Iulia Vântur, scoasă din sărite de Teo Trandafir. Întrebările incomode ale prezentatoarei TV au făcut-o să explodeze în direct: „Nu ești iubita lui Salman Khan, ci parte din stuff-ul lui?”

5 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Alexandra Marin

Iulia Vântur a intrat în direct din Mumbai în emisiunea „Follow us!”, de la Kanal D2, unde Ilinca Vandici și Teo Trandafir au bombardat-o cu întrebări incomode. Cea mai insistentă a fost Teo, care nu a a fost prea blândă cu fosta vedetă Pro TV și i-a spus franc în față ultimele bârfe în legătură cu relația ei cu Salman Khan, dar și a insinuat că nu are, de fapt, o relație cu starul de la Bollywood.

Teo Trandafir a reușit să o enerveze la culme pe Iulia Vântur. Foto: colaj Actualitate.net

Teo Trandafir a enervat-o la culme pe Iulia Vântur

Cunoscută pentru curiozitățile sale în ceea ce privește viața personală a vedetelor, Teo Trandafir a reușit să o scoată din sărite pe Iulia Vântur, care a fost cât pe ce să renunțe la interviul în direct.

În ultima vreme, fanii au speculat mult pe seama relației dintre Iulia Vântur și Salman Khan, mai ales că cei doi apar în mai multe clipuri ca niște străini. Mulți s-au grăbit să spună că, de fapt, fosta prezentatoare Pro TV ar fi parte din echipa lui celebrului actor de la Bollywood, nicidecum iubita lui.

Deși Iulia Vântur și Salman Khan au apărut împreună la multe evenimente publice, ba chiar și în live-urile pe care vedeta din România le-a făcut în diferite emisiuni TV, iată că încă există suspiciuni cu privire la relația dintre cei doi.

Iulia Vântur a declarat de nenumărate ori că i-a cunoscut familia și prietenii lui Salman Khan și că are o relație discretă cu acesta.

Teo Trandafir, însă, a întrebat-o de ce nu a răspuns cu „Da” sau „Nu” în privința relației cu actorul din India. Acesta a fost doar începutul conversației tensionate dintre Iulia și Teo, căci au urmat întrebări și mai incomode din partea prezentatoarei TV.Una dintre cele mai insistente întrebări puse de Teo a fost despre motivul plecării Iuliei Vântur în România tocmai când a avea loc nunta anului în Mumbai, o petrecere de nuntă la care au participat Rihanna, Mark Zuckerberg și soția sau, Bill Gates, dar și alte personalități marcante în toată lumea, printre care, desigur, Salman Khan, care a venit neînsoțit. Este vorba de pre-nunta miliardarului Mukesh Ambani, care a avut o petrecere de trei zile și trei nopți, unde Rihanna a cântat pe 9 milioane de euro. Totul pentru căsătoria lui Anant, fiul cel mic, prieten bun cu Salman Khan.

„Ai mei ar fi trebuit să vină la mine și nu au mai venit, așa că m-au forțat să vin eu acasă, unde mă încarc cu energie și mă simt întotdeauna bine.”, a spus Iulia Vântur.

După acest răspuns, Teo a continuat, spunând că „oricum venea Paștele și vă vedeați. A fost, totuși, cel mai important eveniment din lume.”

Și asta nu a fost tot! Teo Trandafir i-a spus Iuliei Vântur în față că nu pare că e iubita lui Salman Khan, ci o persoană cu care el lucrează. „ În filmulețele de pe internet, eu cu ochiul meu de babă, nu am văzut o căldură, o chimie între voi, tu păreai a face parte din stuff-ul lui.”

După ce acest interviu, Iulia Vântur a făcut un live pe Instagram în care a spus că a fost dezamăgită de Teo și calitatea interviului.

În clipul despre care vorbește Teo Trandafir, cel pe care îl găsiți mai jos, Iulia Vântur și Salman Khan se dau jos dintr-un SUV, el în față, ea în spate.

Apoi, el apare în fața fotografilor, deloc zâmbitor, iar Iulia îl privește, trece pe lângă el, iar, la un moment dat, îi face semn să plece, ceea ce artista și face. Apoi, el se uită după ea și pleacă.

În alte clipuri și filmulețe, Iulia Vântur apare printre oamenii care îl înconjoară pe Salman Khan, dar nu de mână cu el sau în imagini în care să pară ca doi îndrăgostiți. La o aniversare, Iulia Vântur apare în spatele lui Salman Khan, care se află cu familia în fața unui tort, iar Iulia Vântur se apleacă să facă poze din spate cu telefonul

Iulia Vântur a plecat în urmă cu 10 ani în India, iar de șapte ani este stabilită peste hotare, unde și-a făcut o carieră în muzică. Vedeta a renunțat la meseria de prezentatoarea TV pentru a îmbrățișa scena și cinematografia.

În ultimii ani, Iulia Vântur a vorbit despre relația ei de iubire cu Salman Khan, un actor celebru în toată lumea pentru filmele de la Bollywood, India.

Cei doi s-au cunoscut pentru prima dată în Dublin, Irlanda, în 2010.Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine

Cât de mult s-a schimbat viața Gianinei Corondan, prezentatoarea cu ochi de cristal Divertisment
Cât de mult s-a schimbat viața Gianinei Corondan, prezentatoarea cu ochi de cristal
120 de ani s-au scurs în 10 luni. Podul de la Brăila de jumătate de miliard de euro intră iar în reparații Actualitate
120 de ani s-au scurs în 10 luni. Podul de la Brăila de jumătate de miliard de euro intră iar în reparații
România, ca în Vestul Sălbatic. Tânăr din Baia Mare, împușcat în stradă de un adolescent de 16 ani Actualitate
România, ca în Vestul Sălbatic. Tânăr din Baia Mare, împușcat în stradă de un adolescent de 16 ani
Cum reacționează Israelul după atacul Iranului. Liderii lumii condamnă: „Este o escaladare gravă a situației, în niciun caz acceptabilă, de înțeles sau de tolerat” Actualitate
Cum reacționează Israelul după atacul Iranului. Liderii lumii condamnă: „Este o escaladare gravă a situației, în niciun caz acceptabilă, de înțeles sau de tolerat”
15 aprilie, ziua în care s-a născut marele Leonardo da Vinci. A fost acuzat de sadomie, iar Freud l-a făcut homosexual.
Pictorul renascentist a avut o dorință neobișnuită la moartea sa Interesant
15 aprilie, ziua în care s-a născut marele Leonardo da Vinci. A fost acuzat de sadomie, iar Freud l-a făcut homosexual. Pictorul renascentist a avut o dorință neobișnuită la moartea sa
Motivul pentru care emisiunea „În gura presei” a fost scoasă din grila de programe. Reacția lui Mircea Badea: „Atac ilegal și neprovocat” Actualitate
Motivul pentru care emisiunea „În gura presei” a fost scoasă din grila de programe. Reacția lui Mircea Badea: „Atac ilegal și neprovocat”
Kate Middleton, diagnosticată cu o nouă afecțiune, după ce a aflat că suferă de cancer Actualitate
Kate Middleton, diagnosticată cu o nouă afecțiune, după ce a aflat că suferă de cancer
Adevărul despre românul din Tecuci care îi spală mașinile Regelui Charles. Cine este, de fapt, Eugen Tudose: „De la 12 până la 14 ani am trăit fără curent electric” / „În Londra am dormit două săptămâni într-o stație de mijloc de transport”. Exclusiv Actualitate
Adevărul despre românul din Tecuci care îi spală mașinile Regelui Charles. Cine este, de fapt, Eugen Tudose: „De la 12 până la 14 ani am trăit fără curent electric” / „În Londra am dormit două săptămâni într-o stație de mijloc de transport”. Exclusiv
VIDEO Șase morți în urma unor înjunghieri în masă. Un bebeluș de 9 luni și mama lui, tăiați. Liderii din întreaga lume, inclusiv Regele Charles și Papa de la Roma, îngroziți: „A fost un carnagiu” Actualitate
VIDEO Șase morți în urma unor înjunghieri în masă. Un bebeluș de 9 luni și mama lui, tăiați. Liderii din întreaga lume, inclusiv Regele Charles și Papa de la Roma, îngroziți: „A fost un carnagiu”