VIDEO Prietena lui Vlad Pascu, dezvăluiri despre consumul de droguri de la petreceri: „Noi nu suntem toxicomani, suntem oxicomani”

5 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția Actualitate.net

Vlad Pascu, un tânăr de 19 ani, este sub investigație de către DIICOT pentru organizarea de petreceri cu droguri, cu implicarea mamei sale, Miruna Pascu. Prietena lui Vlad a dezvăluit pentru DIICOT detalii despre consumul lor de droguri, inclusiv de cannabis și cocaină, și comportamentul excentric al lui Vlad după întregul proces. Mama lui Vlad este, de asemenea, suspectată că i-ar fi furnizat droguri.

Detalii uluitoare despre consumul de droguri de la petrecerile date de Vlad Pascu în casa familiei

Vlad Pascu, un tânăr șofer în vârstă de 19 ani implicat într-o tragedie în localitatea 2 Mai, unde doi tineri au murit pe loc, este acum în centrul unei investigații DIICOT.

Prietena lui le-a povestit procurorilor că la petrecerile organizate de Vlad în casa sa de pe str. Tipografilor se consuma în mod frecvent o gamă largă de droguri, inclusiv cannabis și cocaină. După astfel de petreceri, Vlad obișnuia să urce pe acoperiș și să plângă, potrivit Agerpres.

Un referat al DIICOT, care cere arestarea preventivă a mamei lui Vlad, Miruna Pascu, pentru mai multe infracțiuni, aduce mai multe dovezi despre aceste petreceri cu droguri. În septembrie, o fată și mama sa au depus o sesizare la DIICOT, acuzând-o pe Miruna că i-ar fi furnizat droguri fiului ei la petreceri.

Potrivit declarațiilor date de acea fată, ea și Vlad Pascu se cunosc de trei ani și fac parte din același cerc de tineri consumatori de droguri. Mass media a prezentat recent un videoclip filmat în casa lui Vlad, în care el și prietena lui se declară consumatori de Oxycodonă, un drog de mare risc.

Aceasta nu este singura dezvăluire uluitoare. Într-o declarație în fața procurorilor, aceeași fată a povestit cum Vlad și ea consumau droguri de mai multe tipuri în casa lui de pe str. Tipografilor, unde locuia în trecut cu familia sa.

Ea a dezvăluit, de asemenea, despre un videoclip în care apar împreună, afirmând că nu sunt „toxicomani, ci oxicomani”, filmat în noaptea dintre 13 și 14 aprilie 2023.

Investigațiile sugerează că mama lui Vlad, Miruna Pascu, ar fi avut un rol activ în acest comportament. Se presupune că aceasta a contactat-o pe martora-cheie și a încercat să o intimideze, amenințând cu publicarea de materiale compromițătoare pentru tânără în presă.

Aceste dezvăluiri plasează întreaga familie într-o nouă lumină și ridică întrebări grave despre răspândirea drogurilor în rândul tinerilor din România și rolul părinților în aceste activități ilegale.

„În ultimul mesaj din data de 31.08.2023 mi-a spus că, dacă nu voi catadicsi să iau legătura cu ea până luni, o să aibă mai multe materiale de dat la presă despre mine.

Din acest motiv, pentru că m-am simţit ameninţată, împreună cu mama mea, am formulat denunţul la DIICOT. Miercuri, pe 6 septembrie, am sunat-o pe Pascu Miruna, care nu a răspuns, dar a încercat în repetate rânduri, joi, să ia legătura cu mine.

Într-un final, joi seara am reuşit să discut cu ea pe Whatsapp, cu telefonul pe speaker, ca să văd ce doreşte de la mine. Discuţia a fost lungă, mai mult de jumătate de oră şi în discuţie Pascu Miruna era foarte preocupată de faptul că vineri dimineaţă eu urma să fiu audiată ca martor la DIICOT- Constanţa, în dosarul de deţinere de droguri a lui Vlad Pascu.

În cursul discuţiei, de mai multe ori, Pascu Miruna a încercat să mă convingă să nu mă duc la DIICOT - Constanţa să dau declaraţie, iar pentru asta să-mi iau scutire medicală, fie de la dermatolog, fie de la medicul de familie sau dacă totuşi decid să dau declaraţie să spun că nu-mi amintesc că aş fi consumat droguri împreună cu Pascu Vlad şi că în clipul mediatizat de fapt jucam un rol.

Pascu Miruna mi-a spus că dacă voi spune adevărul, în sensul că eu consumam împreună cu Pascu Vlad, voi intra la DIICOT martor şi voi ieşi inculpat, pentru consum de droguri.

Am perceput-o ca fiind foarte insistentă şi foarte dornică să mă manipuleze, în scopul de a nu exista dovezi pentru istoricul de consum de droguri a lui Pascu Vlad.”, mai spune prietena lui Vlad Pascu.

În cadrul discuţiei mi-a spus că sunt labilă psihic şi proastă, în încercarea de a mă domina şi de a mă determina, intimidându-mă, astfel încât şi nu mă duc să dau declaraţie şi dacă totuşi mă duc să dau declaraţie, să nu spun adevărul. M-am simţit presată de felul în care mi-a vorbit şi de lucrurile pe care mi le-a spus, m-am simţit ameninţată.

M-am simţit ameninţată şi de statutul social şi de poziţia de pe care îmi vorbea Pascu Miruna, care este o persoană cu bani şi relaţii. Eu am fost la DIICOT - Constanţa şi am spus adevărul, am declarat inclusiv faptul că ştiam de la Pascu Vlad că mama lui îi mai dădea pastile de Xanax.

Acest subiect l-am abordat şi în discuţia cu Pascu Miruna, care s-a făcut că nu e în cunoştinţă de cauză şi că ar fi fost vorba de nişte pastile pe care le-ar fi avut ea în casă de pe nişte reţete mai vechi de-ale ei şi de-ale lui Vlad.

Vlad Pascu dispunea de sume mari de bani, pe care îi lua de la părinţi, fără ştirea lor. În cursul audierilor de la Constanţa, avocatul lui Vlad a încercat să atenueze unele afirmaţii de-ale mele, privind obiceiul lui Vlad de a consuma droguri.”, a continuat ea, se arată în comunicatul remis de către DIICOT.


Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine