Nintendo se pregătește de lansarea jocului „Legenda lui Zelda” într-un film live-action

4 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția Actualitate.net

Nintendo pregătește lansarea unui film live-action bazat pe celebrul joc video "The Legend of Zelda", cu implicații directe din partea designerului Shigeru Miyamoto și producția în colaborare cu Avi Arad. Filmul va fi regizat de Wes Ball și promite să aducă în viață îndrăgita poveste a eroului Link și a prințesei Zelda într-un mod inedit pe marile ecrane.

Nintendo aduce „Legenda lui Zelda” în lumea filmului live-action

Nintendo, celebrul producător de jocuri video, pregătește să aducă în viață pe marile ecrane una dintre cele mai iubite povești din lumea jocurilor video: "The Legend of Zelda". Anunțul a fost făcut recent de către Shigeru Miyamoto, care a dezvăluit că lucrările la filmul live-action au început oficial.

Miyamoto a scris pe pagina oficială X a companiei de jocuri (fostul Twitter) că lucrează la acest proiect de mai mulți ani și că Nintendo este implicat activ în producție. Deși finalizarea filmului mai are un drum lung de parcurs, fanii entuziasmați așteaptă cu nerăbdare să vadă cum va prinde viață lumea magică a lui Zelda pe marile ecrane.

Filmul „Legenda lui Zelda” live-action va fi co-produs de Avi Arad, un veteran în industria cinematografică care a lucrat la numeroase francize de succes, precum „Spider-Man”, „Iron Man" și „X-Men”. Această colaborare promite să aducă o abordare deosebită și de înaltă calitate în adaptarea poveștii clasice din lumea jocurilor video.

O poveste legendă: „The Legend of Zelda”

Povestea clasică a jocului „The Legend of Zelda” a fost lansată pentru prima dată de Nintendo în 1986 și a captivat generații de jucători. Ea urmărește aventurile eroului Link, un tânăr curajos, în călătoria sa de a învinge monstrul Ganon, asemănător unui porc, și de a o salva prințesa Zelda din regatul Hyrule. Jocul oferă o combinație captivantă de puzzle-uri, acțiune și explorare, ceea ce l-a transformat într-un fenomen global.

De-a lungul anilor, jocul original a fost urmat de cel puțin 20 de versiuni noi, oferind mereu inovații și experiențe noi jucătorilor. Ultima versiune, „The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom”, a fost lansată în luna mai a anului trecut și a fost primită cu entuziasm de comunitatea de fani.

Regizorul din „Maze Runner”, la cârma proiectului

Pentru a da viață acestui univers complex și îndrăgit, regizorul Wes Ball, cunoscut pentru lucrările sale la seria „Maze Runner”, a fost desemnat să regizeze filmul live-action. Anunțul a fost făcut printr-un comunicat de presă recent, stârnind anticipații în rândul fanilor și al iubitorilor de aventură epică.

Cu experiența sa în regizarea producțiilor de succes, Wes Ball pare a fi alegerea potrivită pentru a aduce magia și aventura din jocul „The Legend of Zelda” pe ecranele cinematografice.

Shigeru Miyamoto: un maestru în spatele poveștilor Nintendo

Shigeru Miyamoto este una dintre cele mai importante figuri din industria jocurilor video, având un rol semnificativ în dezvoltarea mai multor francize emblematice ale Nintendo. Pe lângă „The Legend of Zelda”, el este cunoscut și pentru crearea francizelor „Donkey Kong” și „Mario Bros”.

Miyamoto a fost, de asemenea, producător al filmului „The Super Mario Bros. Movie” din acest an, care a cucerit publicul și a obținut un succes uriaș la box office. Cu o carieră impresionantă în spatele său, Miyamoto are încrederea fanilor și experiența necesară pentru a aduce „Legenda lui Zelda” pe marile ecrane într-un mod autentic și fidel jocului original.

Filmul „The Legend of Zelda” - ce descoperim

Deși detalii specifice despre povestea filmului și distribuție nu au fost încă dezvăluite, fanii „The Legend of Zelda” sunt nerăbdători să descopere cum va fi transpusă această lume magică în mediul live-action. Cu un echipe talentate în spate și susținere din partea Nintendo, filmul promite să fie o experiență epică pentru toți iubitorii de aventuri fantastice, scrie CNN.com.

Filmul „The Legend of Zelda” live-action aduce în prim plan povestea unui erou curajos, lupta împotriva răului și aventura fără limite. Cu ajutorul tehnologiei moderne și a talentului regizorului Wes Ball, această adaptare cinematografică are potențialul de a deveni un nou hit în lumea filmului de aventuri.

Cu Shigeru Miyamoto și Avi Arad la cârma producției, iar Wes Ball în postura de regizor, așteptările sunt ridicate.

Cu o istorie bogată și un univers captivant, "The Legend of Zelda" are potențialul de a deveni un nou hit cinematografic în lumea aventurilor epice. Fanii trebuie să aștepte cu nerăbdare dezvăluirea viitoarelor detalii și să se pregătească pentru o călătorie memorabilă în lumea magiei și a curajului.
Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine