Denisa Potecaru, goală într-un pictorial artistic. Fosta concurentă „Bravo, ai Stil”, amazoana fără haine

4 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Larisa Ciută

Denisa Potecaru a fost protagonista unui pictorial senzațional, realizat recent, în care apare complet goală. Imaginile fac parte dintr-o campanie publicitară în care sunt promovate spiritul liber, călătoriile, dar și plăcerea cumpărăturile online. Magazinul online care a realizat ședința foto este parte din Fundația MARe, care deține MARe/Muzeului de Artă Recentă, primul muzeu privat focusat pe arta locală a ultimilor 50 de ani.

Denisa Potecaru, parte dintr-o campanie cu stil. Foto: mare.lestore

Denisa Potecaru, goală cu stil, într-o campanie publicitară

Denisa Potecaru apare într-o serie de imagini în care este complet goală, însă părțile intime nu sunt lăsate la vedere, așa cum poate mulți fani și-ar fi dorit să o vadă, asta dacă ne raportăm la modul în care se fotografiau divele din showbiz pe vremuri.

Coafată în stilul anilor 70, acoperindu-și zona intimă cu o pălărie western, fosta concurentă a emisiunii „Bravo, ai Sti”, de la Kanal D, a reușit să creeze un impact major pe social media, unde au fost publicate fotografiile din pictorial.

Denisa Potecaru a pozat ca o amazoană, în timp ce călărește goală un cal, cu pălăria în stil western pe cap și cu o pereche de cizme gri în picioare.

Denisa Potecaru a pozat goală. Foto: mare.lestore
1 / 5

Într-o altă serie de imagini, Denisa Potecaru apare pe un podium, tot goală, cu sânii acoperiți cu o panglică bleu și cu un vas de ceramică în dreptul zonei intime. Coafura este, de altfel, vintage, în stilul celebrei cântărețe country Dolly Parton.

Alte două fotografii din pictorialul artistic o arată pe Denisa Potecaru în timp ce face surf pe o placă roz, fiind acoperită de băutura ce curge dintr-un pahar de cristal, dar și în timp ce se ține în zbor de scara unui elicopter.

Denisa Potecaru este „free spirit”. Poftiți la shopping în timp ce călătoriți
1 / 3

„Vlad Oancea, cu care sunt foarte bună prietenă, a venit cu ideea, este și cel care are magazinul în cadrul muzeului. El și-a dorit în această campanie ca pictorialul să fie realizat cu doi culturiști, femeie și bărbat, așa că tipul din shooting este culturist. Cauta, de altfel, tot o culturistă, dar nu a găsit pe cineva care să se integreze perfect în proiect. S-a gândit la mine, însă fiind vorba de o apariție nud, s-a gândit că poate nu accept. A fost foarte ok întregul shooting, pentru că am lucrat cu echipa mea, oameni în care am încredere. Aveam lenjerie intimă pe mine, chiar dacă în imagini nu se vede. Fotografiile au fost editate din punctul acesta de vedere. Am acceptat să pozez tocmai pentru că este un act artistic în spate, nefiind vorba de ceva vulgar.”, a declarat Denisa Potecaru pentru Actualitate.net.

Denisa Potecaru a participat la „Bravo, ai Stil”

La doar 18 ani, Denisa Potecaru a dovedit că este una dintre cele mai stilate femei din țară, după participarea în „Bravo, ai Stil”.

Acum în vârstă în vârstă de 25 de ani, tânăra s-a numărat printre concurentele sezonului doi al show-ului de modă de la Kanal D. Denisa Potecaru s-a retras din competiție înainte de marele final, iar asta pentru că emisiunea „Bravo, ai Stil” îi ocupa foarte mult timp, iar în anul acela trebuia să se pregătească și pentru examenul de Bacalaureat.

Născută în București pe 26 februarie 1999, Denisa Potecaru a rămas un „guru” în fashion, aparițiile sale fiind în continuare apreciate de fani, dar și de foștii ei jurați de la „Bravo, ai Stil”, printre care Maurice Munteanu, Cătălin Botezatu sau Raluca Bădulescu, care au numai cuvinte de laudă la adresa ei.

Denisa Potecaru își alege cu atenție campaniile publicitare în care se implică și este la curent cu tendințele, aducând în prim plan creațiile marilor designeri de peste hotare.

Împreună cu sora ei mai mare, Raluca Valache, Denisa Potecaru se implică în crearea unor piese vestimentare unice, fiind implicată și în realizarea ținutelor, nu doar de modul în care pot fi purtate.

Pe Denisa o puteți găsi pe Instagram @potecaru_denisa.
Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine