Anca Dumitra este însărcinată. Geanina din „Las Fierbinți”, primele imagini cu burtica de gravidă. Actrița arată fabulos

5 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Alexandra Marin

Anca Dumitra este însărcinată, iar de data aceasta chiar e pe bune. După ce și-a pus fanii pe jar în urmă cu doi ani cu mai multe fotografii în care apărea cu burtă, iată că acum vestea chiar este una reală. Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată.

Anca Dumitra este însărcinată. Foto: colaj Actualitate.net


Anca Dumitra este însărcinată cu primul copil. arată fabulos gravidă. Foto: Instagram
1 / 3

Anca Dumitra este însărcinată pentru prima dată, iar de fericire a postat fotografiile cu burtica pe social media. Fanii au lăsat zeci de comentarii, mai ales că nimeni nu se aștepta la o asemenea surpriză.

Actrița care o interpretează pe Geanina în „Las Fierbinți” a realizat o mică ședință foto, în care apare îmbrăcată într-o rochie neagră mulată, lăsând la vedere burtica de gravidă.

Anca Dumitra este însărcinată în trimestrul al doilea de sarcină, motiv pentru care a ales să împărtășească acest eveniment important din viața ei și cu restul lumii. Ea a pozat două seturi de fotografii, unul într-o grădină superbă, iar al doilea la o pauză de cafea, cu prosopul în cap.

Anca Dumitra arată spectaculos însărcinată în trimestrul doi de sarcină. Foto: Instagram
1 / 3

Anca Dumitra, primele imagini cu burtica de gravidă

Anca Dumitra este superbă însărcinată, iar imaginile vorbesc de la sine. Și pentru a nu crea confuzie în privința sarcinii, actrița din „Las Fierbinți” a postat imagini și cu burtica descoperită, tocmai pentru a se vedea clar că este cu adevărat gravidă.

Anca Dumitra apare cu burtica de gravidă la vedere într-un cadru amuzant. Cu un prosop în cap, actrița din „Las Fierbinți” apare zâmbind, în timp ce își ține mâna pe abdomen.

Anca Dumitra, însărcinată și fericită. Foto: Instagram
1 / 2

Anca Dumitra, însărcinată la un an de când s-a căsătorit

Anca Dumitra a anunțat că este însărcinată la un an de când s-a căsătorit civil cu afaceristul austriac Manfred Spendier. Chiar pe 29 aprilie 2023, Geanina din „Las Fierbinți” a făcut publice primele fotografii cu ea în rochie de mireasă.

Actrița a purtat la nuntă o rochie de tip sirenă, a avut un voal simplu și a sătrălucit la propriu la brațul mirelui, căci a fost numai zâmbet.

Așa a anunțat și că e gravidă! Anca Dumitra apare cu zâmbetul pe buze și în pozele cu anunțul cu privire la sarcină. Actrița a dat vestea că e gravidă pe Instagram.Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine