Foștii chefi de la Antenă vor să dea lovitura cu o nouă emisiune. Proiectul, anunțat de Florin Dumitrescu pe Instagram

5 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

De când au plecat de la Antenă, cu doar o lună înainte de începerea celui de-al 13-lea sezon „Chefi la cuțite”, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea participă la diferite evenimente publice, mese festive, petreceri private, iar viața pare să le surâdă din plin, chiar dacă Antena Group i-a dat în judecată și le cere să revină pe scaunele de jurați.

Foștii chefi, pe cai mari, după plecarea din Antenă

Florin Dumitrescu a anunțat pe social media că plecarea de la Antenă nu a fost din cauza banilor, dar și că nu-și mai dorește să apară la TV în calitate de chef în vreo emisiune, pentru că acest lucru aduce cu sine foarte multă muncă și ore lipsă din sânul familiei.

Fostul jurat își dorește să realizeze un proiect online împreună cu ceilalți doi colegi ai săi, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea, însă nu au buget pentru o astfel de emisiune culinară.

„Nu a fost vorba de bani! Deloc! Cine spune că a fost vorba de bani, minte! Când se va putea discuta subiectul, îl voi discuta. Voi fi online. Ne gândim să facem ceva împreună în online. Dar, momentan, vrem să nu ne mai vedem o perioadă.

Eu îi tot propun, dar nici nu găsesc fonduri pentru a face ceea ce îmi doresc și nici nu aș vrea să îmi sacrific familia pentru un restaurant al meu. Este nevoie de multă implicare.

Prefer să gătesc pentru cine private, cine speciale pentru clienții unor restaurante deja în piață și, de ce nu, evenimente mari publice.”, a scris Florin Dumitrescu pe Instagram.

Mai prezent ca oricând pe Instagram, Florin Dumitrescu abundă pe Instagram cu sfaturi despre cum își pot petrece ziua admiratorii săi, dar și mici tips-uri pentru mese rapide și delicioase.

Tot pe social media îl vedem prezent la diferite evenimente publice, unde gătește cu spor, dar și la mese private, unde pur și simplu se bucură de bucatele preparate de alți colegi de-ai săi.

Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea, dați în judecată de Antena 1

Spre surprinderea tuturor, cu doar o lună înainte să înceapă un nou sezon „Chefi la cuțite”, cei trei jurați au anunțat că pleacă și nu se mai întorc. Antena Group i-a dat în judecată și le-a cerut să se întoarcă pe scaunele de jurați, însă au primit un refuz neașteptat. Urmează un proces în care se vehiculează sume foarte mari drept daune.

Nu se știe motivul pentru care cei trei chefi au ales să plece, însă Antena 1 a enunțat, într-un comunicat de presă, că ar fi vorba de oboseală și stres, lucruri pe care cei trei chefi le-ar fi menționat printre motivele plecării. S-a mai vehiculat că a fost și vorba de bani, că grupul Intact Media nu ar fi respectat înțelegerea cu jurații, dar Florin Dumitrescu spulberă și aceste informații.

Una peste alta, Cătălin Scărlătescu le-a urat foștilor șefi din Antenă mult succes. Ironic sau nu, mesajul a devenit viral.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine