Gina Pistol, acuzată că și-a făcut operații estetice în sarcină

3 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

Gina Pistol a avut parte de o răfuială cu fanii de pe Instagram, după ce aceștia au acuzat-o că a apelat la medicul estetician în timpul sarcinii. Prezentatoarea emisiunii Chefi la cuțite le-a explicat unde și de ce se înșală cei care îi aduc astfel de acuzații.

article img

Gina Pistol, alături de cei trei jurați de la ”Chefi la cuțite”

Gina Pistol este în săptămâna 37 de sarcină, ceea ce înseamnă că în luna martie, în orice moment, vedeta poate să nască. Frumoasa prezentatoare de la Antena 1 se pregătește intens să devină mamă, iar casa ei și a lui Smiley s-a transformat deja într-o locuință de familie. Camera fetiței este gata, iar cei doi viitori părinți mai pun la cale doar ultimele detalii.

Gina Pistol a avut o sarcină ușoară, însă a întâmpinat și câteva probleme cu retenția de apă, motiv pentru care aproape tot corpul i s-a umflat în această perioadă. Vedeta a fost acuzată de fani că și-ar fi injectat acid hialuronic în obraji sau buze în perioada sarcinii, lucru total interzis, însă iubita lui Smiley a adus lămuriri în acest sens.

Prezentatoarea Asia Express și Chefi la cuțite a povestit în cele aproape 9 luni de sarcină prin ce peripeții a trecut, câte kilograme s-a îngrășat, dar și cât de greu a putut suporta retenția de apă. Vedeta le-a spus cârcotașilor că motivul pentru care pare că e injectat este de fapt această retenție de apă. Ea s-a umflat peste tot, inclusiv la față, picioare sau mâini,

„Nu, nu mi-am injectat nimic în obraji și în buze, pur și simplu rețin apă. Dacă beau doi, trei litri, rețin șase. Uitați și mâinile cum îmi sunt, și picioarele la fel. Asta ca să încetați cu mesajele să nu îmi mai injectez în buze și în obraji. Pur și simplu rețin apă, așa se întâmplă în sarcină, mai ales pe ultima sută de metri”, a mărturisit Gina Pistol, pe Insta Story, supărată pe reacțiile celor din jur.

Gina Pistol, mamă la 39 de ani

Vedeta tv nu credea că va rămâne însărcinată vreodată, pentru că a avut niște probleme de sănătate care împiedicau o posibilă sarcină. Vedeta și Smiley au rămas uimiți când au aflat marea veste și au păstrat sarcina pentru ei timp de 5 luni, după care au povestit tuturor că vor avea un copil. Decizia de a spune târziu despre sarcină a fost luată de comun acord cu medicul care i-a monitorizat sarcina blondei, pentru a elimina orice problemă care poate apărea în primele luni.

După ce au fost siguri că toată lumea este bine, Gina Pistol și Smiley au făcut marele anunț. Cei doi sunt împreună de aproape 3 ani, s-au cunoscut la un concert și au început o relație fără să aibă angajamente prea mari.

article img

Gina Pistol și Smiley. Sursa foto: Instagram

Smiley și Gina s-au mutat împreună și au realizat că sunt partenerii de care aveau nevoie în toată această perioadă. Artistul este fericit că iubita lui este genul de femeie care nu-l bate la cap, are încredere în el și îi dă timp să se concentreze pe muzică. De altfel, nici Smiley nu este genul de bărbat insistent și îi oferă libertate iubitei sale.

Gina Pistol s-a mai iubit cu Bogdan Ivanof, Codin Maticiuc, Alin Cocoș, Ciprian Marica și Mihai Răduț. Ea s-a făcut remarcată ca model, după care a pozat în Playboy.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine