Cârcotașul Huidu și-a luat-o peste nas. Greșeala flagrantă făcută de prezentatorul de la Cronică

6 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Alexandra Marin

Lumea virtuală este uneori un teren minat și nici măcar personalitățile publice nu sunt ferite de critici și observații atente ale internauților. Recent, controversatul prezentator Șerban Huidu, cunoscut pentru stilul său direct și ironic, a devenit subiectul atenției după ce a comis o greșeală gramaticală într-o postare pe Facebook. Incidentul a generat reacții amuzante și critici din partea utilizatorilor online, iar jocurile de cuvinte au ajuns să-i coste pe Huidu câteva momente de umor și autoironie.

Șerban Huidu a simțit pe pielea lui cum e să fii certat pentru gafele făcute din greșeală


Râde ciob de oală spartă! Prezentatorul de la Cronică, gafă „impardonabilă”. Reacția lui Șerban Huidu, după ce a fost „tras de urechi”

Mai ceva ca Time New Roman, Șerban Huidu face bășcălie de toată lumea. Nu scapă nimeni fără critica prezentatorului de la Cronica Cârcotașilor. Fie că e vorba de politicieni, de vedete din showbiz, alți prezentatori TV sau greșeli de pe burtierele de la știri, Huidu vede tot. Sigur, emisiunea este una de satiră, însă iată că nimeni nu-i perfect. Din greșeală cu toții greșim. Cum a greșit, însă, Huidu este memorabil.

Într-o postare dedicată compozitorului Marius Moga, Șerban Huidu a scris: Gândițivă că cel mai bun compozitor ramân de după 2000 a fost descoperit de dj Phantom în studioul lui din Sebeș: Marius Moga.”, uitând să pună cratima la cuvântul „Gândiți-vă”. Greșeala nu a trecut neobservată de către un internaut atent, care a taxat imediat neconcordanța gramaticală.

Șerban Huidu a făcut o greșeală gramaticală pe care a uitat să o mai corecteze

Eugen Cișmașu, unul dintre cei care au surprins greșeala, nu s-a lăsat mai prejos și a comentat: „Parcă o să văd cum o să-mi dea Huidu un mega unfriend după postarea asta, dar, deh, cratima cere sacrificii.”. Cu umor și autoironie, Huidu a răspuns prompt: „Nu îți dau, bre, nici un unfriend... scriu corect. Uneori autocorectul ne joacă feste. Eu și Grapini. Baftă”.

Huidu a avut o reacție interesantă după ce a fost criticat. Prezentatotul de la Cronică nu s-a supărat

Conștient de greșeala sa, Șerban Huidu a luat decizia de a edita postarea și de a corecta eroarea gramaticală, spunând că uneori autocorectul poate fi de vină. Această intervenție ulterioară a adus un zâmbet și a arătat că și personalitățile publice pot face gafe, dar și că au capacitatea să le corecteze cu umor și autoironie, chiar dacă, ca și în cazul prezentatorului de la Cronică, el este cel care face haz de necaz de vedetele de la noi.

Cine este Șerban Huidu

Șerban Huidu este un nume familiar pentru mulți români, mai ales în ceea ce ține de lumea televiziunii și a radioului din România. Cu o carieră de peste 20 de ani, Huidu a devenit cunoscut pentru abilitatea sa de a captiva audiența cu emisiuni inovatoare și de a aduce o notă de umor inteligent în peisajul media. Cu toate acestea, viața lui Huidu nu a fost mereu roz.

Născut la București pe 16 iulie 1976, Șerban Huidu a început să își croiască drumul în lumea media încă de la o vârstă fragedă. Absolvind Facultatea de Economie Generală din cadrul ASE București, Huidu a ales să urmeze o altă cale decât cea a domeniului economic pentru care se pregătise. Pasiunea sa pentru mass-media a fost evidentă încă din timpul facultății, când a început să lucreze la un post de radio din București, fără a primi plată timp de 6 luni.

Începând cu anul 1995, Huidu și-a făcut loc în lumea radio-ului și, în 1997, a început să conducă o emisiune de tip pamflet la radio. Succesul neașteptat a determinat extinderea emisiunii și la televiziune începând cu anul 2000. Colaborarea cu Mihai Găinușă și performanța sa remarcabilă i-au adus rapid statutul de celebritate, iar emisiunea s-a bucurat de un imens succes la nivel național.

În 2010, Huidu a suferit un accident la schi, eveniment care i-a pus viața în pericol. Acesta a fost urmat de un alt accident rutier în 2011, unde Șerban Huidu a fost implicat într-o tragedie în care au decedat trei persoane. Această perioadă dificilă a însemnat și o absență de pe micile ecrane pentru Huidu, care a avut nevoie de timp pentru a se recupera.

Cu toate provocările prin care a trecut, Șerban Huidu nu s-a “predat”, el a avut curajul să meargă mai departe și și-a continuat cariera în televiziune. Datele de la Ministerul de Finanțe arată că Huidu a avut un venit lunar semnificativ din activitățile sale media.

Căsătorit cu Cristina Huidu din 2000, cei doi au împreună doi copii, Mircea și Rareș. Relația lor a trecut prin încercări dificile, mai ales după accidentele dramatice în care a fost implicat Șerban Huidu.Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine