Rochii de vară, rochii lejere, rochii la modă! Care este rochia ta preferată?

3 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

Rochii de vară, rochii lejere, rochii la modă, toate rochiile sunt la mare căutare de reprezentantele sexului frumos. Fie că vorbim de rochii de ocazie, rochii casual, rochii de zi, rochii de seară, rochii de petrecere, acest obiect vestimentar se află în majoritatea dulapurilor femeilor. Actualitate.net îți prezintă top cele mai căutate rochii din vara aceasta.

Rochii la modă vara aceasta. Sursa foto: Ana Radu

Rochiile sunt un must, mai ales vara. Îndrăznește să porți rochii colorate, rochii scurte, rochii lungi, însă nu uita că rochia pe care o alegi trebuie să se potrivească, neapărat, cu personalitatea ta, dar și cu modul în care arăți.

Caută rochia care să te facă atrăgătoare, căci rochia pe care o îmbraci trebuie să te facă să te simți bine în pielea ta, sigură pe tine.  Pe Actualitate.net găsești câteva modele de rochii de care e posibil să te îndrăgostești.

Galerie imagini 1 / 6

Rochia de vară din in

Rochia de vară din in poate fi alegerea perfectă pentru o zi la plajă, pentru o plimbare pe străzi într-o însorită vacanță. Rochia din in poate fi la fel de bine purtată și în serile lungi de vară, la terasă, la un cocktail. Accesorizată corespunzător, rochia din in poate te poate transforma cu adevărat într-o apariție. Actualitate.net a găsit mai multe modele interesante pe zara.com.

Rochia de in de vară. Foto: Zara.com

Rochii lejere de vară

Tot în colecția de la Zara găsim și mai multe rochii lejere de vară, perfectă pentru starea de vacanță. Cu o paletă de culori impresionantă, iată că găsim zeci de rochii de diferite modele, fie că vorbim de rochii scurte, rochii lungi, rochii midi. Așadar, dacă nu aveți chef să petreceți prea mult timp în fața oglinzii, dar, totuși, vreți să impresionați. Ei bine, aveți la îndemână fix modelele de rochii lejere de vară pe care le căutați.

Rochie lejeră de vară. Foto: Zara.com

Rochii la modă

În această categorie de rochii intră mai multe tipuri de ținute: rochii la modă sunt atât elegante, cât și casual. Pe site-ul Anei Radu găsiți numeroase rochii superbe, care au un design deosebit, dar și materiale de înaltă calitate. Majoritatea rochiilor de pe site-ul creatoarei de modă de origine română sunt special realizate pentru serate de excepție, nunți, petreceri, zile aniversare. Fugiți pe site, poate vă face cu ochiul ceva.

Și Maria Lucia Hohan, celebra creatoare de modă din România care a reușit să îmbrace inclusiv vedetele de la Hollywood, are pe site-ul brandului mai multe ținute deosebite, create special pentru femei. Sunt, într-adevăr, modele fantastice de rochii, de care te poți bucura nu doar la un eveniment, ci la mai multe ocazii.

Rochie de ocazie, marca Maria Lucia Hohan. Foto: Maria Lucia Hohan

Pe noi poți să ne urmărești pe Facebook și Instagram.

(Autor: Daria Andrieș)

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine