Cum arată Iuliana Droftei acum. Momentul adevărului: este sau nu însărcinată fosta câștigătoare „Bravo, ai Stil”?

6 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Daria Andries

Iuliana Doroftei este una dintre câștigătoarele „Bravo, Ai Stil”, emisiune de modă care a avut un mare succes la Kanal D, iar după terminarea show-ului a reușit să se infiltreze în showbiz-ul românesc. Iuliana Doroftei a concurat pentru postul de asistentă TV, însă activitatea numărul 1 a rămas pe social media, unde era foarte activă, fiind urmărită aproape 300 de mii de oameni. În ultimele luni au tot apărut zvonuri că Iuliana Doroftei este însărcinată, însă știrea nu a fost confirmată de fosta vedetă de televiziune.

Iuliana Doroftei, foto: Instagram


Iuliana Doroftei a fost desemnată cea mai stilată femeie din România, după ce a câștigat concursul „Bravo, ai Stil”, devenind regina modei.

Iuliana Doroftei a copilărit în satul Dulcești, județul Constanța, însă s-a mutat cu mama sa la București în adolescență. După câștigarea show-ului de la Kanal D, fosta câștigătoare „Bravo, ai Stil” s-a mutat la Londra, Anglia.

Iuliana Doroftei a cochetat cu moda de mică, în 2012 a câștigat Miss Plaja, an în care a început cariera în fashion.

Iuliana Doroftei este însărcinată sau nu?

Viața Iulianei Doroftei a fost dată peste cap în ultimele luni, după ce au apărut informații cum că ar urma să devină mamă, iar tatăl copilului ar fi cel mai bogat român din țară, Daniel Dineș. Atât Iuliana, cât și omul de afaceri nu au confirmat știrea, ba chiar au dat în judecată publicațiile care au pretins ca informațiile ar fi reale.

Iuliana Doroftei a fost deranjată că i-au fost folosite fotografiile de pe social media, unde părea că s-a mai îngrășat, pentru a confirma știrea că este gravidă.  

Fanii chiar au întrebat-o pe Iuliana Doroftei, la momentul respectiv, dacă e gravidă. Tot atunci, fosta câștigătoare „Bravo, ai Stil” ar fi lămurit situația, într-un fel, enunțând că în cazul kilogramelor în plus se pun peste tot, nu doar în anumite părți.

Iuliana Doroftei a realizat două ședințe foto după zvonurile că ar fi însărcinată, lipsind, în rest, de pe social media. Fosta câștigătoare „Bravo, ai Stil” apare într-un set de imagini în care este fotografiată în culori calde, machiată discret, cu o coafură lejeră, ochii fiind centrul atracției. Iuliana Doroftei este footgrafiată de la umeri în sus.

În cel de-al doilea set de imagini, Iuliana Doroftei este fotografiată de la bust în sus, imaginile sunt alb negru, iar într-una dintre poze pare că ar avea purtică, însă nu se vede foarte clar în fotografie. În altă imagine, Iuliana Doroftei este fotografiat din spate, fără să i se vadă burta, ținânând și mai mult fanii în suspans.

Ambele seturi de imagini au fost postate la începutul lunii martie. De atunci și până în iunie, Iuliana Doroftei nu a mai postat poze pe Instagram.

Iuliana Doroftei arată spectaculos, iar ultimele fotografii postate de pe social media au fost realizate în cadrul unui pictorial postat pe social media.
1 / 4

Este posibil ca Iuliana Doroftei să fie însărcinată, cum este posibil ca tatăl chiar să fie Daniel Dineș, însă vedeta de televiziune și omul de afaceri au acționat anumite publicații în instanță tocmai pentru că lucrurile este posibil să stea cu totul altfel față de cum au fost relatate.

În presă s-a vehiculat că Iuliana Doroftei este amanta lui Daniel Dineș, cum și că l-ar fi despărțit de acesta de soție, însă dovezi în acest sens nu au existat niciodată. Informațiile apărute în anumite publicații nu au fost însoțite de confirmări publice, totul fiind la nivel de zvon.

De atunci și până în prezent, Iuliana Doroftei nu a mai fost prezentă pe social media, bârfele din media afectând-o, cel mai probabil, lucru care a făcut-o să stea o perioadă departe de Instagram sau Facebook.

Dacă se dovedește că Iuliana Doroftei este însărcinată, lucru care îi va bucura pe fani nespus, cel mai probabil noutatea va fi împărtășită în momentul în care fosta vedetă de televiziune va fi pregătită. Perioada sarcinii este una sensibilă pentru orice femeie, iar Iuliana cu siguranță are nevoie mai degrabă de liniște decât de stres.Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine