Scandalul drogurilor din familia Pascu. Mama lui Vlad Pascu ar fi adus droguri la petreceri

3 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția Actualitate.net

Martori susțin că mama lui Vlad Pascu ar fi adus droguri la petrecerile fiului, în timp ce acuzații de șantaj și nerespectarea regimului armelor planează asupra familiei, scrie Digi24.ro.

Miruna Pascu, mama șoferului drogat din 2 Mai, este acuzată de două martore că ar fi participat la petrecerile fiului său, unde ar fi adus droguri. Acuzații de șantaj și nerespectarea regimului armelor vin și către tatăl lui Vlad, Mihai Pascu.

DIICOT intervine: Familia Pascu, sub lupa justiției

În contextul tragic al accidentului provocat de Vlad Pascu, în care doi tineri și-au pierdut viețile, se ridică noi acuzații care vizează familia Pascu. Mama lui Vlad, Miruna Pascu, este acuzată că ar fi adus droguri la petrecerile fiului și ar fi fost prezentă la unele din ele, potrivit unor surse citate de Digi24.

Două martore care au participat la petrecerile lui Vlad au depus plângere împotriva Mirunei. Mai mult, femeia se află acum în centrul unui nou scandal, fiind acuzată că ar fi încercat să șantajeze martorii. Aceasta a fost reținută pentru 24 de ore și se așteaptă să fie prezentată în fața Tribunalului București, unde se va propune arestarea preventivă.

Nu doar mama este pusă sub semnul întrebării. Mihai Pascu, tatăl lui Vlad, este cercetat sub control judiciar pentru nerespectarea regimului armelor și al munițiilor. DIICOT a descoperit cartușe în locuința acestuia, motiv pentru care s-a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

DIICOT continuă investigațiile și a emis un comunicat în care precizează că, în două cauze penale, patru persoane au fost reținute și una se află sub control judiciar. Trei dintre acești inculpați sunt cercetați pentru trafic de droguri de risc și mare risc, dar și pentru deținere de droguri și nerespectarea regimului armelor. Una dintre persoanele reținute este Tudor Duma, tânărul suspectat că i-ar fi furnizat droguri lui Vlad Pascu și care ar fi spart farmacia Spitalului Floreasca.

Miruna Pascu se află, de asemenea, în centrul unui nou scandal, fiind acuzată că ar fi încercat să influențeze declarațiile unui martor. DIICOT menționează că aceasta a exercitat presiuni pentru a determina o persoană să nu dea declarații sau să ofere informații false.

Pe fondul acestor dezvăluiri, se confirmă că Vlad Pascu a fost implicat în trafic de droguri. DIICOT a dezvăluit că acesta a achiziționat droguri în mod repetat și le-a pus la dispoziție altor consumatori, în cadrul unor petreceri private organizate la domiciliul său.

Scandalul care vizează familia Pascu se adâncește, cu acuzații care ajung dincolo de faptele comise de Vlad. Justiția urmează să se pronunțe și să aducă lumină în acest caz complex.


Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine