Horoscop marți, 30 martie 2021: Astrologul de serviciu anunță că Leii primesc cadouri

Publicat:
3 minute

Astrologul de serviciu aduce noutăți pentru horoscopul zilei de marți, 30 martie 2021. Leii sunt norocoșii zodiacului.

article img

Zodia Leu. Sursa foto: Pixabay

A venit primăvara cu mult soare, iar pentru unele semne zodiacale această schimbare de anotimp aduce schimbare și în viața personală. Se vor întâmpla multe lucruri în casele Balanțelor, Leilor și Fecioarelor.

În astrologie, marii înțelepți pregătesc cele 12 zodii pentru anul provocării, anul 2021. Pentru marți, 30 martie, horoscopul este blând, cu mici modificări de la zodie la zodie.

Astrologul de serviciu: horoscop marți, 30 martie 2021

Berbec

Aveți chef de o plimbare, de relaxare, de plecat în lume. Nu uitați să vă luați și masca, cel puțin până vă vaccinați. E un semn că trebuie să aveți puțin mai multă grijă la sănăatea voastră și a celor din jur.

Taur

Sunteți stresați cu munca, însă ce nu știți ori nu conștientizați este că toate se vor rezolva, nimic nu rămâne pe loc, timpul trece. Așa că încercați să găsiți soluții, nu vă mai frământați și rămâneți blocați. Deveniți din ce în ce mai neputincioși.

Gemeni

La voi în familie ori vine un membru nostru, ori o vizită mult așteptată, ori cineva deja vă bucură cu prezența. Oricum ar fi, stați pe aproape, ziua de marți va fi una cu adevărat specială pentru voi.

Rac

Lăsați grijile pentru ceilalți și încercați să vă mai gândiți un pic mai mult și la voi. Un pic de meditație, ori liniște în suflet și minte nu strică. Făceți-vă timp și pentru voi, cel puțin să stați voi cu voi timp de o cafea.

Leu

Voi sunteți pe cai mari, azi primiți cadouri, ori se intenționează să vi se dea, să vi se cumpere. Ceva primiți, oricum. Fie vestea că urmează să vi se aducă ceva, fie că tocmai azi o să primiți un cadou. Este cu adevărat ce vă doriți, azi e ziua bucuriei.

Fecioară

Sunteți pe gânduri în ceea ce privește o chestiune medicală, nu știți ce să faceți să vizitați un medic, ori să mai așteptați. Poate e vorba și de vaccinul covid, ori poate amânați un control. Orice ar fi, trebuie să știți că nu puteți face asta la nesfârșit.

Balanță

Aveți în plan o cină romantică, o masă alături de familie, de persoana iubită. Mai lipsește cadrul, nu știți dacă singuri sau cu cineva lângă voi. Mergeți după instinct.

Scorpion

Horoscopul zilei de marți anunță că scorpionii sunt focusați pe muncă, azi mai mult ca oricând, poate și pentru că așteaptă o promovare.

Săgetător

Sunteți cu planul de petrecere, nu uitați și de restricții. Azi pregătiți detalii importante fie pentru un party acasă, fie undeva la munte.

Capricorn

Ați intrat într-o stare de latență, nu aveți chef de nimic, însă de azi vă puneți pe treabă. Sunteți puși pe fapte mari. Doar să vă țină!

Vărsător

Sunteți nervoși pe o situație cu munca, ori ceva nu vă dă pace. Poate niște acte pe care le așteptați. Încercați să tratați lucrurile cu mai mult calm.

Pești

Traversați o perioada dificilă din punct de vedere amoros. Fie vă despărțiți, fie vă împăcați cu cineva. Azi aveți o discuție serioasă cu partenerul de viață.

Mai multe pentru tine