purtat ca o adevărată familie până în ultima clipă a marelui actor. Deși divorțați de mai mulți ani, Simona și Ion Dichiseanu au rămas în relații foarte bune de prietenie. De altfel, actorul era extrem de apropiat de fiica sa, Ioana, cu care avea o legătură extraordinară. Ion Dichiseanu și-a cunoscut și nepoțica, pe Anastasia, fiica Ioanei Dichiseanu și a jurnalistului Adrian Artene.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine