Cum arată Margareta Pâslaru la 81 de ani. Cine au fost cu adevărat părinții doamnei muzicii românești

7 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Daria Andries

Margareta Pâslaru a fost considerată una dintre cele mai frumoase artiste din România, cucerind publicul ochii ei albaștri cu nuanțe violet. Ajunsă la vârsta de 80 de ani, doamna muzicii românești, numită de multe ori „Pasărea Măiastră” datorită vocii sale inconfundabile, are o poveste de viață impresionantă. Margareta Pâslaru este foarte activă pe social media, unde postează imagini în care apare la diferite evenimente culturale.Margareta Pâslaru locuiește în România în prezent, însă în 1983 a părăsit țara natală pentru a se reuni cu soțul ei, Gheorghe Sencovici, în Statele Unite, unde s-a stabilit în New Jersey. Chiar dacă artista și soțul ei au revenit pe meleagurile natale, fiica lor, Ana Maria Sencovici, a rămas în Statele Unite, unde l-a cunoscut și pe viitorul ei soț, pe Juan, cu care are doi copii. Fiica Margaretei Pâslaru s-a stabilit, în cele din urmă, în Canada, împreună cu familia. Anamaria Sencovici a lucrat în domeniul bancar pentru diferite companii din New York.

Margareta Pâslaru, la fel de frumoasă și la 81 de ani

Jovială și plină de viață, Margareta Pâslaru apare în diferite fotografii pe care le postează pe social media, de la evenimentele culturale la care participă. Chiar și acum, doamna muzicii românești este bine ancorată în diferite proiecte și se implică în mod special în domeniul muzical și realizează expoziții pentru tinerii artiști.

Pe 9 iulie, Margareta Pâslaru împlinește 81 de ani, iar cea mai mare bucurie a artistei este că încă poate lucra.  Chiar dacă a trecut prin multe greutăți, Margareta Pâslaru a rămas la fel de pozitivă și dornică de cunoaștere.

Galerie imagini 1 / 5

Margareta Pâslaru a părăsit România în 1983, însă cu greu, iar după ce a reușit să plece din țară, comuniștii au lansat tot felul de teorii cu privire la viața ei. Spre exemplu, se vehicula, la vremea respectivă, că soțul Margaretei Pâslaru s-a spânzurat într-un pod, cu toate că artista a revenit, ulterior, în România la braț cu Gheorghe Sencovici.

O altă fabulație scoasă de comuniști a fost că Margareta Pâslaru și-ar fi operat fiica pentru ca aceasta să aibă culoarea ochilor ei, însă după intervenția Ana Maria Sencovici ar fi rămas oarbă. De altfel, o altă invenție de-a Securității, menită să îi distrugă reputația artistei după plecarea din România.

Margareta Pâslaru a urcat prima dată pe scenă la patru ani. Cine au fost părinții artistei

Celbra Margareta Pâslaru face parte dintr-o familie de artiști, așa că nu este de mirare că a iubit muzica încă de mică. La vârsta de patru ani și jumătate, cântăreața a urcat pe scena Operei Naționale din București, în rolul copilului „Madame Butterfly” de Puccini.

Născută în 1943, Margareta Pâslaru a avut o familie care s-a luptat cu politica impusă de comuniști, chiar dacă l-a început tatăl ei, George Pâslaru, fost ziarist, susținea mișcarea de dreapta înainte de Al Doilea Război Mondial, după care a fost corespondent de război pe frontul rusesc.

Tatăl Margaretei Pâslaru a cunoscut-o pe Victoria Dimitriu la Odessa, după care s-au căsătorit în 1942, cu care s-a mutat la București, unde a fost adusă pe lume artista.

Mama Margaretei Pâslaru a fost o celebră cântăreață de operă din Bârlad, care, iată, i-a transmis talentul și faimoasei noastre artiste.Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine