Orice business poate să devină vizibil acum cu ajutorul platformei Petal Ads Huawei

6 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

Marketingul pe dispozitivele mobile aduce noi posibilități de piață publicitară prin crearea unor puncte de contact mai captivante pentru consumatori Petal Ads apreciază parteneriatele cu mărcile care doresc să intre pe piața chineză sau să ajungă la consumatorii chinezi în parcursul lor internațional.

Poate e de interes și: Cine sunt 10 cei mai bogați oameni de pe planetă! Incredibil pe ce loc se situează Elon Musk și Bill Gates

Petal Ads (fostă HUAWEI Ads), un ecosistem de publicitate pentru dispozitivele mobile și lider în industrie, invită agenții de publicitate de brand să adopte soluții de reclame personalizate pe dispozitiv pentru toate scenariile astfel încât să ajungă la publicul său fără a mai fi limitat de nici o frontieră și pentru a ajuta agențiile de publicitate europene să pătrundă pe piața din China.

În cadrul unui masterclass special la care au participat branduri de top la nivel mondial la Festivalul OMR din acest an, Petal Ads a prezentat marketingul pe dispozitivul mobil ca fiind următoarea evoluție a publicității internaționale care, de altfel, a câștigat în timp o popularitate semnificativă în China și se îndreaptă din ce în ce mai repede spre piețele globale.

„Credem că o soluție publicitară pentru toate scenariile de pe dispozitive reprezintă o mare oportunitate de a conecta oameni și companii de pe tot globul.”, a declarat Jaime Gonzalo, Vice-Președinte Huawei Mobile Services Europe.

„În timp ce publicitatea globală pentru dispozitive inteligente este încă în faza incipientă, mărcile globale care lucrează cu Petal Ads se pot aștepta la soluții internaționale complete care să ajute regiunile să se conecteze.”.

Deschidere spre viitorul publicității mobile

Marketingul de pe dispozitivele mobile, cunoscut și sub denumirea de „publicitate pentru dispozitive inteligente” este un anunț centrat pe utilizator, interconectat în timp real astfel încât să fie cât mai eficient atunci când vine vorba de atingerea publicului țintă de la nivel global.

Acesta creează modalități de conectare pentru a ajuta utilizatorii să ia decizii mai bune, cu o abordare multimodală, cum ar fi voce, realitate vizuală, virtuală sau mixtă, cu un design bazat pe diverse scenarii.

Petal Ads știe să implementeze marketingul de pe dispozitivele mobile, la nivel international, datorită celor peste 1 miliard de telefoane de pe piață. Parte din Huawei Mobile Services (HMS), Petal Ads beneficiază de experiența de peste 20 de ani a unui jucător global de top în industria tehnologiei.

Platforma beneficiază, de asemenea, de o acoperire extinsă a dispozitivelor Huawei în China, lider pe piață, cu o bază de utilizatori activi cu o cotă de 25%. Acest avantaj combinat cu datele primare ale Petal Ads, deschide calea în atragerea atât a publicului global, cât și a publicului Huawei, cu peste 60 de milioane de călători chinezi, conectând agenții de publicitate cu piețele internaționale și chineze.

În calitate de producător de dispozitive, Huawei valorifică aceste capabilități pe care le oferă Inteligența Artificială (A.I.) de pe telefoanele mobile, are cunoștințe și experiență în înțelegerea audienței sale, asigurând în același timp cele mai înalte standard UE de protecție a datelor.

Totodată, Petal Ads conectează editori terți cu ecosistemul HMS, ceea ce îmbunătățește și mai mult soluția DMP (Data Management Platform) pentru agenții de publicitate astfel încât să realizeze conexiuni în timp real cu utilizatorii Android dincolo de platformele Huawei. Acest aspect contribuie la obținerea informațiilor precise și bogate care fac referire la comportamentul utilizatorilor.

„Publicitatea inteligentă pe dispozitiv devine rapid un element vital în peisajul marketingului mobil.”, a menționat Elvin Altun Noyan, Country director Mobile Marketing Association Germania. „Pe măsură ce datele continuă să modeleze viitorul publicității, recunoaștem importanța construirii platformelor care ajută utilizatorii să ia decizii mai inteligente datorită soluțiilor de publicitate eficiente, personalizate și sigure”.

Petal Ads, o poartă către piețele internaționale

Petal Ads înțelege că publicitatea internațională mobile este încă în faze relativ incipiente și puțini furnizori solizi pot oferi agențiilor de publicitate o soluție globală completă. Este un segment neexploatat și rezistent la tendințele macroeconomice, iar Petal Ads îl consideră o oportunitate prin care îi poate ajuta pe agenții de publicitate să faciliteze conexiunile comerciale din întreaga lume, iar regiunile să se conecteze, inclusiv cu China.

Mai mult, Huawei a prezis că până în 2030 vor fi stabilite peste 200 de miliarde de conexiuni la nivel mondial, urmând să fie generați peste 1 yottabytes de date (echivalentul a un trilion de terabytes). Acest lucru înseamnă că există și mai multe date pentru a ajuta la înțelegerea nevoilor utilizatorilor și mai multă conectivitate de realizat în următorii 7 ani.

Cu o amprentă locală lăsată pe majoritatea piețelor regionale, Petal Ads oferă agențiilor de publicitate o poartă de acces către piețele internaționale, inclusiv China. Platforma oferă agențiilor de publicitate inițiative personalizate pentru a profita de momentele cheie din afacerile lor, de campaniile sezoniere sau locale, cum ar fi cele din timpul Crăciunului, Black Friday, Ziua Îndrăgostiților și campaniile mai recente de Ramadan.

Pentru companiile care doresc să-și dezvolte afacerile în rândul consumatorilor chinezi, Petal Ads beneficiază de acoperirea extinsă a dispozitivelor Huawei în China, adunând un număr substanțial de utilizatori și făcându-l principala platformă de publicitate din țară. Cu o performanță de top în China pentru cea mai mare cotă de piață a utilizatorilor activi care este de 25% și o cotă de piață de 47,4% în rândul dispozitivelor pliabile, Huawei oferă o oportunitate semnificativă pentru companiile care doresc să acceseze piața chineză.

Petal Ads intenționează să extindă ”Global Business Growth Ads Suite” pentru a oferi partenerilor de marcă premium o experiență publicitară mai personalizată. Aceasta include spații media sporite, cooperarea cu mărcile și consultanța pe piața locală, în special pe cea din China. Petal Ads își propune să susțină atât succesul mărcii, cât și pe cel al campaniei, asigurându-se că partenerii își vor atinge toate obiectivele propuse pentru creșterea afacerii.

„Ca producător de dispozitive și platformă de anunțuri mobile, ne aflăm într-o poziție unică de a oferi soluții personalizate și segmentate care să răspundă nevoilor specifice ale clienților globali. Încurajăm mărcile și agențiile din Europa să colaboreze cu Petal Ads pentru a crea campanii eficiente și captivante care să atingă audiențe din China și dincolo de frontiere”, a concluzionat Jaime Gonzalo.

Petal Ads continuă cu o creștere remarcabilă

Petal Ads a crescut constant de la debutul său în 2020, permițând editorilor, agenților de publicitate și agențiilor de marketing să-și extindă afacerile și să intre în legătură cu mai mulți clienți. Platforma a înregistrat o creștere de 9 ori a rețelei sale de agenții de publicitate și o creștere de 4 ori a rețelei de editori în ultimul an, putând ajunge la peste 730 de milioane de utilizatori activi lunar la nivel global. Platforma folosește, de asemenea, o strategie puternică de gestionare a datelor și etichete de utilizator pentru a permite segmentarea eficientă a publicului, dar și pentru a oferi informații valoroase.

Cu o prezență în peste 170 de țări și regiuni, Petal Ads a colaborat cu peste 60 de agenții și mărci certificate la nivel global prin Programul său de parteneriat Petal Ads, inclusiv Avow, MMA și EI Corte Ingles sau altele. Acești parteneri apropiați au împărtășit tendințe și perspective interesante în timpul cursului de master al Festivalului OMR, schimbând cunoștințe cu mărci globale, contribuind la dezvoltarea industriei. Masterclass-ul poate fi urmărit aici.

Despre Petal Ads

Petal Ads este o platformă de anunțuri mobile cu creștere rapidă și lider în industrie pentru editori, agenți de publicitate și agenții de marketing care doresc să stimuleze creșterea și să-și extindă audiența.

Petal Ads își ajută partenerii să crească prin platforma sa extinsă de peste 360.000 de editori și agenți de publicitate aflați la nivel global și care provin dintr-o gamă diversă de peste 200 de industrii. Agențiile și companiile ajung la peste 730 de milioane de clienți noi, din ecosistemul Huawei și nu numai.

Inovația face parte din ADN-ul Petal Ads. Compania oferă soluții de direcționare de primă clasă, valorificând informații despre hardware, software și servicii folosind cunoștințele dobândite din date primare, cu un sistem inteligent de etichete de utilizator, pentru a ajuta agenții de publicitate să calculeze audiența, să analizeze și să redirecționeze informațiile obținute. Agențiile beneficiază de noi fluxuri de public extinse și diverse, disponibile prin Petal Ads.

Petal Ads este platforma de publicitate pentru cei care își doresc în mod rentabil să ajungă la noi publicuri neexploatate și valoroase. Aleasă de parteneri renumiți, Petal Ads este premiată cu angajamentul față de securitatea și confidențialitatea utilizatorilor, împreună cu echipe de asistență locală și globală care oferă soluții personalizate.

În UE/SEE, Petal Ads este furnizat și gestionat în conformitate cu toate cerințele UE Aplicabile de către Aspiegel SE, o companie înmatriculată în Irlanda.

Pe noi poți să ne urmărești pe Facebook și Instagram.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine