Boala ascunsă care a distrus-o pe Ana Morodan. Aceeași afecțiune i-a măcinat viața și lui Răzvan Ciobanu

4 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

Ana Morodan suferă de boala secolului 21. Aceeași afecțiune l-a măcinat și pe Răzvan Ciobanu. Celebritatea vine la pachet cu multe suferințe cauzate de anturaj și o viață haotică. În plasa asta au căzut și cei doi, care au, parcă, un destin tras la indigo. Din fericire, ”contesa digitală” a realizat în ce stadiu al bolii este după un eveniment care putea fi fatal. Pentru Răzvan Ciobanu a fost prea târziu.

article img

Ana Morodan. Foto: captură video

Ana Morodan, trei dosare penale și pusă sub control judiciar

Ana Morodan a fost surprinsă chiar la sfârșitul lunii martie conducând fără permis, fiind sub influența unor substanțe interzise asociate cu alcool. Vedeta televiziune a avut parte de un adevărat roller coaster în trafic. Totul s-a întâmplat pe data de 29 martie, în zona de Nord a Capitalei.

Polițiștii au fost sesizați de comportamentul bizar al unei șoferițe, după ce a fost filmată în trafic de câțiva șoferi. „Contesa digitală” nu a răspuns la solicitarea autorităților de a opri, după care a lovit o mașină. Polițiștii au mers pe urmele ei, însă nici atunci Ana Morodan nu a oprit, după care a mai lovit o mașină.

Ana Morodan a refuzat să fie testată pe pentru a depista dacă a consumat droguri sau alcool, a condus fără permis și sub influenţa alcoolului şi a substanţelor psihoactive. „Contesa digitală” s-a ales în urma faptelor sale cu trei dosare penale.

Ea a fost dusă în arestul Capitalei pentru 24 de ore, după care a fost pusă sub control judiciar pentru 60 de zile. Ana Morodan va da cu subsemnatul săptămânal, nu va putea pleca din țară, iar dacă dosarele vor ajunge pe masa judecătorilor și găsită vinovată, vedeta televiziune riscă amendă + cinci ani de pușcărie.

Ana Morodan le-a declarat jurnaliștilor că a consumat pastile de somn care conțin  benzodiazepină. Problema este că aceste medicamente sunt unele foarte puternice, iar psihiatrii nu recomandă conducerea unui autovehicul sub acest tratament. În asociere cu alcoolul, benzodiazepinele pot provoca reacții periculoase, iar pacientul poate să-și pună viața în pericol. Medicul psihiatru Gabriel Diaconu a declarat că Gabriel Diaconu „de la o benzodiazepină la alta există nuanţe cu privire la abilitatea de a conduce o maşină în sensul vitezei de reacţie, a atenţiei. Noi prin lege suntem obligaţi să îi spunem pacientului care începe un tratament cu o benzodiazepină să evite condusul auto. Dacă ai şi alcool şi benzodiazepină poate mai mult decât să fie periculoasă pentru condus, poate să fie periculoasă pentru viaţa omului. Poate să să îşi piardă conştiența sau să aibă pierderi de ritm, tullburări de ritm şi să moară.”

ANA MORODAN ȘI RĂZVAN CIOBANU, VEDETE CU DEPENDENȚE. LUPTA CU DEPRESIA I-A DĂRÂMAT

Puțini știu că Ana Morodan se luptă de ani buni cu o depresie cruntă, depresie care i-a pus stăpânire pe viață. Iată că celebritatea vine la pachet cu multe costuri, de multe ori aceste costuri înseamnă chiar propria viață. Acesta este și cazul lui Răzvan Ciobanu, dar vă spunem imediat legătura dintre cei doi.

Ana Morodan se luptă cu dependența de alcool, iar momentul explicat mai sus, din trafic, nu este primul în care ea se afișează în felul acesta. „Contesa digitală”, cum i se mai spune influencerei din Brașov, este, de fapt, o persoană nefericită, o persoană care a trecut prin multe drame pe care le-a ascuns, nu le-a tratat.

de altfel, lumea reflectoarelor, atenția exagerată și fuga continuă după a urca cât mai sus au făcut-o pe Ana să uite de cine este ea și să devină dependentă de pastile de somn, pe care, din păcate, le asocia cu alcoolul.

Dintre cei care îi sunt prieteni, mulți au lăsat-o în derapajul ei, fiind amuzați de situațiile la care se expune. Un astfel de exemplu este un clip cu ea de pe TikTok în care apare sub influența alcoolului, alături de un prieten, în timp ce vorbește vulgar și întreține conversații cu un tânăr de pe platforma de socializare. Vă avertizăm că limbajul folosit în clipul de mai jos este unul trivial.

În urmă cu un an, Ana Morodan a mai apărut într-o stare euforică în emisiunea lui Capatos de la Antena Stars. Și atunci, ea a fost judecată și certată pe social media. Din păcate problemele personale și emoționale i-au pus capac, iar evenimentul de pe 29 martie i-a afectat viața într-un mod consderabil. Din fericire, pentru Ana Morodan mai există o șansă la viață.

Sociologul Gelu Duminică a povestit despre depresia cu care Ana Morodan se luptă de ceva timp. „De foarte multe ori în faţa imaginii publice se ascunde un om care suferă şi de foarte multe ori luăm de bun ce vedem. Am avut ocazia să o văd în cadrul unui eveniment când vorbea despre depresia care o macină şi am zis atunci că e doar o chestiune de timp până va ceda. Ieri am văzut ce se întâmplă cu un om care cedează, e o chestie din care toţi trebuie să învăţăm şi să înţelegem că ceea ce contează cel mai mult este ceea ce eşti cu adevărat, nu ceea ce arăţi.”

Răposatul Răzvan Ciobanu nu a mai avut parte de șansa pe care Ana Morodan a primit-o. Într-un accident auto, designerul și-a pierdut viața, în aprilie 2019. Creatorul de modă se afla sub influența drogurilor și a alcoolului, a pierdut controlul mașinii și a intrat într-un copac. Accidentul i-a fost fatal.

Răzvan Ciobanu suferea, la rândul său, de depresie, care s-a adâncit cu timpul și astfel că a fost determinat să consume alcool și droguri. Cu dependențele s-a mai luptat și în trecut, însă, până la urmă, a fost prea târziu.

Așa cum spuneam și mai sus, celebritatea poate lăsa urme adânci, pentru că toată această atenție nu poate fi digerată de oricine, oamenii se transformă, iar presiunea socială își spune cuvântul.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine