Claudia Pătrășcanu, pictorial provocator. Imaginea cu care îl va bulversa până și pe Gabi Bădălău / Foto

5 martie 2021   Monden

Claudia Pătrășcanu s-a întrecut pe sine cu noua ședință foto. Artista apare într-un body multat, foarte provocator, iar imaginea a fost postată pe Instagram. Cu siguranță și Gabi Bădălău va fi uimit de îndrăzneala fostei partenere de viață.

article img

Claudia Pătrășcanu, provocatoare și degajată, într-un pictorial

Artista pare că s-a reinventat după separarea de tatăl copiilor ei. Dacă după mariajul cu omul de afaceri a intrat într-un con de umbră, în prezent, Claudia Pătrășcanu a început să apară din ce în ce mai des la tv.

Cântăreața s-a relansat și în muzică, iar acum preocuparea numărul 2, pentru că cei doi copii sunt pe primul loc, este muzica. Claudia Pătrășcanu lansează piese după piese, realizează pictoriale în care apare îmbrăcată sumar. 

Citește și: Antonia a încins internetul după ce s-a pozat în bikini minusculi. Cea mai îndrăzneață apariție

Ultima ședință foto în care a fost scăldată în luminile aparatelor foto o arată pe artistă îmbrăcată într-un body animal print cu un corset negru. Posteriorul de braziliancă natural, dar și silueta de vis au fost scoase în evidență. Fanii au fost în delir și doar la câteva minute după ce a făcut publică fotografia pe Instagram a strâns aprecieri și comentarii.

article img
Claudia Pătrășcanu. Sursa foto: Instagram

Probabil, după ce va vedea această fotografie cu încă soția lui, cu siguranță Gabi Bădălău va ofta după zilele în care între cei doi era lapte și miere. Deocamdată, afaceristul este antamat în relația cu Bianca Drăgușanu, pe care o ține la secret, deși toată lumea știe despre idila lor.

Claudia Pătrășcanu, război cu Gabi Bădălău în instanță

Artista și soțul ei s-au despărțit în urmă cu doi ani, însă oficial, anunțul a fost făcut în iunie 2020. Cântăreața a făcut publică situația ei, mai exact cât este de nefericită în mariajul său, deși ea și Bădălău au doi copii.

Din spusele confirmate și de milionar, Claudia Pătrășcanu nu a mai suportat infidelitățile soțului, a povestit pe internet prin ce clipe grele a fost nevoită să treacă. Ulterior, ea a fost dată afară din casă cu cei doi copii ai lor, s-a mutat la Agigea, împreună cu mama ei.

Citește și: Andreea Mantea, gafă de zile mari într-un mesaj pentru Kanal D / Video

Acum, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău duc un război în instanță pentru divorț și custodia celor doi băieți pe care îi au împreună. Atât afaceristul, cât și cântăreața doresc custodie exclusivă.

Pe lângă acest fapt, cei doi foști parteneri e viață își aduc acuzații grave la televizor, pe la diferite posturi, dar și în presa online. Fiecare vine cu varianta lui de adevăr, pentru care luptă și încearcă să o demonstreze. 

Gabi Bădălău a înșelat-o pe Claudia Pătrășcanu cu mai multe femei, printre care și Daniela Crudu. În prezent, el are o relație începută din decembrie 2020 cu Bianca Drăgușanu.