Hunger, drama de pe Netflix care a stârnit reacții la nivel mondial

Publicat:
3 minute

Filmul a fost câteva săptămâni numărul 1 pe Netflix, iar acum se află în top 10 cele mai vizionate de publicul român. Drama Hunger, o peliculă spectaculoasă plină de emoție și suspans, a ajuns în topul celor mai vizionate de pe platforma de streaming.

Hunger, drama de pe Netflix care a stârnit reacții în toată lumea. De ce e atât de vizionat filmul?

Drama Hunger, regizată de Sitisiri Mongkolsiri, este un film marca Netflix, iar acțiunea se desfășoară în Thailanda, într-o bucătărie condusă de un chef radical.

O tânără pe nume Aoy, care lucrează în restaurantul familiei, unde servește noodles (n.r. tăiței) și alte mâncăruri obișnuite, primește oportunitatea de a lucra alături de o echipă de chefi numită „Hunger”.

Filmul Hunger scoate în evidență prin tema de bază a mâncării și elitismului culinar diviziunea societății, dar și orgoliile oamenilor, lupta pentru bogăție și pentru statut social.

Actrița Chutimon Chuengcharoensukying, chef Aoy - „Hunger”, Netflix

Aoy, o tânără femeie care a terminat colegiul de câțiva ani, este cea mai mare dintre frații ei și este implicată destul de mult în afacerile familiei sale. Ea conduce, împreună cu tatăl ei, restaurantul familiei.

Într-o dimineață, în timp ce pregătea preparatele pentru o zi obișnuită, un client intră în restaurant și îi dă o carte de vizită. Bărbatul îi sugerează să vină să viziteze un nou tip de afacere, pe nume „Hunger”, asta dacă vrea să devină un adevărat chef.

Tânăra Aoy nu este interesată, în primă fază, iar asta pentru că nu știe exact ce înseamnă acest tip de bucătărie, însă după ce le povestește prietenilor săi, aceștia o îndeamnă să accepte, după care vede oportunitatea.

„Hunger - Foamea” este formată, în mare parte, dintr-o echipă de bucătari coordonată de Chef Paul. După ce se alătură echipei, Aoy realizează că bărbatul care a introdus-o în echipă este un al chef pe nume Tone.

După ce s-a decis să facă parte din grupul „Hunger”, Aoy îl vede pe Tone în fața restaurantului ei. Imediat după ce începe să lucreze cu echipa „Hunger”, Aoy este confuză și realizează că nu este un mediu cu care ea este familiarizată.

Nopachai Chaiyanam, chef Paul în filmul „Hunger”

Restaurantul deține cele mai noi echipamente pentru bucătăria modernă, iar cheful Paul este, mai degrabă, foarte autoritar și nerespectuos cu ceilalți chefi pe care îi are în subordine.

Ulterior, Aoy realizează că Chef Paul și echipa lui sunt angajați de elita societății, gătesc pentru cei mai bogați oameni ai țării, iar preparatele sunt făcute la ocazie, pentru diferite evenimente speciale. Cu toate astea, Aoy rezistă, își face prieteni și dovedește că este foarte talentată.

În drama „Hunger”, Chef Paul este jucat de către actorul Nopachai Chaiyanam, Aoy este interpretată de Chutimon Chuengcharoensukying, iar Chef Tone este jucat de actorul Gunn Svasti Na Ayudhya.

Gunn Svasti Na Ayudhya, actorul care îl interpretează pe Chef Tone

Poți să ne urmărești și pe Facebook și Instagram.

Mai multe pentru tine