Giulia Anghelescu, la Cronica Carcotasilor! Artista, aparitie de infarct, cu un decolteu impresionant

1 minut
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția Actualitate.net

Giulia Naghelescu a fost cu adevarat o aparitie in emisiunea Cronica Carcotasilor, unde a purtat un costum cu vedere la pieptul generos.

article img

Artista a reusit sa atraga atentia cu stilul vestimentar adoptat pentru acessta ocazie speciala, mai ales ca partea din fata a lasat la vedere implanturile mamare, care au iesit usor in evidenta.

Maioul decoltat purtat de Giulia Anghelescu a lasat la vedere sanii bine dotati, cu care a defilat prin platoul emisiunii Cronica Carcotasilor, unde s-a si pozat cu vedetele postului Prima TV.

article img

Serban Huidu este producatorul si prezentatorul emisiunii, asa ca artista s-a simtit ca in familie, dat fiind faptul ca moderatorul tv este fratele lui Vlad Huidu, sotul cantaretei.

Giulia Anghelesu a postat imaginile pe Instagram, unde a fost intens apreciata si comentata. Fanii i-au spus cat este de frumoasa, dar si cat de bine ii sta cu tinute mai provocatoare.

article img

Mama a doi copii, Giulia Anghelescu se mentine intr-o forma de zile mari si la prima impresie ai zice ca e o pustoaica, nu o femeie casatorita cu doi pusti mari acasa.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine