Cine este și cum arată, de fapt, Carla’s Dreams, solistul acuzat că a urcat pe scenă drogat: „Avem toți uneori perioade mai complicate cu manifestări diverse”

7 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Larisa Ciută

Carla's Dreams este un fenomen muzical, un proiect care a avut un impact major în România și care a rămas la fel de iubit de public. Solistul vocal al trupei a fost filmat la un concert la Craiova, unde părea obosit și dezorientat, motiv pentru care a fost acuzat că ar fi consumat droguri, în timp ce alții au spus fie că era beat, fie că era răcit. Reacția cântărețului a venit imediat după ce toate aceste speculații au fost propagate în spațiul public virtual.

Cântărețul de la Carla's Dreams este unul dinte cei mai iubiți soliști vocali din România și Republica Moldova


Carla's Dreams a susținut un concert de pomină la Craiova, unde a fost filmat de fanii veniți la spectacol. Unul dintre admiratorii trupei aflați la eveniment l-a filmat pe solistul trupei în timp ce părea că abia se mai ținea pe picioare și își trăgea nasul, însă, chiar și așa, a susținut în continuare concertul.

Ulterior, fanul trupei Carla's Dreams a postat clipul cu solistul pe TikTok, după care videoul s-a viralizat rapid, ajungând și pe Facebook, și pe Youtube.

Expertul antidrog Cătălin Țone a comentat apariția solistului Carla's Dreams pe scena spectacolului susținut la Craiova.

„Emoție, efervescență, expresivitate, talent, prospețime… Carla’s Dreams, Craiova  Aceștia sunt idolii copiilor noștri!”, a comentat Cătălin Țone pe Facebook, după apariția artistului acuzat că ar fi consumat droguri.

Cântărețul de la Carla's Dreams s-a manifestat astfel în timp ce cânta piesa „Imperfect”, iar fanii au semnalat faptul că acesta tremura continuu. Ulterior, părerile s-au împărțit: unii au susținut că artistul era drogat, alții că era băut, însă au fost voci care au susținut că era răcit sau obosit.

Carla’s Dreams a oferit un punct de vedere, după ce clipul cu el pe scenă a devenit intens comentat de oameni, dar mai ales de fanii trupei. Cântărețul a menționat că niciun membru al trupei nu se droghează.

Avem toți uneori perioade mai complicate cu manifestări diverse. Niciunul dintre membrii echipei Carla's Dreams nu utilizează substanțe interzise.”, a explicat artistul.Cine este și cum arată solistul de la Carla's Dreams?

Omul din spatele măștii care reprezintă Carla's Dreams este Andrei Țăruș (39 de ani), care preferă să apară la orice concert și interviu desenat pe față.

Proiectul Carla's Dreams a luat naștere în Moldova, mai exact în Chișinău, pe 20 ianuarie 2021. Oficial, nu se știe cu exactitate cine sunt artiștii care formează trupa, însă presa l-a prins de câteva ori pe solist fără mască, iar după o documentare asiduă i-a aflat și numele.

Carla's Dreams nu a confirmat niciodată dacă informațiile apărute în spațiul public sunt adevărat, cum nici dacă adevărata lui înfățișare este cea prezentată de paparazzi.

Numele de Carla's Dreams a fost bine ales, fiind inspirat din romanele de spionaj ale scriitorului britanic irlandez John le Carré, în care Karla a fost un personaj de impact. Astfel, grupul de artiști anonimi s-au lansat fără să spună cine sunt, iar melodiile lor au trecut granițele Republicii Moldova, ajungând în România în 2013 cu piesa „P.O.H.U.I” din 2013, cântată cu Inna.

Solistul trupei Carla's Dreams a mai cântat și în trupa In Quadro, însă care nu a avut un succes atât de mare.

Cine este fosta soție a lui Carla's Dreams?

Puțină lume știe, dar Andrei Țăruș a fost căsătorit, însă a divorțat după șapte ani de mariaj. Nelea Motricală este fosta soție a cântărețului, femeie de afaceri și activează în domeniul turismului, având și o agenție de turism în Republica Moldova.

Andrei Țăruș și Nelea Motricală au fost căsătoriți de pe 25 august 2010 până în noiembrie 2017. Nunta a avut loc în Chișinău, iar cei doi sunt părinții unei fetițe, potrivit presei din Republica Moldova.

Galerie imagini 1 / 3

Presa a speculat, la un moment dat, că din relația cu fosta soție cântărețul ar avea un fiu, de fapt, lucru care s-a înțeles într-un interviu dat pentru Radio România Actualități.

,,O relație bună tată-fiu, nu am avut o relație de ,,hey, body” sau prieten, am fost ,,tată și fiu”. Și asta am de gând să fac și eu cu feciorul meu.”, a declarat solistul Carla's Dreams despre tatăl lui, dezvăluind astfel că ar avea un copil. La fel de bine, însă, cântărețul putea face referire și la viitorul lui copil, dacă acesta va fi băiat.

Cine este iubita lui solistului de la Carla's Dreams?

Din 2018, solistul formează un cuplu cu modelul Andra Mirona Axentoi, cunoscută și pentru aparițiile în clipurile de comedie ale lui BRomania.

Andrei Țăruș, alături de iubita lui, Andra. Foto: cancan.ro
1 / 1Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine