AppGallery HUAWEI: topul celor mai populare aplicații de călătorie

3 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

Al treilea magazin de aplicații din lume, AppGallery, vine cu unele dintre cele mai populare aplicații de călătorie și navigație care îi ajută pe români să își petreacă vacanța acolo unde își doresc.

Citește și: HUAWEI P60 Pro, tehnologii noi pentru noul smartphone flagship. Cumperi un telefon și primești gratis un WATCH GT 3, căști FreeBuds 5 și un voucher în valoare de 500 de lei

Printre cele mai populare aplicații folosite de români atunci când își planifică vacanța sunt Booking.com, Trivago, Ryanair, eSky, Skyscanner, Turkish Airlines Flight Ticket, Qatar Airways, Air France sau Trip.com. Toate acestea sunt disponibile în AppGallery și pot fi descărcate ușor de către orice posesor al unui telefon HUAWEI.

Plecarea într-o călătorie presupune și nevoia de mobilitate prin orașul sau zona turistică în care  te afli, astfel că românii pot folosi din AppGallery și aplicații de transport în comun, închirieri de mașini sau de comandare a unui taxi. În această categorie se încadrează aplicații precum Petal Maps, 24pay, Star Taxi, Car Rental, Taxi.eu sau Bolt.

Booking.com, printre cele mai accesate platforme

Aplicația Booking.com este una dintre cele mai populare platforme folosite pentru rezervarea unei cazări în orice colț al lumii, cu peste 1 milion de hoteluri și apartamente puse la dispoziție pentru românii care vor să călătorească în această vară. Sunt disponibile mai multe tipuri de filtre prin intermediul cărora poate fi ales hotelul dorit, iar mai mult de 107 milioane de comentarii și review-uri ajută la alegerea celui mai bun loc de cazare.

Românii aleg să plece deseori în vacanță cu avionul către alte țări. Înainte de pandemie, în 2019, se înregistrau în jur de 15 milioane de pasageri care plecau din aeroportul Otopeni, iar 90% din aceștia aveau bilete către destinații internaționale.

Același aeroport Otopeni a avut în 2022 un trafic aerian de 12 milioane de pasageri, în creștere cu 82% față de 2021, conform datelor statistice furnizate de Compania Aeroporturi București.

eSky e te ajută să ai cele mai bune zboruri

Pentru a alege cel mai potrivit zbor, românii au la dispoziție diverse aplicații ale companiilor aeriene prin intermediul cărora pot cumpăra biletul de avion și ulterior pot urmări eventualele modificări în ceea ce privește zborul sau își pot face check-in-ul rapid direct din telefon.

Iar unele aplicații precum eSky oferă posibilitatea de a achiziționa bilete de avion, dar și pachete de zbor + cazare, având în portofoliu oferte de la peste 900 de companii aeriene, printre care se numără WizzAir, Blue Air, Ryanair, Tarom, Air France, Alitalia și multe altele.

În ceea ce privește mobilitatea prin orașe sau stațiuni turistice, românii pot folosi aplicații prin intermediul cărora pot solicita taxiuri, pot folosi transportul în comun sau pot închiria o mașină, această ultimă variantă fiind foarte apreciată de cei care doresc mai multă libertate de mișcare, fără să fie constrânși de un program de circulație ca în cazul transportului în comun sau de un cost care nu poate fi preconizat în ceea ce privește folosirea taxiului.

Car Rental îți dă mașina potrivită pentru a vizita orașele

Pentru închirierea unei mașini, una dintre cele mai populare aplicații este Car Rental, aplicație cu mai mult de 7 milioane de utilizatori din întreaga lume, cu mai mult de 110,000 de locații de închirieri auto și cu peste 7 milioane de mașini de închiriat. Iar dacă cea mai bună opțiune de deplasare dintr-un loc în altul în vacanță rămâne taxiul, aplicația Bolt stă la îndemâna turiștilor în peste 30 de țări și mai mult de 100 de orașe din întreaga lume.

Ce este AppGallery?

AppGallery este platforma oficială de aplicații a HUAWEI, fiind a treia din lume cu peste 223.000 de aplicații disponibile la nivel global. Prin intermediul acesteia, utilizatorii pot instala aplicațiile dorite pe telefoanele HUAWEI.

AppGallery este platforma oficială de distribuție a aplicațiilor pentru dispozitivele HUAWEI, oferind o colecție de 18 categorii de aplicații cu conținut premium organizat la nivel global. Dezvoltatorii se asigură că aplicațiile pot fi utilizate fără probleme pe dispozitivele inteligente în toate scenariile, oriunde și oricând, fără ca securitatea să fie compromisă.

Fiind una dintre primele 3 platforme globale de distribuție a aplicațiilor, AppGallery oferă o mare varietate de aplicații globale și locale din diferite categorii, inclusiv navigație și transport, știri, rețele sociale, finanțe, divertisment și altele.

AppGallery este disponibilă în peste 170 de țări și regiuni cu peste 580 de milioane de utilizatori activi lunar la nivel global și 6 milioane de dezvoltatori înregistrați.

Poți să ne urmărești pe Facebook și Instagram.


Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine